reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja pier... wlaczam na niewidoczny sie na gg bo co chwila kazdy pisze: "hej myslalam ze juz po"...ehhh:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

a ty odpisujesz "nie jeszcze przed!!"

hehe a moja kumpela miala termin na 30 listopada ... i wczoraj mi pisze na nk ze jak nie urodzi dzis to ja biora na ciecie ... juz 3 akcje z oxy bezskutecznie ... lezy w szpitalu i sie nuuudzi !!

a ty odpisujesz "nie jeszcze przed!!"

hehe a moja kumpela miala termin na 30 listopada ... i wczoraj mi pisze na nk ze jak nie urodzi dzis to ja biora na ciecie ... juz 3 akcje z oxy bezskutecznie ... lezy w szpitalu i sie nuuudzi !!

nie odpisuje nic!!! wkurza mnie to bo klientka ktora dzis napisala wczoraj widziala mnie w inter marche... tylko ja udawlaam ze jej nie widze....!!!

ja licze ze do sezonu truskawkowego jakos dotrwam i bede wtedy po malutku odstawiac karmienie - powrot do pracy !! bo umre bez truskawek !!!

No ja podobnie- truskawki to moje zycie :-D i mój ulubiony owoc. A póki co pakuje w siebie mandarynki i pomarańcze ile wlezie, bo zaniam je wprowadzę do diety, to może trochę potrwać :-D:-D:-D.

No ja podobnie- truskawki to moje zycie :-D i mój ulubiony owoc. A póki co pakuje w siebie mandarynki i pomarańcze ile wlezie, bo zaniam je wprowadzę do diety, to może trochę potrwać :-D:-D:-D.

ja tez uwielbiam truskawki i jak bylam mala to byl to pierwszy owoc jaki wypowiedzialam i mowilam na nie zamiast truskawki to kinkawki:-D

A ja mam jeszcze pytanko: czy możliwe jest żeby zaczął się poród zanim brzuch zdąży opadnąć????? Domyślam się, że nie, ale nigdy nic nie wiadomo :happy:.

Aaaaaa wiecie co- miałam kontrolę z ZUS-u- zapomniałam wam napisać. Sprawdzali, czy aby na pewno przebywam na chorobowym a nie czasem w pracy. No jasne- ostatnie co by mi się teraz chciało- to siedzenie w pracy. Wkurzyłam się, bo ledwo co dostali moje papiery od pracodawcy, minęło może z 5 dni i już byli sprawdzić. Dziewczyny a dostajecie regularnie zasiłek chorobowy z ZUS, bo mi jeszcze nic nie wpłynęło, ale ponoć mają na to 30 dni??????

A ja mam jeszcze pytanko: czy możliwe jest żeby zaczął się poród zanim brzuch zdąży opadnąć????? Domyślam się, że nie, ale nigdy nic nie wiadomo :happy:.

Aaaaaa wiecie co- miałam kontrolę z ZUS-u- zapomniałam wam napisać. Sprawdzali, czy aby na pewno przebywam na chorobowym a nie czasem w pracy. No jasne- ostatnie co by mi się teraz chciało- to siedzenie w pracy. Wkurzyłam się, bo ledwo co dostali moje papiery od pracodawcy, minęło może z 5 dni i już byli sprawdzić. Dziewczyny a dostajecie regularnie zasiłek chorobowy z ZUS, bo mi jeszcze nic nie wpłynęło, ale ponoć mają na to 30 dni??????

co do Twojego pytania to jka najbardziej tak. jedna z dziewczyn tu opisywala nawet ze miala szyjke nie skrocona nic sie nie dzialo dziecko wysoko nawet glowka w kanal rodny nie zeslzo, brak rozwarcia a nagle wody chlusnely i juz tuli dzidzie!!

a ja czekam godzinami i doktorka zmieniac nie zamierzam !!

He tez bym nie zmieniala jakby nie miala takich wizyty jak opisywalam ! mierzenie ciesnienia i dowidzenia,.... naszczescie ten koszmar sie skonczyl :-p

Cześć dziewczyny:-)
Oj nie bójcie się tak tej diety cycusiowej;-) /rozmawiałam z moja mama- jadła wszystko. Raz tylko miałam biegunke jak najadła się śledzi w smietanie 5 dni po porodzie- szalona.... Po prostu nikt jej nie powiedział że powinna trzymać jakas dietę. Tak naprawdę można po kolei wprowadzać wszystkie produkty i jeśli dziecko nie będzie alergikiem to juz po miesiącu i pizza i kebab nam niestraszne. Przynajmniej ja nie zamierzam rezygnować ze wszystkiego. Z kawy nie dam rady jak chcę na zajęcia chodzić i jeszcze trochę się na nie przy dzidziusiu nauczyć;-) Wszystko w ramach rozsądku. No ale to decyzja każdej mamusi.
:-(

Co do "diety" to ja mam zamiar rowniez wprowadzac powoli wszystko (oprocz tych wzdymajacych jak fasolka ostrych strasznie i pikatnych) trzeba powolutku po trochu i bedzie ok.... a z reszta kazda bedzie testowac swojego dzidziusia i jeden bedzie mial uczulenie na to drugi na co innegoo i tak kazda bedzie jadla co innego :-)

A moj ulubiony owoc to jabłko potrafie jesc kilka dziennie nie umiem bez nich zyc ....hmm ciekawe czy Igorek je stoleruje chodz troche :-p:-p:-p

He tez bym nie zmieniala jakby nie miala takich wizyty jak opisywalam ! mierzenie ciesnienia i dowidzenia,.... naszczescie ten koszmar sie skonczyl :-p

Co do "diety" to ja mam zamiar rowniez wprowadzac powoli wszystko (oprocz tych wzdymajacych jak fasolka ostrych strasznie i pikatnych) trzeba powolutku po trochu i bedzie ok.... a z reszta kazda bedzie testowac swojego dzidziusia i jeden bedzie mial uczulenie na to drugi na co innegoo i tak kazda bedzie jadla co innego :-)

A moj ulubiony owoc to jabłko potrafie jesc kilka dziennie nie umiem bez nich zyc ....hmm ciekawe czy Igorek je stoleruje chodz troche :-p:-p:-p

hehe ja moge zjesc 2 jablka dziennie.. jak zjem 3 to z wc nie wyjde hehehe

reklama
Mea ja właśnie wiem że te wszystkie niespodzianki na razie okazuja się dziewczynkami. Hehe, ja tam płakać nie będę- kokardki, falbanki, warkoczyki, ach...:-) Chyba wiekszość dziewczyn chce mieć taką małą księżniczkę.
Kurcze, a mnie całą ciażę odrzuca od pomarańczy- sok, owoce, nawet zapach mnie męczy. A widze ze dużo dziewczyn wcina je kilogramami.
Pranie wstawione, ja wypluskana, jeszcze tylko ogarnąc mieszkanie, trochę o siebie podbać i można sie oddać nauce. Chociaż nie, jeszcze obiad. Kurcze, ja sobie zawsze wymyslaµ tysiące zajęć jak powinnam przysiąść fałdów;-)

Do góry