kurcze to nieciekawie :/ chyba zdecyduje sie na raciborska...tylko troxhe szkoda ze nie bede tam miec swojegov lekarza..ale moze chociaz połozną...ile trz\eba dac poloznej zeby byla tylko ze mna ??orientowalas sie ?
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Oj szkoda najważniejsze, że maleństwo zdrowiutkie, ja to chyba bym nie wytrzymała i wybrała się na 3dhej kobity, ja już po wizycie
dzidizol zdrowy, ale usg nam gin nie zrobił:--
-(
przyłożył tylko jakiś pistolet do brzucha i słyszeliśmy serducho - także w tym roku płci nie poznamy:--
-
-(
bez sensu, już mnie to wkurzać zaczyna
chyba się zapisze na usg 4d przed świętami, żeby się dowiedzieć
rybka - ty to masz przeboje, uważaj na siebie
u mnie to bylo troche pokrecone..poznalismy sie 6 lat temu..od razu wielka milosc
ja gówniara, studentka dopiero wpadajaca w wir życia wielkomiejskiego
a on starszy 8 lat i juz bardziej myślący,( kiedys tak myślałam)
zamieszkalismy razem po 2 miesiacach..Julek pojawil sie po roku
do tej pory nie bralismy slubu bo niestety dwa lata temu mielismy bardzo bardzo powazny kryzys..no ale sie poukladalo..no i jakos jedziemy na tym wózku dalejj..tak jak wam pisałam w przyszłym roku ślub jednak juz bedzie;-)
ale wiecie co..jutro mam urodziny,a wlasnie sie dowiedziałam ze tez jutro mam do odbiory prawo jazdy w urzadzie!:-) ale sie ciesze, zwlaszcza ze sama sobie sprawiłam taki super prezent:-) pomijając fakt ze nie mam samochodu..ale co tam...przyjdzie poźniej
) z okazji urodzin pojde tez do fryzjera i zjem jakies mega tuczące ciasto z karmelem..a co!
juz nie moge sie doczekac jutra

ale wiecie co..jutro mam urodziny,a wlasnie sie dowiedziałam ze tez jutro mam do odbiory prawo jazdy w urzadzie!:-) ale sie ciesze, zwlaszcza ze sama sobie sprawiłam taki super prezent:-) pomijając fakt ze nie mam samochodu..ale co tam...przyjdzie poźniej

moniat84
Fanka BB :)
kurcze to nieciekawie :/ chyba zdecyduje sie na raciborska...tylko troxhe szkoda ze nie bede tam miec swojegov lekarza..ale moze chociaz połozną...ile trz\eba dac poloznej zeby byla tylko ze mna ??orientowalas sie ?
Nie chcę siać zamętu, bo nie jestem pewna, czy to o łubinową chodziło.
Nie wiem ile się płaci połoznej, podobno właśnie na szkole rodzenia idzie się dogadać, ale myślę, że 700zł nie przekroczy, przygotowana jestem na 500zl.
silvii28
Ja też jeżdżę na USG do Genomu i jestem bardzo zadowolonateraz przypomniało mi się że kiedyś któraś z Was pytala gdzie my usg robimy. My jedziemy do rudy śląskiej do Genomy. Płacimy 220 zł. Podobno mają świetny sprzęt. Koleżanka tam chodzi i jest bardzo zadowolona.;-)

A jesli chodzi o mojego K to zaręczyliśmy się 4 miesiące po pierwszej randce, ślub wzięliśmy rok i trzy miesiące później
Oj, co tu dużo opowiadaćJestem prze szczęśliwa
W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył
popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek
Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.
Wielkie gratulacje! To duże zmiany u Ciebie przyniesie Nowy Rok.
Ja z moim J. trzymaliśmy dziecko do chrztu prawie 18 lat temu, potem się spotkaliśmy przy okazji komunii świętej i potem się czasem na kawę spotkaliśmy.
W sumie to byliśmy ze sobą od lipca, a w kwietniu ślub czyli mniej niż rok, będzie na wiosnę 5 latek od ślubu. Mnie J. zaprosił na urlop w sierpniu, a po powrocie chwilę oświadczyliśmy rodzicom,że na wiosnę się pobieramy, trochę w szoku byli.
Ja dzisiaj nasmażyłam naleśników na jutro, nawet mi się udały. Będę zapiekała z mięsem, bo jutro koleżanki wpadają na ploty wieczorkiem.
aneczka2405
Widzę, że wszystkie kobietki na wspomnienia zebrało :-)
Ja dzisiaj mam jakiś smutaśny dzień. Ciagle chce mi sie płakać. Wczoraj moj M małą przykrośc mi sprawił i jakoś nie potrafie o tym przestać myślech chociaż przeprosił to sie tak rozwyłam normalnie jak głupia i nie mogłam przestać chociaż bardzo chciałam. A wszystko za sprawą tego, że odnosze wrażenie że jego Tata koniecznie chce nam życie układać, a ja o wszystkim dowiaduje sie ostatnia :-( Ehh....
Izulka Wielkie GRATULACJE :-):-):-) To super widomość i super że jesteś szczęsliwa:-):-):-)
Ja dzisiaj mam jakiś smutaśny dzień. Ciagle chce mi sie płakać. Wczoraj moj M małą przykrośc mi sprawił i jakoś nie potrafie o tym przestać myślech chociaż przeprosił to sie tak rozwyłam normalnie jak głupia i nie mogłam przestać chociaż bardzo chciałam. A wszystko za sprawą tego, że odnosze wrażenie że jego Tata koniecznie chce nam życie układać, a ja o wszystkim dowiaduje sie ostatnia :-( Ehh....
Izulka Wielkie GRATULACJE :-):-):-) To super widomość i super że jesteś szczęsliwa:-):-):-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja czekam na K i doczekac sie nie moge....mój mlody jakiegos kataru dostal i teraz na wieczor mu sie nasiliło taki wodnisty....oby to nic powaznego...ostatnio przyszli do nas goscie niezapowiedziani....a takich nie nawidze z mala corka ma 2 lata i ona miala straszny katar...i pewnie zarazila mojego Sebusia....swoja drogą ja teraz w tym okresie nie poszłabym do kogos z chorym dzieckiem wiedzac ze ide do malego dziecka i ciężarnej....no cóż nie kazdy nalezy do tych wychowanych....
i jak mu nie przejdzie do srody to trza bedzie isc do lekarza....:-( ja tak strasznie sie tej swinskiej grypy boje....:-(
wogole jakas spiaca jestem strasznie.....chyba dzisiaj pojde wczesnie spac....znajac zycie jak K przyjdzie z pracy to odechce mi sie spania i pojde spac kolo 23 jak ostatnimi czasy mi sie zdarza.....
Jakby mnie juz nie bylo... ( bo znajac K wroci z pracy i bedzie grał ) to zycze Wam brzuszki miłego wieczorku i slodkich snow
)
I buziaki w brzuszki ;-);-);-);-);-);-)
:-)

wogole jakas spiaca jestem strasznie.....chyba dzisiaj pojde wczesnie spac....znajac zycie jak K przyjdzie z pracy to odechce mi sie spania i pojde spac kolo 23 jak ostatnimi czasy mi sie zdarza.....
Jakby mnie juz nie bylo... ( bo znajac K wroci z pracy i bedzie grał ) to zycze Wam brzuszki miłego wieczorku i slodkich snow
I buziaki w brzuszki ;-);-);-);-);-);-)

reklama
Agniesiak85
Kochana Ogromne Gratulacje!!!Hej kochane :*
U mnie okprzepraszam znów za nieobecność, ale miałam weekend pełny wrażeń, a dziś mnóstwo załatwień. Wszystko się świetnie układa
i oby tak dalej
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze
:*

Oj przykro mi Kochana, że nie dowiedziałaś się jaka płec.. No ale najważniejsze, że maluch zdrowy jest i dobrze się rozwijahej kobity, ja już po wizycie
dzidizol zdrowy, ale usg nam gin nie zrobił:--
-(
przyłożył tylko jakiś pistolet do brzucha i słyszeliśmy serducho - także w tym roku płci nie poznamy:--
-
-(
bez sensu, już mnie to wkurzać zaczyna
chyba się zapisze na usg 4d przed świętami, żeby się dowiedzieć

My tez nie znamy jeszcze płci.. eh..
a tak wogole Mag to zrobiłam dziś cycki z twojego przepisu z tao-tao