reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam i ja :)
U nas dopisero dzien wstal wiec wybaczcie ze tak pozno:-D
Wczoraj wieczorem Lali mi zaryla w szalke i ma sine policzko, na szczescie nic sie nie stalo i wyskoczyl tylko siniak.

Agnes brawo dla Oliwki.U nas Ojciec Wergiliusz, jedzie pociag, jagodki,ogorek to opanowane piosenki bo w aucie mam plyte i baby lili non stop leca wiec Laura zna te piosenki i spiewa w czasie podrozowania:tak:Teraz chodzi i sobie gada wierszyk o kotku:-D:-D

Dorota daj znac .A masz cos w domu na zbicie goraczki? czy dawalas a temp sie utrzymywala

Anaconda co za pysznosci z ranca:-p

Anabuba milego dzionka, wspolczuej tego palenia w piecu:sorry:
bebe lili julka uwielbia a halo dziadek to hit:tak:
grzejemy w nocy ale na wodę do mycia na rano bo ja często rano myję włosy:tak::tak::tak::tak:a grzejniki to tak lekko ciepłe bo poprzykręcane,tylko w łaziencie cieplutko aż miło:-D:-D:-D

co za wredna baba:crazy::crazy::crazy::crazy:, nudzi się w tej pracy strasznie i dlatego takie głupoty wymyśla:laugh2::laugh2::laugh2:

hi hi hi nie ma to jak młodszy brat:-D:-D:-D:-D

a moja mała wczoraj w przedszkolu się mnie pytała znów dlaczego ona nie ma siostry???:szok::szok::szok::szok:potem już w domu siedze sobie na kibelku a ona wpada do łazienki i mówi, że chce siostrę i poprosi o to Boga:szok::szok::szok:ale jak będzie brat to też może być:eek::eek::eek::eek:i co ja mam o tym myśleć, wiem wiem nie myśleć tylko robić:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no kochana sama sobie odpowiedziałaś więc podpisuj tą umowę na stałe i do dzieła kochana do dzieła patrz jaką macie wolna ręke z M może być siostra i nawet brat a może nawet 2 na raz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ty chciałabyś 2 dzieciątko????????

Agunia trzymamy kciuki&&&
No i rzeczywiście-niei myśłeć, tylko działąć, hihi

SĘDZIA: Czy przyznaje się pani do zabicia męża?
OSKARŻONA: Zabicia? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
SĘDZIA: A co konkretnie powiedział?
OSKARŻONA: Strzelaj, *****, strzelaj!
Świetne:-D:-D:-D

Malinka jak czytalam o tym namiocie to mi sie przypomnialo ja wieszlam pranie na suszarce domu a Laura robila sobie pod nia domek i sciagala mi mokre pranie:-D
Wypisz wymaluj jak moja, hihi

Cisto drożdżowe z masełkiem i kawka z mleczkiem:-p pycha :-p
O boziu, jak ja bym chciała takie śniadanko, jeszcze ja to moja babcia robila drożdzaka i do tego inke mi dawała, której nie cierpiałam, to mi ją kot wypijał, hihi
Al ebym teraz do kawusi takie cudo zjadła, ech...

Malinka jak czytalam o tym namiocie to mi sie przypomnialo ja wieszlam pranie na suszarce domu a Laura robila sobie pod nia domek i sciagala mi mokre pranie:-D
Bandzi tez tak działa pod suszarką z praniem:-D:-D:-D
Moja to samo :tak:

Cisto drożdżowe z masełkiem i kawka z mleczkiem:-p pycha :-p A pomyśleć, ze kiedyś nie lubiłam takich rzeczy, ale była wtedy szczupła :szok::sorry:
o jaaaa!!!!!!!!!!
moja babunia mi takie śniadanka serwowała własna drożdżówka masełko swojej roboty powidła śliwkowe które babcia sama robiła i kakao cieplusie jami normalnie piszę i mam ślinotok:szok::szok::szok::rofl2:

Widze ze sciaganie prania to ulubione zajecie dzieciaczkow:-D
Halo dziadku to u Nas tez hicior!!!
Laura to nawet przez ogladanie bajek na mini mini umie spiewac wstep do bajek hehehe nie wspomne o reklamach:-D:-D:-D

MH nie martw sie ja nauczylam sie jesc jajka kiedys ich nie jadlam a zacelam w ciazy:tak: slodkie tez mi nie podchodzilo a teraz lubie miec do kawki cistko albo ciasto:tak:

reklama
Do góry