reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobry wieczor mamuski:-)
Moj dzien dzis strasznie busy i krotki zarazem...mamuska ostatni dzien z nami wiec i troszke smutny:-(. Wszystko co dobre szybko sie konczy:cool:
Ja dzis zaszalalam i stwierdzilam ze strasznie ekonomiczna jestem dzis nakupowalam chyba z 5 pelnych toreb zakupow ciuchy, buty dodatki i pelna lodowa jedzenia za jedyne €50:-p:szok: Moj R w szoku ja zreszta tez:cool2:

Ja wlasnie mialam pytac. Co sie dzieje z Andzulina????? 10000 tysiecy lat tu jej nie bylo!!! HOP HOP- gdzie jestes?? Jak tam Igorek?? Odezwij sie...:tak:

Andzulina dobrze sie bawi w PL ale wraca do nas w sobote:-) Juz nie moge sie doczekac kiedy ich w koncu zobacze Igorek podobno pulchniutki ;-)

A ja wsciekla, tylko czekalam az cos walnie w nowym samochodzie. Szczescie w nieszczesciu jest takie, ze stalo sie to niedaleko, pod domem kolezanki(tak, marcysia, widzialam Cie tu i odzywaj sie czesciej!!!). Zawsze mialam takiego pecha, jak bylam w Galway. A do domu stamtad ponad 20km!Wiec teraz nie jest tak zle:confused2:. Wzielam od marcysi wozek dla Amandy, czapke i plaszcz dla siebie, bo bylam tylko w bluzce i heja do domu. Tylko czekalam az cos wyjdzie do naprawy w aucie :crazy: i prosze, przed Swietami najlepszy czas, a jak!Ide, trzeba cos na obiad wyczarowac.

Larcia ty to sie masz z tymi autami dobrze ze mialas blisko do domciu.

Heh wczoraj nakupowalam kapusty coby na swieta popichcic samakolykow a dzis.............zamowilam dla nas bilety na swieta do pl......dobra jestem.....ale mega szczesliwa:-):-):-):-):-):-):-)
a co tam raz sie zyje

No to gratuluje moja droga nie ma to jak swieta w PL z rodzinka:tak::-) Oby tylko snieg na swieta spadl i urok i duch swiat wtedy w gronie rodzinki murowany.

Agusiek ty wstretna babo, tak mnie zostawiac sama na swieta :wściekła/y::-p
no ale skoro jestes mega sczesliwa, to wybaczam ci, tylko bez wodeczki dla mnie nie wracaj :-D
ja chyba tez zrobiei frytki z paluszkami, ale wiecie co moj Eryk a McDonaldzie czy na miesci uwielbia frytki, a jak mu zrobie w dmu to nie chce jesc :sorry:
jeden plus ze jest wtedy wiecej dla mnie a ja uwielbiam :-D

Monia nie martw sie duzo nas zostaje wiec postaramy sie jakos wypelnic pustke po wyjezdzie Agusiek:tak::-p
Ja dzis rowniez serwowalam fryki z surowka i palkami z kurczka z grilla wiec wszystkie bazowalysmy dzis na fast food:sorry::cool2:

Dobra uciekam na kawke taka slaba i kawalek raffaelo ktorego zostala mi koncoweczka
Milego wieczorku wszystkim zycze:-D:-D:-D i spokojnej nocki:-)

Wolfia-oj tak masz racje, uwielbia spac razem z nim, tylko kontrolka:-) sie wlacza czasami czy tata spi kolo niej, a najbardziej to na jego klacie :-D
Agusiek - my kupiliśmy tez tak bilety na ostatnia chwile w zeszłym roku,dodatkowe loty były wiec zrobiliśmy niespodziankę rodzince
Kamcia- życzymy duzo zdrowka dla malucha
ok zegnam sie juz mala znowu przysnela wiec moze cos zrobie w tym domu:-D

frog chciałabym miec tak oszczędną żonę :-D:-D
Może zdradzisz tajemnice jak ty to zrobiłaś? :cool2:

Ja sprawdzałam bilety na lipiec/sierpień i wynoszą nas z Cork do Poznania 360 euro.
No ale u nas już jak 4 dorosłe bilety :confused2:
M teraz krzyczy,że on do Pl nie chce :-D
Rodzina będzie zła :sorry::happy:

Co by nie odstawać za bardzo od reszty właśnie zasaidłam na kanapie z pełną miska frytek i dwoma kawałkami pizzy :-D:-D:-D a później będe narzekac że za dużo przytyłam ale teraz to chociaż mam wymówkę hehe:tak::tak: mały tak jak myślałam wstał o 7 i pałaszuje razem ze mną frytki no bo inaczej nie mogłoby być on frytkom nie odpuści a jeszcze miesiąc temu plul nimi aż furczało tak nie chciał :no: a teraz szaleje za nimi no cóż gusta się zmieniają:sorry:

ha ha
U nas właśnie młodzież zasuwa z frytkami.
Ja już swoją porcję też dorzuciłam do oponki pod cycuszkami mymi :zawstydzona/y:
Smacznego.

Frog rozumiem,że sama byłaś na zakupach by przyjrzeć się promocjom?
No też bym tak chciała,ale pędem muszę zbierać z półek,ba czasem nie porównując cen tak mnie ta moja hołota goni po sklepie :wściekła/y:

Dobra,młodzi skończyli teraz kąpiel.
Jutro do przedszkola.
A matka w testach nosem zanurkuje :confused2:

Dzięki anineczka ...smaczne to oczywiście było ale teraz nie mogę sie ruszyć a jeszcze nie skończyłam jeść a znając mnie wcisnę na siłe wszystko bo nie lubię wyrzucać :eek::sorry: mam nadzieję tylko że te hmmm smakołyki smakują podobnie też w tą druga stronę:baffled::errr:

Witam
Pauletta jest niezbedna do robienia, Łukasz spróbował gołabków i powiedzial ze ten gar zniknie przed świetami wiec bede robic drugi raz hihi:)
Laski udało sie przystroiłam dom ubrałam choinke zebrałam sie a co!! Olivier mi pomógł i jakos poszło i od razu mi lepiej
Ide zrobić inhalacje zeby swobodnie oddychac:) I do wyrka bo jutro do pracy.
Milej nocki

reklama
U mnie wczoraj byy frytki a dzis pizza:sorry:
mialam za dietke sie znow wziasc a tu lipa.jeszcze z 10-11kg mi zostalo do zrzucenia:rofl2: dzizas:-D:-D:-D

Jutro mam zamiar lepic pierogi...ktora chetna do pomocy?:cool2::sorry:

Do góry