reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witam serdecznie znad kawki wpadam na chwilke sprawdzic co slychac
ja nadal w dwupaku choc dzis termin z usg a jutro z okresu
uciekam robić sałatke bo dzis znajomi przyjezdzaja :wściekła/y:tez sobie date na odwiedziny wybrali
no ale z drugiej strony zajme sie czyms i szybciej dzionek zleci a tak bym siedziala i rozmyslala czemu jeszcze nie rodze? pozdrawiam
Czekanie jest najbardziej stresujące....

reklama
No to stresujemy sie 9 miesiecy bo ja czekam wlasnie tyle hehe :-);-)

nic lece cos w domku zrobic ogranosc siebie i domek troszke bede pozniej tymaczasem ;-)

jeszcze raz dzień dobry:) Dziś za mną okropna noc,leżałam i modliłam się żeby w końcu się skończyła... Moje biodra to tak się rozłażą mocno że po nocach spać nie dają. dosłownie horror!!! Jak udało mi się zasnąć to od razu budził mnie ogromny ból biodra więc przewracałam się ociężale na drugi bok i znów po chwili nie mogłam uleżeć bo tak mocno bolało. przechodziło jak leżałam na wznak ale to znów kręgosłup czułam jak nie daje rady:( ciekawe jak długo mnie to będzie jeszcze męczyć...

reklama
No to stresujemy sie 9 miesiecy bo ja czekam wlasnie tyle hehe :-);-)

nic lece cos w domku zrobic ogranosc siebie i domek troszke bede pozniej tymaczasem ;-)

ja jak dobrze licze to czekam juz blisko poltorej roku ... bo najpierw na ciaze a potem w ciazy

jeszcze raz dzień dobry:) Dziś za mną okropna noc,leżałam i modliłam się żeby w końcu się skończyła... Moje biodra to tak się rozłażą mocno że po nocach spać nie dają. dosłownie horror!!! Jak udało mi się zasnąć to od razu budził mnie ogromny ból biodra więc przewracałam się ociężale na drugi bok i znów po chwili nie mogłam uleżeć bo tak mocno bolało. przechodziło jak leżałam na wznak ale to znów kręgosłup czułam jak nie daje rady:( ciekawe jak długo mnie to będzie jeszcze męczyć...

kolejna ktora chce byc szybsza ... do terminu masz ponad 3 tygodnie wiec SPOKOJNIE !!!

Do góry