W
wika_20
Gość
witam sie z Ranka ciasteczkiem :-)
A wiec zanim was nadrobie powiem co na wizycie wczorajszej bylo a wiec:
-waga duzo na plusie o 10 kg za duzo haha
-cisnienie 130/90
-tętno małego 140'
-szyjka skrócona ,rozwarcie na 1 cm , miękka jak cholerka.
-mocz nie za bardzo sie poprawił dalej uniral i herbatka z żurawiny !
Zdaniem Ginki nie donosze do terminu !!!(Hehe juz niedlugo sie przekonam czy mowila prawde hehe -zostało mi w koncu 8 dni )....
nie nastawiam sie ze urodze przed jak powiedziała nastawiam sie na termin póki co :-)
no po wizycie pojechalam do mamuski przywiozla małemu mnostwo ślicznosci ale najcudowniejsze to koszule takie męskie pod krawat tyle ze rozmiar na około poł roku ale to nic pozatym przywiozla cala mase rzeczy dla mnie meza i igorka :-)
no i duzo duzo slodyczy a juz i tak utylam zbyt wiele hehe ale co tam haha
Ogolnie jestem szczesliwa:-):-):-):-) ze to i tak juz niedlugo chwyce swego synka
.... hmmm to teraz nadrobie :-)
A wiec zanim was nadrobie powiem co na wizycie wczorajszej bylo a wiec:
-waga duzo na plusie o 10 kg za duzo haha
-cisnienie 130/90
-tętno małego 140'
-szyjka skrócona ,rozwarcie na 1 cm , miękka jak cholerka.
-mocz nie za bardzo sie poprawił dalej uniral i herbatka z żurawiny !
Zdaniem Ginki nie donosze do terminu !!!(Hehe juz niedlugo sie przekonam czy mowila prawde hehe -zostało mi w koncu 8 dni )....
nie nastawiam sie ze urodze przed jak powiedziała nastawiam sie na termin póki co :-)
no po wizycie pojechalam do mamuski przywiozla małemu mnostwo ślicznosci ale najcudowniejsze to koszule takie męskie pod krawat tyle ze rozmiar na około poł roku ale to nic pozatym przywiozla cala mase rzeczy dla mnie meza i igorka :-)
no i duzo duzo slodyczy a juz i tak utylam zbyt wiele hehe ale co tam haha
Ogolnie jestem szczesliwa:-):-):-):-) ze to i tak juz niedlugo chwyce swego synka
.... hmmm to teraz nadrobie :-)