missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dzieki dziewuszki za dodanei otuchy... mam dla niego propozycje kompromisowa ale nie wiem czy sie zgodzi.jak sie obudzi to wieczorem porozmawiamy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam mamuśki,
miałam kiepską noc....gardło coś mnie bolało a że mam skłonności do częstych angin to trochę się przeraziłam. Usnęłam z halls'em w buzi hehe. teraz jest nieco lepiej, aczkolwiek mam i katar. Zjadłam kanapki cebulą i teraz czuję się jak smok z takim oddechemno ale ważne że mojemu nińo smakowało bo aż się przewracał w brzuszku podczas śniadania.
ach i najważniejsze moja dzidzia mi się śniła, ...już było po porodzie(chłoppiec mi się narodził) był taki grzeczny, uśmiechnięty, bawił się ze mną, ja go przytulałamno miodzioooooo
....tak piszecie o zakupach dla waszych dzieci i ...aż mnie roznosi hehe bo chciałabym kupić maluszkowi chociażby buciczki a tu.... pusto na koncie :-) ...no ale po wypłacie zaszaleję (kupię sobie pod choinkę coś dla dzidzi)...nie mogę się już doczekać :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Hmmm troche dziwne z tym zwolnieniem po terminie wedłóg miesiączki, siostra rodziła 12 dni po terminie miała wywoływany poród i lekarz bez problemu dał zwolnienie i nic jej z macierzyńskiego nie odeszło także nie rozumiem, miała zwolnienie do tego momentu do którego urodziła.
Czy tylko ja mam wrażenie,że dzisiejszy dzień jakiś taki senny i leniwy?Co do prezentów to my z braku kasy nic sobie nie daliśmy...oprócz buziakaZ tym,że dodatkowo mąż jakiś słodki dla mnie jest.Wróciliśmy z małych zakupów a on szybko pomógł mi zdjąć buty i nakrył mnie kołderka jak położyłam się na łóżku..obrał ziemniaki a teraz dalej robi remont(trudno,że jest niedziela-kiedyś musi).