reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hehe a może mi dzidzi wyskoczy na 17???? Bo 17 grudnia kończę 20 latek ehhh kończy się naście haha

Myślisz, że taki piękny prezent da na 20 urodziny?! Ale by było! Trzymam kciku :tak:

nie dadzą jej ,bo nie ma kompletu aktualych badań:wściekła/y:

Ale jaja! Ale jakich nie ma że nie chcą jej dać? Bo ja już się zastanawiam czy ja wszystkie mam :-p

I co myślicie o tych paznokciach. Mogą być pomalowane? Przepraszam, że tak naciskam, ale nie daje mi to spokoju :sorry:

Ale jaja! Ale jakich nie ma że nie chcą jej dać? Bo ja już się zastanawiam czy ja wszystkie mam :-p
najlepiej jak sie dowiesz u siebie w szpitalu,bo co szpital to obyczaj:tak: Dziewczyny pisały ,ze 'termin ważności' badań to 14dni...a badnia to taki standardowy komplet jak robi sie do każdej wizyty u gina pewnie:tak:

reklama
Do góry