reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no dzięki Ci.. nie chcesz już ze mną rodzić? świiiniaaa :laugh2::laugh2::laugh2:
jesli ma sie cos dziac to lepiej szybko i bezboleśnie.. nie chce sie meczyc dniami i nocami..

jak sie tak bedziesz bzykac to ty nie dotrwasz !!

Asia wyglądasz wspaniale :)
a że masz troche brzuszka jeszcze to normalne...
po cesarce nie bedziesz od razu naiwaniac brzuszkow czy cos..
ślicznie wygladasz :)

a ja poeksperymentowalam..
poszłam sie wysikac.. a kolezanka mi poradzila zeby zobaczyc co ze mnie leci.
zebym rozlozyla bialy recznik i stanela okrakiem nad nim..
to sie wysiusiałam wytralam..
stoje
a za chwile takie chlust.. takie małe chlust.. i potem tylko kap kap..
patrze na recznik i to takie podżółcone..
se mysle no siara ale sie zesikałam.. wącham a to w ogole nie pachnie.. no i co to moze byc??
dodam ze nie jest to konsystencji śluzu tylko wody bardziej

kurna ja to nie wiem jak wygladaja wody ... moja mama mi mowila ze bede wiedziala ze to wody i juz !!

Asko PIERDZIEL GLUPIE BABY !!!!!!! wygladasz slicznie i masz jeszczew sporo czasu na to zeby przejmowac sie robieniem brzuszkow czy innych ******* !!! narazie musisz dojsc do siebie a cialo tez musi MIEC NA TO CZAS !!!! nic na sile i nic za wszelka cene !!!! ciesz sie fifim !!!

reklama
Asia i nie skomentowalam zdjec

a wygladasz naprawde super dobrze !!! fajne zdjecia:-)

wiec sie nie przejmuj "głupolku" jakimis babskami :-) zycie jest piekne i krotkie zeby przejmowac sie rozstepami czy malym zwisajacym brzuszkiem :-)

O! to powazna imprezka sie kroi :-)

Ide na kawe i wezme sie w koncu za cos!

No nie ma lipy mieisac czasu moje dziecko skonczy ,szkoda ze taty nie ma pewnie by zakupil torta bo na 2 tygodnie Fifola kupi ahhahah

zdyyyyychaaaam....
jakąś godzine temu zaczał mnie boleć brzuch jak na mega bolesny okres.. - te z dziewczyn ktore miały naprawde bolesne miesiaczki wiedza o czym mowie..
i promieniuje mi to w krzyż...
pachwiny mnie ciagną.. i w ogole mam wrazenie ze mi zaraz Niki wyleci..o_O
macie tak ? czy ja juz zaczynam sie przygotowywac albo cos?

Anka kurde rodzisz czy jak ? ale podnieconam normalnie jak ja bym rodzila ahahha

W takim raznie zapraszam:-)tylko przyjedz koniecznie z Fifolkiem:-):tak:
Ojjj Fifol zawsze ze mna wiec nie ma problemu hahahah :)

Co do mnie - to ja naprawde nie naleze do panikar i nie robilabym afery z lekkij opuchlizny. To byl jakis mega obrzek , ktory potrwal moze z 25 min. Juz lepiej. Zdziwilo mnie (przerazilo) tempo opuchlizny i rozmiar.Normalnie nie moglam isc.
Najwazniejsze ze mija. Moze takie uroki.

Kurcze dobrze ze juz ci schodzi ta opuchlizna bom sie wystraszyla normalnie !

no koorewski jest..
ale obiecałam Ci że dotrwamy RAZEM do stycznia..i dotrwamy :)

a mówiłam żeby sie rano nie bzykać..
bo dzwonila mi polozna i mowila ze wyniki sa dobre wiec utro na wizyte..
to se Bartka wyobracałam..
a on se zazartował że po takim poście jaki mielismy tyle tego wystrzelił że moge dzisiaj urodzić ..
dobre sobie..
NO i masz pobzykala sie i przepchnol komin hahahahahhaha !

Asiu, pomyśl sobie tak:

Gdybyś była świadkiem takiej sytuacji, stała z boku widziała i słyszała taki tekst i widziała tą mamę 3 tyg po porodzie, to co byś pomyślała??
Ale ta dziewczyna jest gruba? czy
Ale ta baba jest głupia?

Wiesz, każdy normalny człowiek pokiwa z politowaniem głową na durny tekst starej baby i nie zwróci na niego uwagi,

A Ci co przyklasną głupiej sąsiadce nie są warci naszej uwagi, to tak naprawdę biedni ludzie, którzy żywią się sprawianiem innemu przykrości i wywoływaniu kłótni.
Obejrzyj się w koło ile jest ludzi, którzy wychodzą z domu tylko po to, aby wszcząć jakąś awanturkę, lub dosrać komuś, oni próbuję dowartościować się takim zachowaniem i ładują swoje akumulatory wysysając z innych energię:tak::tak:

Asia wyglądasz wspaniale :)
a że masz troche brzuszka jeszcze to normalne...
po cesarce nie bedziesz od razu naiwaniac brzuszkow czy cos..
ślicznie wygladasz :)

a ja poeksperymentowalam..
poszłam sie wysikac.. a kolezanka mi poradzila zeby zobaczyc co ze mnie leci.
zebym rozlozyla bialy recznik i stanela okrakiem nad nim..
to sie wysiusiałam wytralam..
stoje
a za chwile takie chlust.. takie małe chlust.. i potem tylko kap kap..
patrze na recznik i to takie podżółcone..
se mysle no siara ale sie zesikałam.. wącham a to w ogole nie pachnie.. no i co to moze byc??
dodam ze nie jest to konsystencji śluzu tylko wody bardziej

NO taz ja ciebie normalnie ij low ju !!!!!!!!!
A jak nie pachnie wogole to moga byc to wody hahahahah !! Przynajmniej moje jak sie saczyly to nie pachnialy zadnymi rybami jak to wczesniej laski pisaly tylko pachnialy slodko jakos tak :-D:-D:-D zawsze inna bylam ahahahhahah ....lednow wyczuwalny byl ten zapach ! Anka normalnie moze rodzisz ? NO ja podniecona ahhaha !

Asia ja bym sie wogole nie przejmowala babaskami jakimis !! po pierwsze maz kochanego meza slicznego fifiego i drugiego synka ... wiec po co przejmowac sie jakimis babskami....

Ja mam 20 lat pelno rostepow!!! przytylam 22 kg !!! :confused2:wszyscy mowia do mnie czesc grubasku czesc grubasie witaj gruba ale wygladasz na twarzy ale Ci sie przytlo itd a ja co na to : smieje sie i mowie tak przytylo sie przytylo i sie dalej smieje bo leje na to co mowia... inni liczy sie dla mnie moj maz ktory caly czas powtararza ze jestem piekna i kocha mnie mocno nie widzi zadnych rostepow i ze jest dumny z enosze naszego Synka pod serce ze mu urodze synka i to sie liczy i za to kocha mnie jeszcze bardziej itd itp....

Caly czas sobie powtarzam urodze to sie schudnie jakos pomalu i ebdzie dobrze wazne ze mamy szczesliwe zdrowe rodziny !!!!

NO jak bylam w ciazy tez sie nie przejmowalam takimi tekstami ,se myslama wolno mi nie w ciayz jestem ! ale teraz jak mi tak dowalaja to se glupio robi!

jak sie tak bedziesz bzykac to ty nie dotrwasz !!

kurna ja to nie wiem jak wygladaja wody ... moja mama mi mowila ze bede wiedziala ze to wody i juz !!

Asko PIERDZIEL GLUPIE BABY !!!!!!! wygladasz slicznie i masz jeszczew sporo czasu na to zeby przejmowac sie robieniem brzuszkow czy innych ******* !!! narazie musisz dojsc do siebie a cialo tez musi MIEC NA TO CZAS !!!! nic na sile i nic za wszelka cene !!!! ciesz sie fifim !!!

NO wlansie PIERDZIELE Jarek zadzwonil i moiw " niunia placzesz jeszcze? "
NIE ! odpowiedzialam " to dobrze skarbie jestes sliczna a starych rur nie sluchaj zazdroszcza ze tak juz nigdy nie beda wygladaly " ooooo i juz ! i tak se mysle ahhahaha

Asia i nie skomentowalam zdjec

a wygladasz naprawde super dobrze !!! fajne zdjecia:-)

wiec sie nie przejmuj "głupolku" jakimis babskami :-) zycie jest piekne i krotkie zeby przejmowac sie rozstepami czy malym zwisajacym brzuszkiem :-)

I se mysle ze jeszcze im pokaze ! jeszcze sie zdziwia za jakis czas jaka bede szprycha ahahahha ! aha i tak jak mowi moj Jarek " stare rury beda juz tylko starymi rurami i malo tego z dnia na dzien beda wygladac coraz gorzej " ahhaha

Ma racje !

Idę szykować się do wyjścia, trzymajcie się
Może pogonię w końcu moją księżniczkę:tak::tak::tak:, byle tylko wody spektakularnie nie odeszły mi w miejscu publicznym:no::no::no:

reklama
kto sie ze mna zaklada ze anka rodzi ?? ja obstawiam najblizsze 3-4 dni :)

Mea ja tez tak mysle ! Dlatego tak to przezywam ahahhaha ! BO ten lachon starsznie sie wyrzeka ze nie rodzi a tu wszystko wskazuje ze jednak tak !
no zobaczymy w ile dni sie uwinie ahhaah !

Asiu, pomyśl sobie tak:

Gdybyś była świadkiem takiej sytuacji, stała z boku widziała i słyszała taki tekst i widziała tą mamę 3 tyg po porodzie, to co byś pomyślała??
Ale ta dziewczyna jest gruba? czy
Ale ta baba jest głupia?

Wiesz, każdy normalny człowiek pokiwa z politowaniem głową na durny tekst starej baby i nie zwróci na niego uwagi,

A Ci co przyklasną głupiej sąsiadce nie są warci naszej uwagi, to tak naprawdę biedni ludzie, którzy żywią się sprawianiem innemu przykrości i wywoływaniu kłótni.
Obejrzyj się w koło ile jest ludzi, którzy wychodzą z domu tylko po to, aby wszcząć jakąś awanturkę, lub dosrać komuś, oni próbuję dowartościować się takim zachowaniem i ładują swoje akumulatory wysysając z innych energię:tak::tak:

NO MONIA CIEBIE TEZ KOCHAM !!!!!! dzieki kochana !

ja sie nie zakladam ale obstawiam podobnie...
mysle ze nawet jak dobrze pojdzie to sie uwinie w 2:-D

A moze dzisiaj ? Martynka tez szybko wyskoczyla i nikt nawet nie pomyslal hahahahah ze to juz sie zaczelo !

Do góry