reklama
Dobry wieczor mamuski:-)
Moj dzien dzis strasznie busy i krotki zarazem...mamuska ostatni dzien z nami wiec i troszke smutny:-(. Wszystko co dobre szybko sie konczy
Ja dzis zaszalalam i stwierdzilam ze strasznie ekonomiczna jestem dzis nakupowalam chyba z 5 pelnych toreb zakupow ciuchy, buty dodatki i pelna lodowa jedzenia za jedyne €50
Moj R w szoku ja zreszta tez
Andzulina dobrze sie bawi w PL ale wraca do nas w sobote:-) Juz nie moge sie doczekac kiedy ich w koncu zobacze Igorek podobno pulchniutki ;-)
Larcia ty to sie masz z tymi autami dobrze ze mialas blisko do domciu.
No to gratuluje moja droga nie ma to jak swieta w PL z rodzinka
:-) Oby tylko snieg na swieta spadl i urok i duch swiat wtedy w gronie rodzinki murowany.
Monia nie martw sie duzo nas zostaje wiec postaramy sie jakos wypelnic pustke po wyjezdzie Agusiek

Ja dzis rowniez serwowalam fryki z surowka i palkami z kurczka z grilla wiec wszystkie bazowalysmy dzis na fast food

Dobra uciekam na kawke taka slaba i kawalek raffaelo ktorego zostala mi koncoweczka
Milego wieczorku wszystkim zycze

i spokojnej nocki:-)
Moj dzien dzis strasznie busy i krotki zarazem...mamuska ostatni dzien z nami wiec i troszke smutny:-(. Wszystko co dobre szybko sie konczy

Ja dzis zaszalalam i stwierdzilam ze strasznie ekonomiczna jestem dzis nakupowalam chyba z 5 pelnych toreb zakupow ciuchy, buty dodatki i pelna lodowa jedzenia za jedyne €50

Ja wlasnie mialam pytac. Co sie dzieje z Andzulina????? 10000 tysiecy lat tu jej nie bylo!!! HOP HOP- gdzie jestes?? Jak tam Igorek?? Odezwij sie...![]()
Andzulina dobrze sie bawi w PL ale wraca do nas w sobote:-) Juz nie moge sie doczekac kiedy ich w koncu zobacze Igorek podobno pulchniutki ;-)
A ja wsciekla, tylko czekalam az cos walnie w nowym samochodzie. Szczescie w nieszczesciu jest takie, ze stalo sie to niedaleko, pod domem kolezanki(tak, marcysia, widzialam Cie tu i odzywaj sie czesciej!!!). Zawsze mialam takiego pecha, jak bylam w Galway. A do domu stamtad ponad 20km!Wiec teraz nie jest tak zle. Wzielam od marcysi wozek dla Amandy, czapke i plaszcz dla siebie, bo bylam tylko w bluzce i heja do domu. Tylko czekalam az cos wyjdzie do naprawy w aucie
i prosze, przed Swietami najlepszy czas, a jak!Ide, trzeba cos na obiad wyczarowac.
Larcia ty to sie masz z tymi autami dobrze ze mialas blisko do domciu.
Heh wczoraj nakupowalam kapusty coby na swieta popichcic samakolykow a dzis.............zamowilam dla nas bilety na swieta do pl......dobra jestem.....ale mega szczesliwa:-):-):-):-):-):-):-)
a co tam raz sie zyje
No to gratuluje moja droga nie ma to jak swieta w PL z rodzinka

Agusiek ty wstretna babo, tak mnie zostawiac sama na swieta
no ale skoro jestes mega sczesliwa, to wybaczam ci, tylko bez wodeczki dla mnie nie wracaj
ja chyba tez zrobiei frytki z paluszkami, ale wiecie co moj Eryk a McDonaldzie czy na miesci uwielbia frytki, a jak mu zrobie w dmu to nie chce jesc
jeden plus ze jest wtedy wiecej dla mnie a ja uwielbiam![]()
Monia nie martw sie duzo nas zostaje wiec postaramy sie jakos wypelnic pustke po wyjezdzie Agusiek

Ja dzis rowniez serwowalam fryki z surowka i palkami z kurczka z grilla wiec wszystkie bazowalysmy dzis na fast food

Dobra uciekam na kawke taka slaba i kawalek raffaelo ktorego zostala mi koncoweczka
Milego wieczorku wszystkim zycze

wiesienka123
mama Asi
Wolfia-oj tak masz racje, uwielbia spac razem z nim, tylko kontrolka:-) sie wlacza czasami czy tata spi kolo niej, a najbardziej to na jego klacie 
Agusiek - my kupiliśmy tez tak bilety na ostatnia chwile w zeszłym roku,dodatkowe loty były wiec zrobiliśmy niespodziankę rodzince
Kamcia- życzymy duzo zdrowka dla malucha
ok zegnam sie juz mala znowu przysnela wiec moze cos zrobie w tym domu

Agusiek - my kupiliśmy tez tak bilety na ostatnia chwile w zeszłym roku,dodatkowe loty były wiec zrobiliśmy niespodziankę rodzince
Kamcia- życzymy duzo zdrowka dla malucha
ok zegnam sie juz mala znowu przysnela wiec moze cos zrobie w tym domu

anineczka
królowa mrówek :P
frog chciałabym miec tak oszczędną żonę 

Może zdradzisz tajemnice jak ty to zrobiłaś?
Ja sprawdzałam bilety na lipiec/sierpień i wynoszą nas z Cork do Poznania 360 euro.
No ale u nas już jak 4 dorosłe bilety
M teraz krzyczy,że on do Pl nie chce
Rodzina będzie zła

Może zdradzisz tajemnice jak ty to zrobiłaś?

Ja sprawdzałam bilety na lipiec/sierpień i wynoszą nas z Cork do Poznania 360 euro.
No ale u nas już jak 4 dorosłe bilety

M teraz krzyczy,że on do Pl nie chce

Rodzina będzie zła

frog chciałabym miec tak oszczędną żonę
Może zdradzisz tajemnice jak ty to zrobiłaś?![]()
Anineczko moja droga wyprzedaze i specjal offer

pauletta82
Sexy Big Mamma
Co by nie odstawać za bardzo od reszty właśnie zasaidłam na kanapie z pełną miska frytek i dwoma kawałkami pizzy 

a później będe narzekac że za dużo przytyłam ale teraz to chociaż mam wymówkę hehe
mały tak jak myślałam wstał o 7 i pałaszuje razem ze mną frytki no bo inaczej nie mogłoby być on frytkom nie odpuści a jeszcze miesiąc temu plul nimi aż furczało tak nie chciał
a teraz szaleje za nimi no cóż gusta się zmieniają

anineczka
królowa mrówek :P
ha ha
U nas właśnie młodzież zasuwa z frytkami.
Ja już swoją porcję też dorzuciłam do oponki pod cycuszkami mymi
Smacznego.
Frog rozumiem,że sama byłaś na zakupach by przyjrzeć się promocjom?
No też bym tak chciała,ale pędem muszę zbierać z półek,ba czasem nie porównując cen tak mnie ta moja hołota goni po sklepie
Dobra,młodzi skończyli teraz kąpiel.
Jutro do przedszkola.
A matka w testach nosem zanurkuje
U nas właśnie młodzież zasuwa z frytkami.
Ja już swoją porcję też dorzuciłam do oponki pod cycuszkami mymi

Smacznego.
Frog rozumiem,że sama byłaś na zakupach by przyjrzeć się promocjom?
No też bym tak chciała,ale pędem muszę zbierać z półek,ba czasem nie porównując cen tak mnie ta moja hołota goni po sklepie

Dobra,młodzi skończyli teraz kąpiel.
Jutro do przedszkola.
A matka w testach nosem zanurkuje

pauletta82
Sexy Big Mamma
Dzięki anineczka ...smaczne to oczywiście było ale teraz nie mogę sie ruszyć a jeszcze nie skończyłam jeść a znając mnie wcisnę na siłe wszystko bo nie lubię wyrzucać 
mam nadzieję tylko że te hmmm smakołyki smakują podobnie też w tą druga stronę

Witam
Pauletta jest niezbedna do robienia, Łukasz spróbował gołabków i powiedzial ze ten gar zniknie przed świetami wiec bede robic drugi raz hihi
Laski udało sie przystroiłam dom ubrałam choinke zebrałam sie a co!! Olivier mi pomógł i jakos poszło i od razu mi lepiej
Ide zrobić inhalacje zeby swobodnie oddychac
I do wyrka bo jutro do pracy.
Milej nocki
Pauletta jest niezbedna do robienia, Łukasz spróbował gołabków i powiedzial ze ten gar zniknie przed świetami wiec bede robic drugi raz hihi
Laski udało sie przystroiłam dom ubrałam choinke zebrałam sie a co!! Olivier mi pomógł i jakos poszło i od razu mi lepiej
Ide zrobić inhalacje zeby swobodnie oddychac
Milej nocki
reklama