NO caly czas trzaskam mu foty jak nawiedzona jakas ahhaha !ten twoj fifi to urodzona gwiazda ... a zdjec to pewno ma od zatrzesienia !!!!
a on biedny juz chyba ma dosc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO caly czas trzaskam mu foty jak nawiedzona jakas ahhaha !ten twoj fifi to urodzona gwiazda ... a zdjec to pewno ma od zatrzesienia !!!!
o kurcze bo się rozpłynę... kurde on do kazdego zdjecia tak slodko usteczka sklada ze ja poprostu nie moge sie napatrzec... wrzuce sobie go na tapetke heheh:-)
Ja też miałam teściową Anioła, ale niestety " dobrych ludzi Pan Bóg zabiera":-ja mam teściowa Anioła, więc jeśli miałabym na kogos pokrzyczec jak zacznę rodzić to albo na teścia albo na męża:-) (wkońcu to jego dzieło)![]()
sadząc po jego minie słodkiej nie ma dośćNO caly czas trzaskam mu foty jak nawiedzona jakas ahhaha !
a on biedny juz chyba ma dosc![]()
rozbroilas mnie z ta mamaja to bym chciala zebym mogla z moja mama szykowac swieta /to jest takie super swiateczne przezycie/ a tesciowa to swieta szykuje na odwal sie ...
watpie...To nie przygotują coś specjalnie dla Ciebie? Nie trzeba koniecznie jeść karpia smażonego, i pierogów z kapustą ( choć sobie nie obmówię) obmyśliłyśmy, że zrobimy też łososia pieczonego w foli- i dietetyczne i świąteczne ( choć troszkę- bo to przecież ryba)
nie martw się.. ja jeśli nie daj Boże rozpakuje sie przed swietami to zostanie mi albo ucieczka do mamy na swieta albo upichceniu czegos dla siebie..watpie...
wiesz nie bede sie tez prosila powinna wiedziec jako matka ze niekorych rzeczy nie wolno...
ale jak kiedys probowalam poruszyc ten temat to niestety uslyszalam ze rzesadzam i ze mozna wszystko jesc tak jak w ciazy...
wiec nie licze na nic specjalnego...
najwyzej bede za wszystko dziekowac i zjem potem sama na gorze...
A ja mam jeszcze pytanko: czy możliwe jest żeby zaczął się poród zanim brzuch zdąży opadnąć????? Domyślam się, że nie, ale nigdy nic nie wiadomo.
Aaaaaa wiecie co- miałam kontrolę z ZUS-u- zapomniałam wam napisać. Sprawdzali, czy aby na pewno przebywam na chorobowym a nie czasem w pracy. No jasne- ostatnie co by mi się teraz chciało- to siedzenie w pracy. Wkurzyłam się, bo ledwo co dostali moje papiery od pracodawcy, minęło może z 5 dni i już byli sprawdzić. Dziewczyny a dostajecie regularnie zasiłek chorobowy z ZUS, bo mi jeszcze nic nie wpłynęło, ale ponoć mają na to 30 dni??????
hehe ja moge zjesc 2 jablka dziennie.. jak zjem 3 to z wc nie wyjde hehehe