Ale numer z tym zzo u Kasiek... Myślałam że jednak nie będzie miała z tym problemu.
Matusiu... a ja cały dzień siedze przed kompem i jem!! A potem się diwię że tyle przytyłam![]()
nie no jakiś cyrk z tym znieczuleniem

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale numer z tym zzo u Kasiek... Myślałam że jednak nie będzie miała z tym problemu.
Matusiu... a ja cały dzień siedze przed kompem i jem!! A potem się diwię że tyle przytyłam![]()
to chyba jestem jedna z nielicznych ktora dostala takiego powera..
oooo Mea bo zapomnialam Plewki zapytac.. jak to jest z tym strojem dla tatusia? ma sie tam przebrac w jasne ciuchy czy moze w jasnych przyjechac.. bo z tego co wiem w Wodziu musi sie przebierac w szpitalu..
no i czy musi miec ten smieszny szlafrok szpitalny?
no tez se tak myslalam.. !!wydaje m i sie ze musi sie przebrac !!
ej no, dziewczyny, ja nie wróżka - moje przepowiednie się jeszcze nikomu nie sprawdziłylepiej Wy mi powiedzcie kiedy ja urodzę
![]()
No widzisz to może "urodzimy" razem heheoooo ja też mam taki termin na cc...chyba,że coś się zacznie wcześniej
![]()
nie no jakiś cyrk z tym znieczuleniemprzecież mogą wszystkie potrzebne badania zrobić na szybko ! w koncu do znieczulenia jest potrzebne 3cm rozwarcia a to trwa ...chyba,ze u niej jakoś szybko to idzie
![]()
Mi też się tak wydajeAnaola wszędzie są chyba obowiązkowe zielone stroje dla mężów.
nie dadzą jej ,bo nie ma kompletu aktualych badańA o co chodzi z tym znieczuleniem? Ja jak zwykle nie w temacie?![]()
Byłoby fajnieHehe a może mi dzidzi wyskoczy na 17???? Bo 17 grudnia kończę 20 latek ehhh kończy się naście haha