reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
czesc dziewczyny,
ja sie pochorowalam i caly tydzien leze,
goraczka, poty, zatoki...
zbieram sie paracetamolem i domowymi sposobami (rosol, syrop z cebuli, malina ...)
myslalam nawet, ze to grypa, ale chyba tylko ciezsze przeziebienie,
od wczoraj wieczora lepiej...
Emilka grzecznie siedzi sobie i daje mamie wyzdrowiec :)
milego dnia,
ps: Georgina niedobra... miala na mnie poczekac ;-)

czesc dziewczyny,
ja sie pochorowalam i caly tydzien leze,
goraczka, poty, zatoki...
zbieram sie paracetamolem i domowymi sposobami (rosol, syrop z cebuli, malina ...)
myslalam nawet, ze to grypa, ale chyba tylko ciezsze przeziebienie,
od wczoraj wieczora lepiej...
Emilka grzecznie siedzi sobie i daje mamie wyzdrowiec :)
milego dnia,
ps: Georgina niedobra... miala na mnie poczekac ;-)

wracaj szybko do zdrowia...a georgina to wyprzedzila nas niezle.. ja jestem w kolejce monia i kilka innych dziewczyn.....
paskuda z Georginy hehe

ok ja zmykam wywiesic pranie posp;rztaac domek i do mamci a pozniej moje ukochane badania....
nie wiem co szybkiego na obiad zrobic i chyba skusze sie na spagetti ja i tak nie jem ale wazne zeby moj pracowity maz mial co o buzki wlozyc..w koncu musze go tuczyc zeby jego rodzina nie mowila ze marnieje przy mnie a jak narazie jest o 24 kg na plusie to iwecej niz ja:-)

a do mnie dzwonila kolezanka i powedzialam jej ze jak tylko bedzie wolna sala to bierzemy w szpitalu z mezem dwojke i ze maz bedzie ze mna..
na co ona ze lepiej lezec z innymi laskami..ona lezala na sali 8 osobowej i jak nie miala mleka to inne kobiety karmily jej dziecko:szok::szok::szok:

a i dodam ze nie rodzila w "sredniowieczu" ale miesiac temu....:-D

zdziwiona byam jak nie wiem a ona mowi ze to normane bo jak jej juz nie chcialy dawac mleka z proszku a dziecko plakalo to co miala zrobic...

moja siostra 3 karmila na oddziale jak urodzila pierwsza coreczke ... to akurat zalezy w duuuuzym stopniu od tego czy owa mamusia ma sile, ochote i pokarm ... Magda porod przeszla tak hop siup /wszystkiego z bolami miala moze 4-5h/ i potem nie dosc ze obrabiala Julke to i 2 innych dzieciakow z sali bo laski po ciezkich porodach nawet sie nie umialy ruszyc !!! ale za to magdusie nasza rozlozylo 2-3 tyg po powrocie do domu ... przelezala z takim zapaleniem piersi ze juz bylo strach co z nia bedzie !!!

o w mordeczke:-)
nareszcie HGB mam 13,7
HCT 38,5
PLT 176..

wyniki w deche!!!!

tam gdzie jade hiv, hcv, hbs kila sa wazne 3 miesiace...
a hemoglobina elektrolity uklad krzepniecia zelazo glukoza i mocz tylko 14 dni wiec jestem zmuszona stale powtarzac...

u mnie morfologie robia przy przyjeciu!!

Se jestem.. podwójna jeszcze :-D
noc przespałam jak jakiś zabity komar.. ofc przedtem sie musialam nameczyc i nafikolkowac co bym se dogodna pozycje znalazła :p
dzisiaj póki co nic nie boli.. wiec jadziem na zakupy.. zapłacić OC .. i takie tam.. a o 12:00 do gina.. zobaczymy co on powie ;)

no no a ja myslalam ze pognasz w nocy na porodowke :D ale ci powiem ze takie akcje teraz moga sie zdarzac co jakis czas ... w koncu dzis skonczylysmy 37 tydzien wiec sie zaczyna owe "z gorki"

a ja na dzis mam w planie:
1. kurczak z frytkami /to w ramach obiadu/
2. prasowanie /to w ramach dobrego humoru!!/
3. zmiane firanek /to w razie jak by mi wyszlo prasowanie!!/
4. polki z ksiazkami /to juz jak bym sie nie daj boze nudzila !!!/

Witam sie i ja,wpadlam tylko na chwilke sie przywitac.Zaraz rezerwuje lazienke i ide sie myc,potem szykowac do gina.
MARTA23 wszystkiego najlepszego:-)zdrowka i pociechy z nowych czlonkow rodzinki;-)
cześć dziewczyny!
Kopciuszku dziękuję za przepis:tak:
Marta wszystkiego najlepszego!!!
dzisiaj o 10:40 mamy wizytę u lekarza:tak::-D
jak wrócę to się pochwalę ile waży Malutka
póki co zmykam na śniadanko i się szykować!!!:-)

W takim razie czekamy na same dobre wiesci;-)

reklama
a ja na dzis mam w planie:
1. kurczak z frytkami /to w ramach obiadu/
2. prasowanie /to w ramach dobrego humoru!!/
3. zmiane firanek /to w razie jak by mi wyszlo prasowanie!!/
4. polki z ksiazkami /to juz jak bym sie nie daj boze nudzila !!!/
ooo okurczak z frytkami mniami:-)
ales mi narobila ochoty...
ale poki co dzis sie trzymam dzielnie i sniadanie zjadlam o 7 i narazie jeszcze nie jestem glodna;-)
probuje sie znow przyzwyczaic zeby miec odstepy w jedzieniu min 3 godziny...

ja juz zmylam naczynia po sniadaniu posprzatalam kuchnie poodkurzalam, umylam lazienke (dzieki wielkie temu kto wymyslil mikrofibry:-D), teraz tylko kurze i zabiore sie za sama siebie:-)

Do góry