reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

heh :cool2:
termin mam na sobotę, ale coś mi mówi, że jeszcze poczekam
jutro wizyta u ginki, to dowiem się, co i jak :-)

ja tez mam jutro wizyte ... ciekawe co mi powie ... ponoc ostatnia to juz !!! potem tylko szpital ...

no nie ma na to regóły podobno,ale doktor nie chce ryzykować , bo jak to stwierdził 'po co ma być wcześniak-później tylko, przez całe życie każdą dolegliwość będą zwalali na wcześniactwo':tak:
Mi tam już wszystko jedno...po zmniejszeniu dawki czuje się o niebo lepiej a i dzieki temu ,że jeszcze biore czuję się bezpieczniej ,bo po 7tygodniach leżenia plackiem ,jakbym tak odstawila wszystko i jeszcze zaczela wstawać to wątpie czy nie zaczełoby się coś dziać:confused::tak:

ale teraz juz dziecko donoszone wiec nie zaden wczesniak !!

Ty od jutra, a ja od 4 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hehe cos sie z hania nie dgadalas jak tzreba ...

A tak zmieniajac temat to na tym forum mamy chyba najwiecej MONIK , nie? :-)

ja narazie naliczylam 3 ... kto da wiecej ??

reklama
Mialam wlasnie o Ciebie pytac ale widze ,ze nie musze bo srodowy plan najwyrazniej niewypalil :)
A mowia ze drugie dziecko to zawsze przed terminem . Gadanie...

Monia - a ty tez mialas pierwszy porod wywolywany tak jak ja? Bo cos mi sie wydaje ,ze tu w gre wchodza znow uwarunkowania genetyczne.

Pierwszy poród sam się zaczął 3 dni po terminie, zbudziłam się rano z chęcią zrobienia kupy:-D:-D wydawało mi się, że boli mnie brzuch bo nie mogę się załatwić:-D:-D:-D Dzień wcześniej byłam w szpitalu na ktg i badaniu i powiedzieli mi , że nie mam szans urodzić przed 2 tyg, ja poszłam do pracy, siadłam i pamiętam jak dziś, że sobie pomyślałam, jak to, to ja jeszcze dwa tygodnie będę musiała chodzić do pracy, przecież spokojnie mogłabym jutro urodzić- i tak się stało:-)

Ja 2 tyg przed terminem wpadłam w lekki popłoch, bo wszystkie moje koleżanki swoje pierwsze dzieci rodziły po terminie a drugie dokładnie 2 tyg przed i co w moim przypadku to się nie sprawdziło
A mnie dopadła mega deprecha, nic mi się nie chce i na nic nie mam siły- tylko snuję się po domu:-(

tez o tym slyszalam..
ale slyszalam tez ze moga byc nadpobudliwe z tego powodu..:eek:
tzn może coś takiego wystąpić, nawet bywa ,że dziecko po prostu trzęsie/drży zaraz po urodzeniu przez tego fenka ,ale to wszystko mija po paru dniach i na pewno nie pozostawia trwałych śladów po sobie -tak powiedział mi lekarz:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry