monika26i
Fanka BB :)
Haha no tez tego slowa nielubie ,ale od wczoraj kiedy kupilam wkoncu reni pierwszy raz w ciazy ,moglam je wymowic ,sama gratuluje sobie refleksunie wymawiaj przy mnie tego slowa na Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no tez tego slowa nielubie ,ale od wczoraj kiedy kupilam wkoncu reni pierwszy raz w ciazy ,moglam je wymowic ,sama gratuluje sobie refleksunie wymawiaj przy mnie tego slowa na Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz to i ja sie nastrachałam..no wlasnie moze ktos nam wylozyc jak to przebiega ?? bo mnie tez to martwi!!!
To ze "wymacowuja" polozenie dziecka jeszcze rozumiem.
To ze okreslaja w ten sposob wage juz mnie lekko zadziwia.
to ze moja waga sie nie przejmuja tez ujdzie w tloku
ale to ze zmierzyli mnie w obcasach i to najwyzszych jakie mialam przeszlo moje oczekiwania :-). I tak majac 161 cm wzrostu mam cos okolo 171
A Ty jestes tez w uk?Mnie tez nie wazyli ,ale powiem ze wagą to nawet ja nie jestem zainteresowana![]()
teraz to i ja sie nastrachałam..
jak cewnikowanie to kicham taki interes..
nie wiem czy boli czy nie.. ale jakos nie widzi mi sie taka opcja.A cewnikowanie boli? Tez nigdy nie mialam.
Jestem w uk od ponad 4 lat ale tesknie do PolskiZauwazylam ze jestes z Katowic a moj polski ginekolog jest wlasnie z Katowic. Przyjezdza tu co tydzien mniej wiecej. I tydzien przyjmuje w Polsce a tydzien tu
Wiecie co dziewczyny nie wiem czy za kazdym razem zakaladaja cewnik.U mnie bylo tak porod trwal ponad 12 godzin ,w tym czasie nie moglam wstawac bo bylam podlaczona pod ktg,i pod sam koniec jak juz maly sie rodzil wlozyli mi cewnik ,co moge powiedziec mialam czarno przed oczami ,nie straszac nikogo to byla jedna z bardziej bolesnych rzeczy podczas porodu,a ogolnie porod byl ciezki.no wlasnie moze ktos nam wylozyc jak to przebiega ?? bo mnie tez to martwi!!!
Wiecie co dziewczyny nie wiem czy za kazdym razem zakaladaja cewnik.U mnie bylo tak porod trwal ponad 12 godzin ,w tym czasie nie moglam wstawac bo bylam podlaczona pod ktg,i pod sam koniec jak juz maly sie rodzil wlozyli mi cewnik ,co moge powiedziec mialam czarno przed oczami ,nie straszac nikogo to byla jedna z bardziej bolesnych rzeczy podczas porodu,a ogolnie porod byl ciezki.
ale twoj brzuszek jest jakas 1/3 mniejszy od mojego !!!
Haha no tez tego slowa nielubie ,ale od wczoraj kiedy kupilam wkoncu reni pierwszy raz w ciazy ,moglam je wymowic ,sama gratuluje sobie refleksu![]()
A cewnikowanie boli? Tez nigdy nie mialam.
niezly system !!! gosc musi miec dobre ceny w liniach lotniczychi musi mu sie to oplacac
![]()