Dzięki kochana - my możemy sobie wspominać, choć Ty i tak trochę jesteś młodsza ode mnie:-), po nicku określam Cię na 5 lat:-)
reklama
ja tez nie zamierzam w nieskonczonosc sterylizowac butelek..
mysle ze moze z 2/3 miesiace potem sie bede starala odchodzic od tego...
dziewczyny zaczynam sie troszke martwic..czy to mozliwe ze tego czopa jest tyle ze juz cieknie kilka godzin??
czy to moze cos innego se dzieje??
dziewczyny zaczynam sie troszke martwic..czy to mozliwe ze tego czopa jest tyle ze juz cieknie kilka godzin??
emwu76
Fanka BB :)
Dzięki kochana - my możemy sobie wspominać, choć Ty i tak trochę jesteś młodsza ode mnie:-), po nicku określam Cię na 5 lat:-)
tak - ja 76 rocznik jestem.
Ale ja tak jak i Ty pamietam sporo sprzed 1989 a to wlasnie robi duza roznice w pogladzie na rzeczywistosc i we wspomnieniach :-)
Taka magiczna granica
Pauluś89
Grudzień 2009
A ja jakaś śpiąca jestem....
Mexi
A ile płaciłyście za ręczny laktator
Ja za mojego dałam chyba 65 zł- mam firmy Medela Mini Lactaset o taki ---->
Laktator odcigacz pokarmu Medela
Koleżanka taki miała i była zadowolona. Ale ja jak na razie nie wyobrażam sobie, jak ja będę czegoś takiego używać

Laski jak zamierzacie ubrać dzidzie na wyjście???
Też się nad tym zastanawiałam. Kupiłam w sumie zimowy kombinezon na Allegro, więc na pewno to. A pod spód to chyba pajac, bodziak, skarpetki, może jeszcze jakiś sweterek albo mam taką cieplutką bluzę. To chyba wystarczy? No i położymy małą do fotelika+ gruby kocyk. Zastanawiam się jeszcze nad okryciem z rożka, bo też mam taki cieplutki, ale nie wiem, czy to aby nie przesada????
emwu76
ja tez nie zamierzam w nieskonczonosc sterylizowac butelek..
Ja sie nie znam na czopach :-)
Z tego co wiem z internetu i najprosciej tlumaczac
wody - zadkie
czop - gesty
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja na wyjcie to mam komplet kupiony z wełenki niebieskiej śpiochy+sweterek+czapeczka pod to chyba jakiś pajac. No i kombinezon. No i do nosisdła z wózka
ja mam pod spod kaftaniki skarpeteczki i pajac na wierzch...plus czapeczki i rekawiczki..DZiewczyny a jakie ubranka dla dziecka bierzecie do szpitala? Starczy np. pajac+body albo śpiochy+kaftanik+koszulka ?????? Czy to musi być coś ciepłego, czy raczej lżejsze ubrania, bo tam chyba gorąco na tych oddziałach?????
bo ja musze tez rozek wziac i mysle ze jeszcze w rozku bedzie ok....
a jak nie to dowiezie mi cos maz...
a na wyjscie mam:
koszulke z dlugim rekawem pajaca bawelnianego i na to pajaca welurowego...
i kombinezon czapeczki jedna bawleniana pod spod a druga taka grubsza...
i rekawiczki..
a przykryje go kocykiem...
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mi pożyczyła koleżanka aventu, ale jak by nie pożyczyła to miałam dokładnie taki plan jak emwu ( co do karmienia w przeszłości, czasu zakupu w tej ciąży i firmy)![]()
ja dostalam prawie nieuzywana medele od szfagierki a tez nie zamierzalam kupowac ...
DZiewczyny a jakie ubranka dla dziecka bierzecie do szpitala? Starczy np. pajac+body albo śpiochy+kaftanik+koszulka ?????? Czy to musi być coś ciepłego, czy raczej lżejsze ubrania, bo tam chyba gorąco na tych oddziałach?????
a musisz brac rzeczy do szpitala ?? bo u mnie tylko na wyjscie to biore body, pajaca albo spiochy z kaftanikiem skarpetki, rekawiczki niedrapki i kombinezon, dwie czapeczki /cienka i grubsza/ i spiworek do fotelika ...