reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witam sie z Ranka ciasteczkiem :-)

A wiec zanim was nadrobie powiem co na wizycie wczorajszej bylo a wiec:
-waga duzo na plusie o 10 kg za duzo haha
-cisnienie 130/90
-tętno małego 140'
-szyjka skrócona ,rozwarcie na 1 cm , miękka jak cholerka.
-mocz nie za bardzo sie poprawił dalej uniral i herbatka z żurawiny !

Zdaniem Ginki nie donosze do terminu !!!(Hehe juz niedlugo sie przekonam czy mowila prawde hehe -zostało mi w koncu 8 dni )....
nie nastawiam sie ze urodze przed jak powiedziała nastawiam sie na termin póki co :-)

no po wizycie pojechalam do mamuski przywiozla małemu mnostwo ślicznosci ale najcudowniejsze to koszule takie męskie pod krawat tyle ze rozmiar na około poł roku ale to nic pozatym przywiozla cala mase rzeczy dla mnie meza i igorka :-)

no i duzo duzo slodyczy a juz i tak utylam zbyt wiele hehe ale co tam haha

Ogolnie jestem szczesliwa:-):-):-):-) ze to i tak juz niedlugo chwyce swego synka

.... hmmm to teraz nadrobie :-)

reklama
witam sie z Ranka ciasteczkiem :-)

A wiec zanim was nadrobie powiem co na wizycie wczorajszej bylo a wiec:
-waga duzo na plusie o 10 kg za duzo haha
-cisnienie 130/90
-tętno małego 140'
-szyjka skrócona ,rozwarcie na 1 cm , miękka jak cholerka.
-mocz nie za bardzo sie poprawił dalej uniral i herbatka z żurawiny !

Zdaniem Ginki nie donosze do terminu !!!(Hehe juz niedlugo sie przekonam czy mowila prawde hehe -zostało mi w koncu 8 dni )....
nie nastawiam sie ze urodze przed jak powiedziała nastawiam sie na termin póki co :-)

no po wizycie pojechalam do mamuski przywiozla małemu mnostwo ślicznosci ale najcudowniejsze to koszule takie męskie pod krawat tyle ze rozmiar na około poł roku ale to nic pozatym przywiozla cala mase rzeczy dla mnie meza i igorka :-)

no i duzo duzo slodyczy a juz i tak utylam zbyt wiele hehe ale co tam haha

Ogolnie jestem szczesliwa:-):-):-):-) ze to i tak juz niedlugo chwyce swego synka

.... hmmm to teraz nadrobie :-)

Tymi kg sie nie przejmuj ja tez juz to sobie odpuscilam w koncu jestesmy w ciazy i tyle troszke rozpusty kazdemu czasem sie nalezy...a wierze ze zgubimy to ladnie choc moj brzuch jest naprawde wielki to caly czas zyje z mysla ze uda mi sie go jakos wciagnac:-)
cisnienie takie bardzo graniczne ale za to tetno malenstwa wporzadku:-)
to czekamy teraz az zaczniesz rodzic:-) 8 dni do terminu to pikuś wiec mozesz sie spokojnie rozpakowywac:-) rozwarcie male juz jest szyjka miekka wiec na co czekac:-) 3mam kciuki mocno za was:-)

hej,
ja tez juz na nogach po sniadanku....

i jak zwykle nic sie nie dzieje...ja chyba nie urodze po tym fenku wogole....:-D

wczoraj zobaczylam rozstepa na brzuchu, nie duzy bo moze ma 1cm dlugosci, ale wsiadlam w auto i pojechalam po krem...
cholera smarowalam sie co rano mustela a wieczorami fissanem i mi wyszedl skubany....;/
wiec kupilam jeszcze pharmaceris i bede sie tluscila 3 razy na dzien...:-D

hej,
ja tez juz na nogach po sniadanku....

i jak zwykle nic sie nie dzieje...ja chyba nie urodze po tym fenku wogole....:-D

wczoraj zobaczylam rozstepa na brzuchu, nie duzy bo moze ma 1cm dlugosci, ale wsiadlam w auto i pojechalam po krem...
cholera smarowalam sie co rano mustela a wieczorami fissanem i mi wyszedl skubany....;/
wiec kupilam jeszcze pharmaceris i bede sie tluscila 3 razy na dzien...:-D

Kurka dziewczyny wy już po sniadanku??? ja o 6 piję kawe a zjeść jestem w stanie dopiero o 9 czy 10!!!:szok:

jak bylam w szpitalu to poznalam dziewczyne ktora byla 3 raz w ciazy i kazda byla podtrzymywana srednio od 24tyg ciazy i brala ten fenoterol do konca 38tyg a pozniej sie okazalo ze nie moze urodzic i biednej wywolywali takze czasami fenek dosc moccno wstrzymuje wzystko:-)

I poczytałam was troszke nadrobiłam i mnie głowka rozbolala jakos hmm....

Tymi kg sie nie przejmuj ja tez juz to sobie odpuscilam w koncu jestesmy w ciazy i tyle troszke rozpusty kazdemu czasem sie nalezy...a wierze ze zgubimy to ladnie choc moj brzuch jest naprawde wielki to caly czas zyje z mysla ze uda mi sie go jakos wciagnac:-)
cisnienie takie bardzo graniczne ale za to tetno malenstwa wporzadku:-)
to czekamy teraz az zaczniesz rodzic:-) 8 dni do terminu to pikuś wiec mozesz sie spokojnie rozpakowywac:-) rozwarcie male juz jest szyjka miekka wiec na co czekac:-) 3mam kciuki mocno za was:-)

Jeśli chodzi o wage to sie nie przejmuje ja jestem mysli -zrzuci sie i juz :-):-):-)
Dziękuje za słowa :*:*:* Ja rowniez trzymam kciuki za was żebyscie juz sie rozdwoiły :-) i mogly patrzec na siebie prosto w oczka :D:):):):-)

a teraz sie połoze bo mnie ta glowa zaczela bolec strasznie a ogolnie nie spie juz od 4.15 ;/;/:confused2:

Kurka dziewczyny wy już po sniadanku??? ja o 6 piję kawe a zjeść jestem w stanie dopiero o 9 czy 10!!!:szok:
Daff bo ja jem o 6:30 z mezem sniadanie...
musze mu zrobic i zjesc z nim przypilnowac zeby zjadl wszystko i jogurcik pochlonal:-D
on jest straszny niejadek...wazy 73kg a ma 194cm wzrostu..i do tego wrzody duze na zoladku, dlatego nie chce go puszczac bez sniadania...

takze ja zaraz bede miala dwojke dzieciakow w domu....:-D

Ja po śniadanku nie tylko po ciasteczku suchym ;-);-);-) ale tez jestem w stanie zjesc i nawet o 6 rano pełne sniadanie mialam prace taka ze o 6 byłam juz w pracy rozłozona z moim calym straganem wiec o 6 juz jadlam sniadanko a wstawalam o 3 lub 4 w nocy wiec sie przyzwyczailam :-p do sniadanka o 6 czy 7 :-) bo jak nie zdjalam to po 7 juz glodna bylam ze hej ;p

I poczytałam was troszke nadrobiłam i mnie głowka rozbolala jakos hmm....

Jeśli chodzi o wage to sie nie przejmuje ja jestem mysli -zrzuci sie i juz :-):-):-)
Dziękuje za słowa :*:*:* Ja rowniez trzymam kciuki za was żebyscie juz sie rozdwoiły :-) i mogly patrzec na siebie prosto w oczka :D:):):):-)

a teraz sie połoze bo mnie ta glowa zaczela bolec strasznie a ogolnie nie spie juz od 4.15 ;/;/:confused2:

Rozdwoimiy sie na pewno jak Julce się zachce...:-) idż odpoczywaj kochana... do usłyszenia poźniej...
mnie tez cos glowa boli dziś...

Ha ha ha ale numer... szef obiecal dac wyplate w tym tyg a wczoraj wystawil to zaswiadczenie i jak slicznie to ujał że "Pan Marek nie dostał naleznego mu wynagrodzenia z powodu przejsciowych klopotow finansowych pracodawcy". wiec to zaprzecza temu co mowi i na pewno tych pieniedzy nie da!!!
Na szczescie dzis moj maz idzie negocjowac interesy z bylym szefem u ktorego pracowal na czarno... chodzi o to tylko by dal umowe moze byc na pol etatu..w dzisiejszych czasach papier zupelnie nie odpowiada temu co sie robi ale to szczegol... moze byc pol etatu a placic bedzie swoje!! 3mam mocno kciuki za meza.

A on do sądu pracy nie chce oddac tego obecnego więc mu zapowiedzialam ze ja wysle anonimowe pismo do Inspekcji pracy i tak samo w kolo tylka zrobie:-) juz sie tym nie przejmuje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rozdwoimiy sie na pewno jak Julce się zachce...:-) idż odpoczywaj kochana... do usłyszenia poźniej...
mnie tez cos glowa boli dziś...

Ha ha ha ale numer... szef obiecal dac wyplate w tym tyg a wczoraj wystawil to zaswiadczenie i jak slicznie to ujał że "Pan Marek nie dostał naleznego mu wynagrodzenia z powodu przejsciowych klopotow finansowych pracodawcy".
Na szczescie dzis moj maz idzie negocjowac interesy z bylym szefem u ktorego pracowal na czarno... chodzi o to tylko by dal umowe moze byc na pol etatu..w dzisiejszych czasach papier zupelnie nie odpowiada temu co sie robi ale to szczegol... moze byc pol etatu a placic bedzie swoje!! 3mam mocno kciuki za meza.

A on do sądu pracy nie chce oddac tego obecnego więc mu zapowiedzialam ze ja wysle anonimowe pismo do Inspekcji pracy i tak samo w kolo tylka zrobie:-) juz sie tym nie przejmuje:-)
hehehe wredziocha:-)
tez bym tak zrobila za te zepsute nerwy...

reklama
Daff bo ja jem o 6:30 z mezem sniadanie...
musze mu zrobic i zjesc z nim przypilnowac zeby zjadl wszystko i jogurcik pochlonal:-D
on jest straszny niejadek...wazy 73kg a ma 194cm wzrostu..i do tego wrzody duze na zoladku, dlatego nie chce go puszczac bez sniadania...

takze ja zaraz bede miala dwojke dzieciakow w domu....:-D

no to sie nie dziwie musi wygladac jak szczypiorek.. hehe tylko ja sie nie umiem zmusic tak z rana a wiem ze kawa na pusty zoladek to bardzo niezdrowe zreszta ja tak jem od 8 lat ze rano kawa a pozniej dopiero obiad jak sie do szkoly chodzilo...
moj Maz wazy duuuuzo wiecej.... miesiac temu wazyl z 86kg przy wzroscie 185cm ale babcia powiedziala ze marnie wyglada i ze go glodze do zlapalam wqrwa i tak go podtuczylam ze wazy 110kg:szok: i ostatnio przyszedl do mnie ze swoimi spodniami wszystkimi ze mu w praniu musialam skurczyc bo nie moze sie zmiescic:-D

Ja po śniadanku nie tylko po ciasteczku suchym ;-);-);-) ale tez jestem w stanie zjesc i nawet o 6 rano pełne sniadanie mialam prace taka ze o 6 byłam juz w pracy rozłozona z moim calym straganem wiec o 6 juz jadlam sniadanko a wstawalam o 3 lub 4 w nocy wiec sie przyzwyczailam :-p do sniadanka o 6 czy 7 :-) bo jak nie zdjalam to po 7 juz glodna bylam ze hej ;p

Godne podziwu z mojej strony :-)

hehehe wredziocha:-)
tez bym tak zrobila za te zepsute nerwy...

dokladnie on kiedys zaplaci to co mezowi sie nalezy ale nikt moich nerwow i stresu mi nie wynagrodzi a wszystko odbija sie na zdrowiu przeciez!!! a zrobie mu swinstwo tylko dlatego ze nie odbieral tych telefonow ode mnie!!! to jest jedyna rzecz ktorej nie nawidze na swiecie!!! jak dzwonie w waznej sprawie i ktos mnie zlewa na maxa!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry