reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
witam!!!

dzis spedzilysmy caly dzine wmiescie:
najpierw na zalatwianiu spraw,
potem drzemka i obiadek u tesciow,
a potem mily czas u filwinki i Antosia:-)

Antos mnie rozbawil
do lez: gdy rozmawialysmy nie zwracajac na niego uwagi, to tak sie glosno zachowywal i szalal, zeby go tylko zauwazyc:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Wczoraj wzięłam się za mycie okien.Ale z małym bobikiem to sobie mogę... co najwyżej poodkurzać.:crazy: Jak uczepi mi się nogi to ciągnie dopóty, dopóki jej nie wezmę na ręce i nie pokażę co robię. :crazy: i dalej nici ze sprzatania. Kilka miechów mi zejdzie nim posprzatam.:rofl2:

Ząbki? A co to takiego?:eek: Nie mamy.:no:
.

co sie amrtwisz, do nastepnych swiat akurat zdazysz:-D:-D

Julitce pierwszy zabek sie przebil w ieku 9.5 m-ca

Mamy dla mojego tatulka Mercedesa A170 CDI Long Classic w którym jest fuul miejsca z tyłu i wogóle jest pinkny.Kolor ciemny niebieski/granat:-)tatlko bedzie na pewno bardzo zadowolony bo co bym mu nie kupiła będzie lepsze od Cienko cienko które teraz ma:rofl2:

oooo, to tata na poczatku sie poczuje jak w ciezarowce:rofl2::-D
pewnie da Ci sie przewiezc;-)

U nas bez zmian :-( kichamy, kaszlemy.... ogólnie do bani :eek:

oby jakies zmiany nadeszly:-)

Hej. Mam takie pytanko do was czy nie rodzilyscie w szpitalu na Józefowie? Interesuje sie tym poniewaz zamierzam tam poszukac dobrego ginekologa Panstwowo i tam chcialabym rodzic...
z góry dziekuje za odp. :)

Hej. Mam takie pytanko do was czy nie rodzilyscie w szpitalu na Józefowie? Interesuje sie tym poniewaz zamierzam tam poszukac dobrego ginekologa Panstwowo i tam chcialabym rodzic...
z góry dziekuje za odp. :)

ja rodzialm na Jozefowie i inne dziewczyny tez:tak:
co do gina, to ze slyszenia wiem, ze dziewczyny polecaly Ananicza, ale ja sie nie wypowiadam, bo nie chodizlam do niego.

a gdzie ejst Goszczyn? to pod Radom podlega?:szok:

Witajcie kobietki :-)
U nas ciężka nocka, Antoś zerwał się ok 1 z krzykiem i nie dawał się spokoić ani śpiewem ani tuleniem ani piersią, dopiero nurofen podziałał. A rano okazało się że jest nowy ząbek :-) I to zupełnie nie ten którego się spodziewaliśmy, bo prześwituje mu górna jedynka a wyszła druga dwójka i to jakoś ekspresowo bo jeszcze wczoraj nie było jej widać a dziś już ma ze dwa milimetry.

A wczorajsze spotkanie z donkat i Julitką to Antoś przeżywał do wieczora :-)
Muszę powiedzieć, że Julitka nie tylko potrafi się przedstawić i powiedzieć jak mają na imię mama i tata ale pięknie mówi całymi zdaniami :-) I bardzo ładnie potrafi się dzielić zabawkami, czego o Antku nie mogę powiedzieć bo on oczywiście musiał się bawić tym co akurat Julitka wzięła w rączki a w dodatku okazało się że zachomikował sobie trzy klocki koleżanki :-) A no i jeszcze zadziwił własną matkę bo zaprowadził młodą damę do łóżeczka i sam do niego wszedł co mu się jeszcze nigdy nie zdarzyło :-)

niekat no to gratulacje!! Tydzień Wam się trochę skurczył i pewnie Oliwia odzyska dobry humor jak się przytulicie i razem powygłupiacie :-)

justa nam się udało umyć okna we dwójkę jak Antoś zasnął w poprzednią sobotę, ale na tym moje sprzątanie się skończyło, bo postanowiłam drzemki Antośka wykorzystywać dla siebie a nie na sprzątanie, gotowanie itp.
A Amelka zuch dziewczynka! śpieszy jej się do zwiedzania świata na własnych nóżkach :-)

sewa nos do góry, koniec choroby już bliżej niż dalej i w święta będziecie się z niej śmiać :-)

Elizka ja też rodziłam na Józefowie. Rok temu, ale nie chodziłam państwowo do lekarza w szpitalu.

Witajcie. Jestem 6 miesiącu ciąży i chodze do dr Szatanka, może mi ktoś powiedzieć czy to dobry lekarz? i jak to jest z tymi dyżurami szpitali w radomiu? w którym lepiej rodzić na tochtermana czy na józefowie

reklama
to ,że jest mało mówny i że trzeba się o wszystko pytać to wiem. za każdym razem otrzymuje odpowiedz. chodzi mi raczej o to czy pomaga przy porodzie...

Do góry