reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anka ale fajnie lali zapisana do przedszkola!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale masz dużą córeczkę już:tak::tak::tak::tak:
Dowikluś jak palenie???????????
Jakie palenie????;-):-)

Chyba musze sie wziasc za male porzadeczki wiec tak na raty zaczne sprzatac:tak::tak::tak::tak:Na razie umylam stoł w pokoju a tearz ide umyc umywalke w ubikacji:-):tak:
Mam nadzieje ze do konca dnia cos z tego bedzie hehe

no Laura jest bardzo duuuuuuuza:-)

Maks mi chyba dzisiaj spokoju nie da:-Dcaly czas cos mu nie pasuje- raz jesc raz sie nudzi potem przysypia na 5 minut i znów to samo:rofl2:

ale bede go meczyc caly dzien- mao mu dam spac to znow mi ladnie nocke przespi- disiaj sie obudzil pierwszy raz o 5 a drugi 8.15:-D
i nie zdazylamna brzydule, bo wczoraj nie widzialam:confused2: abylam pewna ze kolo 7-max8 mnie obudi mały:rofl2::rofl2::rofl2:

Jakie palenie????;-):-)

Chyba musze sie wziasc za male porzadeczki wiec tak na raty zaczne sprzatac:tak::tak::tak::tak:Na razie umylam stoł w pokoju a tearz ide umyc umywalke w ubikacji:-):tak:
Mam nadzieje ze do konca dnia cos z tego bedzie hehe
ja sie musze za praswanie wziac, ale Maks nie pozwala a M pojechał do mamy:rofl2:

a za okna nie wiemkiedy sie wezme:confused2: chyba dzien przed wigilia , jak tak bede daej sie zbierac:rofl2::rofl2::rofl2:

ale ja mam dziś lenia prócz tegoż że nastawiłam pranie wyjełam wątróbkę i pomyłam gary to nic jeszcze nie zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale chyba się zaraz zabiorę za robotę jakąś:sorry::sorry::sorry::sorry:

no Laura jest bardzo duuuuuuuza:-)

Maks mi chyba dzisiaj spokoju nie da:-Dcaly czas cos mu nie pasuje- raz jesc raz sie nudzi potem przysypia na 5 minut i znów to samo:rofl2:

ale bede go meczyc caly dzien- mao mu dam spac to znow mi ladnie nocke przespi- disiaj sie obudzil pierwszy raz o 5 a drugi 8.15:-D
i nie zdazylamna brzydule, bo wczoraj nie widzialam:confused2: abylam pewna ze kolo 7-max8 mnie obudi mały:rofl2::rofl2::rofl2:
Meduska ale masz super nocki:szok::szok::szok:super że ci tak śpi:tak::tak:
Antoszka jak miał 2 m-ce spal nam np od 22 do 6-7 rano ale po jakiś 3-4 tygodniach mu się domieniło i teraz dopiero śpi całe noce czasami z jedną pobudką na piciu:tak:

ale ja mam dziś lenia prócz tegoż że nastawiłam pranie wyjełam wątróbkę i pomyłam gary to nic jeszcze nie zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale chyba się zaraz zabiorę za robotę jakąś:sorry::sorry::sorry::sorry:
Same leniwce tu dzisiaj siedza hehe:-D:-D:-D:-D
Ja ide wlasnie umyc gary,ale cholernie mi sie nie chce:no:Ale nie moge czekac az same mi wyjda ze zlewu,a niedlugo tyle ich bedzie:szok::szok::szok::szok:

Następny leniwiec przyłącza się:-D:-D:-D
Malinka no faktycznie masz swój gust jeśli chodzi o torebki, luzacka mama z ciebie:tak::tak:
Anka gratulacje że udało się Lali do przedszkola zapisać, to widocznie u was łatwiej niż u nas:tak::tak:
Co do prezentu od prawdziwego mikołaja to ja poproszę o wygraną w totka tak z 250 000zł żebym mogła nam mieszkanko kupić:tak::tak::tak::tak:

reklama
Anakonda ja też chcę wygrać w totka:tak::tak::tak::tak:najlepiej tak z 6 milionów:-D:-D
kupiłabym nam dom z ogrodem auto...dzieciakom mieszkania narazie bym wynajmowała a potem by miałay i bym im zalożyła lokaty na studia albo start w dorosłe życie...własny biznes bym otworzył.....ja bym mogła byc taką burdel mamą mam powołanie:-D:-D:-D:-D
ech...................marzenia...............................

Do góry