reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

cześć dziewczyny:-D
mam dzisiaj wizytę u lekarza, już się nie moge doczekać - mam nadzieję, że z dzidizą wszystko w porządku:-D

czarnuszka - śliczna sypialnia - ehhh....kiedy my będziemy mieli swoją:eek:
rybka - kuruj się, wiadomo, że my teraz wszystko, co najgorsze łapiemy:sorry:

reklama
cześć dziewczyny:-D
mam dzisiaj wizytę u lekarza, już się nie moge doczekać - mam nadzieję, że z dzidizą wszystko w porządku:-D

czarnuszka - śliczna sypialnia - ehhh....kiedy my będziemy mieli swoją:eek:
rybka - kuruj się, wiadomo, że my teraz wszystko, co najgorsze łapiemy:sorry:

będzie dobrze daj znac po wizycie

a ja leżąca w domku dbająca i takie g... się przyplątało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czrnuszka sypialnia bardzo fajna. Moja kuzynka miała bardzo podobną, ale miała jeden tylko pokój no i kuchnie, i po jakimś czasie zrezygnowała i kupiła zwykłe łóżko, bo nawet jak goście przyszli to nie mieli gdzie usiąść.
A ja dziś jadę kupić sobie kurtkę, na Mikołaja:) Miałam żeadnej nie kupować, bo trochę się nie opłaca, ale żadna moja się na mnie nie mieści w brzuszku, tylko kurtka mojego M a w niej to wyglądam jak wieloryb:)
Jade odebrać też wyniczki, mam nadzieję że glukoza wyszła mi dobrze.
Miłego dnia dla wszystkich:)

rybka_24 witaj w klubie...ja też przeziębiona i boję się o anginę bo mam do niej skłonności (w zeszłym roku na angine chorowałam 3x w ciągu 6miesięcy:eek:) no ale ja się lecze czarnymi hallsami. Pomagają zwłaszcza w nocy - usypiam z takim jednym w buzi.:-D Dzis nawet nie ruszam się z wyrka. Kuruj się mamuśka ;-)

rybka_24 witaj w klubie...ja też przeziębiona i boję się o anginę bo mam do niej skłonności (w zeszłym roku na angine chorowałam 3x w ciągu 6miesięcy:eek:) no ale ja się lecze czarnymi hallsami. Pomagają zwłaszcza w nocy - usypiam z takim jednym w buzi.:-D Dzis nawet nie ruszam się z wyrka. Kuruj się mamuśka ;-)

wzajemnie:tak::tak::tak:

ja też mam skłonności do gardłowych chorób ale ja pracuję gard łem wiec to dlatego ale teraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny :-)
a ja na glukoze jutro.
U nas ma byc tak, ze musze rano sobie rozpuscic glukozę, ide potem do przychodni (na czczo), pobieraja mi krew i potem w przychodni pije glukozę i siedze sobie godzinkę i znowu pobieranie krwii. :-)
stresuje sie juz. Ale kurcze nie moge, bo krew nie bedzie nie leciala.:eek:

ja na mikołaja dostałam wypad do pizzerii. No i jezdzilismy rozdawac czekoladowe mikołaje dzieciakom. Zajechalismy tez do babci Karola, pogadalismy troche. Szybko minał ten weekend.

A dzisiaj nie ruszam sie z domu na krok. Leje jak cholera i zimno.. brr..

hej kochane ;-)

dzisiaj juz nie pospalam do 12 ale za to poszlam spac o 3 w nocy bo zasnac nie moglam ciazgle myslalam o ciąży o Antosiu, porodzie i kolejnej ciąży i o slubie i tak w kołko ;-) ale udalo sie zasnac i niedawno sie obudzilam... musze isc dosklepu po sniadanie a tak mi sie nie chce ze szok :confused2:
czarnuszka sypialnia fajniusia, rozumiem ze te futerka pod nogami z niedzwiadka tez zabierasz do siebie ??:-);-);-) fajne takie futerka miec w domu szczególnie przy kominku mmmm i sobie wieczorami zimowymi lezec na nich z mezem pry palacym sie i strzelajacym drewnie z kominka.. mmm rozmarzylam sie :sorry:;-)

rybka i mcgosia gurujcie sie kochane kurujcie. teraz taka glupia pogoda wlasnie. mam nadzieje ze sie uda zajsc w ciaze mi tak zebym urodzila w 2010 jeszcze o nie chce zima z brzuszkiem juz chodzic :) zdrowiec mi szybciutko :tak:

milego nowego tygodnia brzuchatki :tak:

reklama
Witam Kobietki
Ja dopiero się zwlekłam z łózka chociaż pewnie gdyby szef nie zadzwonił to bym jeszcze spała;-) W środe wizyta u ginusia zobaczymy co tam z Laleczką naszą. Ostatnio jakoś za bardzo sie porusza nawet w nocy mnie budzi i tak sie zastanawiam czy to normalne? Może ona sie denerwuje albo jest jej źle?:-(
Jeszcze wczoraj sie zdenerwowałam i zaczełam krzyczeć (chyba pierwszy raz w ciągu ciąży tak mnie poniosło) i maleństwo tak strasznie zaczeło sie ruszać jak krzyczałam ehhh... niedobra Mama ze mnie:crazy:

Czarnuszka bardzo ładna ta Twoja sypialnia.

Do góry