reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a do mnie dzwonila kolezanka i powedzialam jej ze jak tylko bedzie wolna sala to bierzemy w szpitalu z mezem dwojke i ze maz bedzie ze mna..
na co ona ze lepiej lezec z innymi laskami..ona lezala na sali 8 osobowej i jak nie miala mleka to inne kobiety karmily jej dziecko:szok::szok::szok:

a i dodam ze nie rodzila w "sredniowieczu" ale miesiac temu....:-D

zdziwiona byam jak nie wiem a ona mowi ze to normane bo jak jej juz nie chcialy dawac mleka z proszku a dziecko plakalo to co miala zrobic...

nigdy niezlyszalam o takim czyms:szok:

a teraz zlosci:wściekła/y::wściekła/y:
maz pojechal odebrac badania krwi..oczywiscie lektrolity beda po niedzieli hcv tak samo...
i mowi mu ze dala mu wszystko...a wyniku z glukozy i zelaza nie ma...
wiec sie wrocil..i co nie zroili mi tych dwoch badan..
co za ku..wy....:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
o w mordeczke:-)
nareszcie HGB mam 13,7
HCT 38,5
PLT 176..

jej nareszcie cos podroslo...

tylko jakby mi przyszlo jechac dzis rodzic to nawet nie mamaktualnego kompletu badan przez te france..
pojechala bym jak idiotka...

a do mnie dzwonila kolezanka i powedzialam jej ze jak tylko bedzie wolna sala to bierzemy w szpitalu z mezem dwojke i ze maz bedzie ze mna..
na co ona ze lepiej lezec z innymi laskami..ona lezala na sali 8 osobowej i jak nie miala mleka to inne kobiety karmily jej dziecko:szok::szok::szok:

a i dodam ze nie rodzila w "sredniowieczu" ale miesiac temu....:-D

zdziwiona byam jak nie wiem a ona mowi ze to normane bo jak jej juz nie chcialy dawac mleka z proszku a dziecko plakalo to co miala zrobic...

nigdy niezlyszalam o takim czyms:szok:

a teraz zlosci:wściekła/y::wściekła/y:
maz pojechal odebrac badania krwi..oczywiscie lektrolity beda po niedzieli hcv tak samo...
i mowi mu ze dala mu wszystko...a wyniku z glukozy i zelaza nie ma...
wiec sie wrocil..i co nie zroili mi tych dwoch badan..
co za ku..wy....:wściekła/y::wściekła/y:

ja slyszalam o tym ze inne podkarmiaja dzidziusia jak sie nie ma pokarmu.... tylko to zalezy od kobiety...

co do badan to bym sie wsciekla tez... jestes narazona by isc tam jeszcze raz i beda cie kłuć znów bo im sie zapomnialo!!! ehhhh sluzba zdrowia i za co my placimy podatki????
jakbysmy my zle wykonywali swoja prace to by sie to skonczylo obcieciem premii itp a oni maja to w tylku bo na nich rzadko kto idzie poskarzyc!

o w mordeczke:-)
nareszcie HGB mam 13,7
HCT 38,5
PLT 176..

jej nareszcie cos podroslo...

tylko jakby mi przyszlo jechac dzis rodzic to nawet nie mamaktualnego kompletu badan przez te france..
pojechala bym jak idiotka...

co do badan to ja mam tylko te z wczesniej co robilam jak np toxo hiv hcv i vdrl na poczatku ciazy... a nawet nie wiem co trzeba miec przy sobie a lekarz zadnych badan mi nie zleca.

tu tak jest mala miescina kazdy sie zna i zamiast robic swoje to ploty kawka smiechy....
w krk nigdy mi sie to nie zdarzylo...
dzis juz nie zrobie ale jutro musze jz prywatnie podjechac i zrobic bo bez kompletu badan nie moge prosic o zzo....

co do badan to ja mam tylko te z wczesniej co robilam jak np toxo hiv hcv i vdrl na poczatku ciazy... a nawet nie wiem co trzeba miec przy sobie a lekarz zadnych badan mi nie zleca.
tam gdzie jade hiv, hcv, hbs kila sa wazne 3 miesiace...
a hemoglobina elektrolity uklad krzepniecia zelazo glukoza i mocz tylko 14 dni wiec jestem zmuszona stale powtarzac...

tam gdzie jade hiv, hcv, hbs kila sa wazne 3 miesiace...
a hemoglobina elektrolity uklad krzepniecia zelazo glukoza i mocz tylko 14 dni wiec jestem zmuszona stale powtarzac...

O jaaaa... masakrato wspolczuje... ja nic nie mam a wszystkie robilam jakos w maju na samym poczatku.... tu w szpitalu jak bylam to mialam tylko badania krwi i moczu i w sumie nikt mi nic wiecej nie kazal robic. Wiec tego sie trzymam.

reklama
Do góry