reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to ja laski dziś tylko z nim dochodzę:-D:-D:-D:-D:-D
mojego dzis nic nie rusza i ja tez go nie ruszę ja mam przyjaciela i faceta z wibrującymi pośladkami na wyłączność :-Da on m na jutro mega focha:-p
a Anabubka gdzie nam dochodzi na boku?????

moz-screenshot.png
nie bój dupy-
moz-screenshot-1.png
, no o żabie słyszałam, o dupie jeszcze nie, hihi
a mi sie nie wyswietlilo :no::no::no:
Ja tez chce tego BB-mena:tak::-D:-D:-D:-D
MALINKA
Podeslij Go pozniej do mnie
Ktora nastepna:confused2:Musimy Go wszyskie przetestowac i zaliczyc:-D:-D:-D:-D
tylko ostroznie z palcami bo on mi na strugaczke wygląda :tak::tak::-D:-D:-D:-D

cofnelma sie o 1 strone zeby zaczaic klimat
laski ja sie smiac nie moge a wy tu takie teksty.w kocu mi szwy pekan,albo dzieci pobudze:-):-):-):-):-)

Ja bym nie mogla sie skupic, czyli ty sie do 3 nadajesz, hihi

o boziu:-D:-D

Słuchajcie, Anabuaba siedzi w rowie, nie uciekajcie, zaraz i tu dojdzie!!!!!!!!!

i tam doszlam i tu doszlam a co!!!!!!!!!!!11:-):-):-):-):-)

Agnes zrobię domowego bb bradera i bedziecie sobie oglądać o dowolnej porze:-D:-D:-D:-D:-D
no dzis byście zobaczyły chrapiącego pietruszkę w sexi dresach i skarpetkach:-D:wściekła/y::wściekła/y:no nadal mam nerwa na niego:wściekła/y:
Lunka lulaj wicie i chodź do nas na impre:-D:-D:-D
no i mi nie powiedziałyście coo z naszą Anabubką?????

co za chlop:-):-):-):-)

dojdzie albo i nie dojdzie :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
raz szybciej a raz wolniej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hehhehe.no teraz bym doszla na indianca:-D:-D:-D:-D
tylko mojego kowboja nie ma:rofl2:

jezu czary i Anabubka zaraz będzie i Lunka wróciła no wróżka jestem serio serio:-D:-D:-D
nie uciekajcie idę Julce dać antybiotyk i zaraz wracam(budzenie jej to masakra oczy otwarte siedzi gada ze mną a spi:szok: i buzi nie otweira:szok::szok:)

no ale jak nie otwiera buzi to jak gada?????????????
:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes nie wiem jak Ty ale ja mam kamerke i skypa zainstalowanego:tak:

ja mam i skype i kamerke ale co z tego jak net do dpy

uuuu a to moze podniecenie, nakreca sie jak Cie widzi usmiechnieta przed kompem:rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a moze on z czego innego sapie, poczytal ci przez ramie i bedzie ci coraz glosniej sapał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja jeszcze przy kaloryferku siedze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ja tylko czekam kiedy moj sie przebudzi i sie zapyta czy jeszcze dlugo w te klawiature bede walila:-DZawsze jak tu siedze a ten spi na sofie to tak wyje:-D:-D
A co ja za to moge ze tak szybko pisze:szok:i tak glosno:-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
to wez jego narzedziem tak powal:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

laski jesteście kochne no humor mam jak ta lala:-D:-D:-D
kamerki nie mam:no:chyba dopiszę do listy do mikołaja:-D:-D:-D
daje julce antybiotyk usiadła oczy otwarte ja julinuś otwórz buźkę
julina kiwa głową ale buzia zamknięta:szok:
ja julina no proszę cię
julina dalej kiwa głową i pyta która godzina?:szok:
ja julinko 23 pora antybiotyku otwórz słonko buzię???
julina kiwa głowa i kładzie się spać:szok:
ja julina siadaj otwórz buźkę dam ci antybiotyk tylko prędziutko bo mama ma imprezę na bb:-D
julina otworzyła buzię połkneła antybiotyk:szok:
gaszę jej lampkę a julinka tylko wróć rano mamuś:szok::-D:-D:-D
i co doszła anabubka w tym rowie???:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
doszla pare razy:-D:-D:-D

oooo Anabuba wreszcie doszła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D coś długo ci to dzis zajęło kochana :-p:-p:-p:-p:-p:-p

oj bylo goraco:-D:-D:-D:-D:-D

Musze przyznac ze nie pamietam kiedysmy tu tak pisaly i to z taka iloscia bo sporo nas o tej porze:szok:
oj tak,ubaw ze hej
od razu mi lepiej

to ja laski dziś tylko z nim dochodzę:-D:-D:-D:-D:-D
mojego dzis nic nie rusza i ja tez go nie ruszę ja mam przyjaciela i faceta z wibrującymi pośladkami na wyłączność :-Da on m na jutro mega focha:-p
a Anabubka gdzie nam dochodzi na boku?????

chyba tak bo jej ani widu a ni słychu :-p:-p:-p:-p:-p

od dochodzenia do dupy :-D:-D

Luna a jak Cie zrzuci z konia:szok::-D:-D spadaj jak kot na 4 lapy:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: zaraz się posikam dosłownie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry