reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam po przerwie :)
Podczytuje Was regularnie ale nie zawsze jest czas, żeby coś napisać :-)
Nadal jestem w dwupaku i czekam.

a po kiego grzyba ??????????? beda sprawdzac czy ty i maz jestescie malzenstwem ??????????? no porazka jakas !!!!!!!!!!!!!!!!

O ile wiem, to w szpitalu zakładają książeczkę zdrowia dla dziecka i muszą znać nazwisko nowego obywatela :-)

jeśli jest dziecko z małżeństwa to sprawa jasna - po ojcu

jeśli nie z małżeństwa - to albo macie papier z USC o uznaniu dziecka przez ojca, albo dziecko ma wpisane w książeczce nazwisko matki. Można to później poprawić.

A poza tym ze szpitala wędrują dokumenty do USC, więc pewnie po coś ten akt małżeństwa jest potrzebny.

Wg mnie jest to nadmiar biurokracji, no ale tak to mniej więcej wygląda...

Elizka to odtawiasz fenka??
czy jeszcze nie??
Byłam u swojego doktorka i troszke mnie oszukał wcześniej z tym odstawieniem, bo teraz każe brac jeszcze przez tydzień - stwierdził,że nie chciał mnie stresować ,że jeszcze tyle brania przede mną :-D ale na szczeście dawke mam już od paru dni zmniejszoną i biore fenka co 6godzin - dzieki temu czuję się dużo lepiej...no i zaczełam troszke już wstawać ,więc i humor lepszy...kto by pomyślał,że tak nie wiele do szczęści będzie mi potrzeba ;-):-D

O ile wiem, to w szpitalu zakładają książeczkę zdrowia dla dziecka i muszą znać nazwisko nowego obywatela :-)

jeśli jest dziecko z małżeństwa to sprawa jasna - po ojcu

jeśli nie z małżeństwa - to albo macie papier z USC o uznaniu dziecka przez ojca, albo dziecko ma wpisane w książeczce nazwisko matki. Można to później poprawić.

A poza tym ze szpitala wędrują dokumenty do USC, więc pewnie po coś ten akt małżeństwa jest potrzebny.

Wg mnie jest to nadmiar biurokracji, no ale tak to mniej więcej wygląda...

dokładnie po to to jest:tak:

Byłam u swojego doktorka i troszke mnie oszukał wcześniej z tym odstawieniem, bo teraz każe brac jeszcze przez tydzień - stwierdził,że nie chciał mnie stresować ,że jeszcze tyle brania przede mną :-D ale na szczeście dawke mam już od paru dni zmniejszoną i biore fenka co 6godzin - dzieki temu czuję się dużo lepiej...no i zaczełam troszke już wstawać ,więc i humor lepszy...kto by pomyślał,że tak nie wiele do szczęści będzie mi potrzeba ;-):-D
ja odstawilam z poczatkiem grudnia i jeszcze nic sie nie dzieje...
ciekawa jestem czy szybko Ci pojdzie po odstawieniu...;-)

aaaaa i co się dowiedziałam- dziecko po fenku może (ale nie musi) być większe, bo jest lepsze ukrwienie i przyswajanie pokarmu...więc dziewczyny biorące fenka powinny byc zdyskwalifikowane w konkurencji największy bobas ;-):-D

aaaaa i co się dowiedziałam- dziecko po fenku może (ale nie musi) być większe, bo jest lepsze ukrwienie i przyswajanie pokarmu...więc dziewczyny biorące fenka powinny byc zdyskwalifikowane w konkurencji największy bobas ;-):-D
tez o tym slyszalam..
ale slyszalam tez ze moga byc nadpobudliwe z tego powodu..:eek:

reklama
Witam po przerwie :)

a ja juz myslalam ze ty poszlas rodzic bo cie kilka dni nie bylo !!

no to kochana na ten ustalony termin cesarki pojdziesz w papuciach i na spokojnie !!! pewnie dlatego trzyma ci fenia bo na akcje skurczowa to ty raczej nie licz !!!

myslisz ze to od fenia zalezy ?? akozka miala duza miske 4400 a fenka nie brala ... mysle ze tu genetyka ma sporo do powiedzenia - ja jestem DUZA to i moge miec duze dziecko :)

Do góry