reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Póki Zuza spi to sie przywitam chociaż. Byłam Mame odwiedzić bo coś sie wczoraj znowu źle czuła i ma wolne dzisiaj, zakupki zrobione, obiadek wstawiony. Jutro na komisje jedziemy ale od czwartku biore sie za świateczne porzadki.

Ide poczytac może Zuza nie zdazy sie obudzic:-p

reklama
my po zakupach i po obiadku:tak:
Moj drzemie a Lali uklada puzzle:-)
Dla mnie czas na kawulca i babeczke:tak:trzeba sobie dogadzac:tak:

A przy okazji chcialam sie Was doradzic.Robimy pozegnanie roku bedzie 15osob Zamowilismy lame z grilla i mieso z kurczakow do tego ja musze zrobic salatki.Rzuccie pomyslami na slatki mysle za 4 rodzaje starcza:sorry:
Ja myslalam o salatce jarzynowej i tak zwanej wiosennej a co dlaej:shocked2:

Witam porannie:-):-):-)
Maja w przedszkolu a ja z kawą do komputera.:tak::tak::tak:
Dzisiaj ładna pogoda się zapowiada to chyba wezmę się za mycie okien, bo podobno znowu od czwartku zimno nadciąga:szok::szok::szok:
Idę was teraz poczytać bo jakoś wczoraj popołudniu czasu brakło na kompa:sorry::sorry:
Ja wlasnei o tej godzinei sie obudzilam zeby wyprawic mlodego do szkoly:-DJuz drugi dzien z rzedu nie moge sie podniesz i budzi mnie szwgier jak po Niego jzu puka

Witajcie z ranka ja z kawką przed kompem a dzieci mleczko jedzą dzisiaj musze doszyc te 8 par i do końca tygodnia bede miała wolne to sobie w domku cos posprzatam.
Sliczny awatarek i foteczki:tak::tak::tak::tak:
Dień doberek wesłam e śniadankiem ale juz zjadłam:eek: przejrze szybo forum i lece sie wziac za umycie lodówki bo znów dziś nic nie zrobie:eek::eek:
Ja tez bym musiala umyc lodowke i ja troszke odmrozic
a Oliwka spała dzis prawie do 8.30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja wstałam o 8.00 i obejrzałam sobie Brzydulkę :tak::tak::tak::tak:

wiecie że Brzydula kończy się już przed świętami bodajże 22 lub 23 grudzień szkoda :cool::cool::cool::cool:

zaraz będziemy jeść sniadanko,M poszedł robić a ja lecę się myći ubierać bo końcu nie zdążę do pracy :-D:-D:-D:-D:-D
No aj wiem ze Brzydula ma byc tylko do 22:no::no::no::no:
kochana najszybciej sosik myśliwski do makaronu pyszota jak mawia julina:tak:

O proszę

A na obiad wymyśłiłam lasagne
o już masz pomysł:rofl2:

kochana julina moja takie 3D puzlle z barbi dostało w tamtym roku na gwiazdkę i tylko 150 elementów ja się nad tym męczyłam ze 3 godziny a julina ułożyła w godzinkę a teraz już zna je na pamięć i układa w 30 minut ale to maniaczka ouzlowa:tak:
adam dostał wczoraj w klasie na mikołajki puzzle 1000 elementów takiegi tygrysa w trwie trudne to jak diabli ale julkja pewnie przez weekend z nim ułoży:tak:

ale słodzizna:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

ha ha ha skąd ja to znam mój adam taki sam on się nie boi ale ciemność i wyobraźnia swoje robią:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam kochane wtorkowo:happy:
do świąt coraz bliżej:-D:-D:-D:-D:-D
któr ma menu świąteczne rozplanowane:sorry::sorry::sorry:
nocka superowa Banderas sam zasnął o 20.15 z łóżeczku popłakał może 10 minut i spał caluteńką noc bez pobudki do 7.35:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
julina bierze antybiotyk i dziś mniej w nocy kasłała więc też się wyspała:tak:
na obiadzio robie dziś spagetti mięsko już zmieliłam ser starłam warzywa posiekałam więc potem tylko wsio zrobić i będzie obiadzio:rofl2:[/QUOTE]
Tearz to jzu bedzie coraz lepiej spal:tak::tak::tak:
Oby Julce szybko minelo,dobrze ze juz lepiej spala w nocy

No

A to moja pociecha wczoraj po kąpieli, zasnęła w pół minuty, jeśli nie szybciej, jak zakładałam jej pampersa i przebierałam nawet nie mruknęła, hihi

Normalnie przypomniało nam się jak to było takie maleńkie, zawiniątko słodkie
Ale slodko:tak::tak::tak:Jak niemowlaczek wyglada:-)
dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....

jaki pocczątek mają wasze dzieci?

bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?
Dobrze bo do miesiac dodaje sie 20:tak::tak::tak::tak:

Hejka dziewczyny, no żebym wiedziała, że Wy dzis takie ranne ptaszyny, to bym prędzej zasiadła. Obudzilam się przed 6, nie mogłam spać, bo zatoki zawalone i oddychać nie mogę, a oczywiście jak mama nie śpi, to dziecko w najlepsze:tak::tak::tak:

J akupiłam sobie puzle jak mała się miała urodzić, myślałąm, że jak będę siedziałą sama z nią w domu to się będę nudziła:-D:-D:-D:-D:-D

Zgadza sie-tak czytaj:-):tak::-D
No ja obiad wymyśłiłam, a ten mi mówi, że nie lubi, noż kuźwa, mojego jeszcze nie jadł, ja mu dam nie lubie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
Agunia, Ana ma rację!!!!!!!!!!!1 Szantażem go jak po człowieczemu nie rozumie!!!!!!!!!!!!!!

Ale słodko, no nie dziwię Ci sę, takie momenty rozkleić potrafią...

Mój na szczęście ma telefon z którego jest zadowolony ( owy ) i ni e mam problemu, bo znów byś mi zagwozdkę rzuciła i miałabym dylemat...:-D:-D:-D

mała śi, przebrałam pościele, ogarnęłam pokój, teraz pójdę do kuchni. Patrzę na zbiornik i aż miło-kryształ, tam wody nie ma-ryby w powietrzu pływają i tez kryształowym:-D:-D:-D:-D
Współczuje bólu zatok oby Ci przeszło do świąt :sorry:

i ja się witam porannie;-);-)chociaż przwie 9 to już niezbyt porannie ale co tam, niektóre chyba jeszcze śpią:-D:-D:-D:-D

słodziutko Cię przywitała, aż miło się robi i cieplutko na sercu:tak::tak::tak:
moja ostatnio coś chciała od m i mówi do niego "tatku mój kochany.............." i już go ma, zmiękł momentalnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

jak się już tak rozpędzisz z tymi oknami to może o moje zachaczysz????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to włączyłaś dzieciom film nie ma co, horrorem ich tak???? i to przed snem????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłej pracy:tak::tak::tak::tak:

a ja rano zajrzałam na konto a tam wielkie zero wpływów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj już 8 a wypłaty ani śladu, sobie to wiedzą kiedy wypłacić ale pracownikom to po co? przecież wszyscy tu [racują charytatywnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jestem wściekła:crazy:

idę do rowu
Mój A. wyjątkowo jest juz po wypłacie -normalnie ma do 10 a dostał 5:szok:Ale co z tego jak już niema:no::zawstydzona/y:
dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....

jaki pocczątek mają wasze dzieci?

bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?
W tych nowych peselach trzecia cyfre sie wyrzuca i jest data ur. :tak:Powinno byc ok

napisze tak namiot i samochod z lalka u nas sie sprawdza:tak: Warsztat swietny:tak:

Mamita powodzenia na komisji;-)

Dorota wozek fajny ale wydaje mi sie ze bedzie sie jej zle prowadzil.Te najzwyklejsze co dziewczyny pokazywaly najlepiej sie sprawuja.Co do hagisow raz kupilam i Laurze przelecialo oddalam znajomej Jak dla mnie sa kiepskie

Malinka zgadzam sie z toba co do wozka:tak:Nie wazne ile zasypial wazne ze sam:tak:

Ja też musze się wziąć za lodówkę,
Na obiad już uszykowane, tylk jak P wróci to na ogień i gotowe., wzięłam sie za bigos, póki co jestem na etapie szatkowania kapuchy, no i przecięłam nadgarstek, jak P wróci to zapyta, czy żyły sobie podcinałąm.

Dorcia wózeczek wygląda sympatycznie i cena nie najgorsza:tak:
A na pewno lepszy taki niz wiklinowy
HI HI ,JA DZIŚ MAM TEŻ BIGOSIK ,ALE TAKI ZWYCZAJNY ,NIE SWIĄTECZNY
lUNA WYjaśnij mi ,bo nie czaję,jak krojąc kapustkę sobie nadgastek pokroiłaś???:tak::-D
Wózek dla małej damy lepiej mały ,bo słaba i niska panienka nie będzie chciała ciezaru pchać-to prawda:tak:
MH nie pomogę ,zabawki wygladają super ,ale to juz nie ten przedział wiekowy:-Dnajbardziej mi sie zestaw narzędzi podoba ,ksawek swego czasu urzędował wszędzie z takowym ,a ponieważ hELENKA OSTATNIO Z MŁOTKIEM GANIAŁA ,TO NA PEWNO W SOBIE MA DUSZĘ MAJSTERKOWICZA:-D
jA ZNOWU PRZERWA W SCIAGANIU ,BO MUSIAŁAM WPAŚĆ ZOBACZYC CO SŁYCHAĆ:tak:

A przy okazji chcialam sie Was doradzic.Robimy pozegnanie roku bedzie 15osob Zamowilismy lame z grilla i mieso z kurczakow do tego ja musze zrobic salatki.Rzuccie pomyslami na slatki mysle za 4 rodzaje starcza:sorry:

Ja ostatnio jadłam dobrą sałatkę śledziową :tak:

Śledzik, ziemnkai gotowane, jajko, cebulka, anas, majonez :tak: pycha :tak:

reklama
podoba mi się ten warsztat jest świetny auto z lalką jak Helenka lubi lalki to ok bo moja ju;lka za barbi nie bardzo narazie a namiot to jest zawsze świetne:tak:

lame:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ja nigdy mięsa lamy nie jadłam???jak to smakuje???
zaraz pomyślę o jakiś sałatkach to coś na kulinarny dodam:tak:
napisze tak namiot i samochod z lalka u nas sie sprawdza:tak: Warsztat swietny:tak:

Mamita powodzenia na komisji;-)

Dorota wozek fajny ale wydaje mi sie ze bedzie sie jej zle prowadzil.Te najzwyklejsze co dziewczyny pokazywaly najlepiej sie sprawuja.Co do hagisow raz kupilam i Laurze przelecialo oddalam znajomej Jak dla mnie sa kiepskie

Malinka zgadzam sie z toba co do wozka:tak:Nie wazne ile zasypial wazne ze sam:tak:
co do huggisów u nas to samo wcale się nie sprawdziły szybko przeciekały najlepiej sprawdzają się dada albo tescowe fioletowe albo pampki byle nie pomarańczowe:no::no::no::no:

a ja jestem taka zła że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurier obudził mi antka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i już nie śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:marudny:wściekła/y::wściekła/y:pomijam fakt że facet z allegro dzień przed wysyłka puścić meila że wysyłka będziejutro nie wysłał a ja nie miałam kasy w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kurier będzie jutro na szczęście ale antek już nie śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no się wykrzyczałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry