mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mi też się tak wydajePrzynajmniej w szpitalach ,ktorych byłam widziałam paradujących tatusiów w zielonych, chirurgicznych przebraniach
![]()
a mi sie wydaje ze w rydach widzialam facetow tylko w jasnych ciachach ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też się tak wydajePrzynajmniej w szpitalach ,ktorych byłam widziałam paradujących tatusiów w zielonych, chirurgicznych przebraniach
![]()
Hehe a może mi dzidzi wyskoczy na 17???? Bo 17 grudnia kończę 20 latek ehhh kończy się naście haha

nie dadzą jej ,bo nie ma kompletu aktualych badań![]()

Paznokci absolutnie nie mozna miec pomalowanych ! u nas na izbie nawet zmywacz dawali jak dziewczyny przychodzily z pomalowanymiI co myślicie o tych paznokciach. Mogą być pomalowane? Przepraszam, że tak naciskam, ale nie daje mi to spokoju![]()

najlepiej jak sie dowiesz u siebie w szpitalu,bo co szpital to obyczajAle jaja! Ale jakich nie ma że nie chcą jej dać? Bo ja już się zastanawiam czy ja wszystkie mam![]()
Dziewczyny pisały ,ze 'termin ważności' badań to 14dni...a badnia to taki standardowy komplet jak robi sie do każdej wizyty u gina pewnie
No papaja też już lece![]()
Dobrej nocki Dziewczynki![]()