reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes zrobię domowego bb bradera i bedziecie sobie oglądać o dowolnej porze:-D:-D:-D:-D:-D
no dzis byście zobaczyły chrapiącego pietruszkę w sexi dresach i skarpetkach:-D:wściekła/y::wściekła/y:no nadal mam nerwa na niego:wściekła/y:
Lunka lulaj wicie i chodź do nas na impre:-D:-D:-D
no i mi nie powiedziałyście coo z naszą Anabubką?????

zmywarki-45cm-ardo-ls-9001-p14522.jpg
bob_the_builder.jpg
samochodzik.jpg

Mam nadzieję,że zadowoliłam Cię:-p;-):tak::-D:-D:-D/
ach ty wrózko :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
no widzisz a ja dopiero teraz zauwazyłam twój suwaczek ale ze mnie gapa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to ja jestem jeszcze wieksza bo jak ty napisalas to dopiero zauwazylam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
witam laski wieczorową porą:ninja2::ninja2:
marta kazała zasiąść wieczorem z popkornem to zasiadłam oderatora trzeba słuchać:-D:-D:-D
miłam do pogadania z moim pietruszką ale jak przewidziałam ze strachu zasnął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zła jestem jak diabli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro on ma wolne to będzie miał dzień focha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D
sorki ale sobie to wyobraziłam scena niczym z filmu z hollywood
poważnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak: zazdrośnik może trochę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D teraz jak widzi ze szukam to tylko kręci głową juz się tak bardzo nie sprzeciwia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a cóż to za przyjaciół szukasz??
jeśli można spytać oczywiście ;-);-)
Moje jeszcze nie śpią :no::confused2:.
To była pierwsza akcja M od kiedy się znamy:tak: a o wcześniejszych nic nie wiadomo:no:,z równowagi trudno go wyprowadzić ale jak już ktoś za skórę zalezie:growl::growl:.M powiedział,że nie da nikomu skrzywdzić rodziny:szok::tak:.
kurcze chcialabym zeby moj taki byl :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
męski i opiekunczy :tak::tak::tak:
ech
a ja wcinam czekoladę Wedla truskawkową :-p:-p:-p:-p:tak::tak::tak:
wesoły kostek, uważaj żeby ci nadzienie nie wypłynęło ;-);-);-)
no częściowo:-D:-D:-D:-Dnie o takiego fachowca mi chodziło:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:lubię trochę starszych:-p:-p:-p

po co przyłażą tak wcześnie:szok::szok::szok:

ale mieliście wieczór:szok::szok::szok::szok:

a co zrobiłam z autkiem? jechałam z pracy i wiozłam zupę w słoiku, stała na podłodze przy siedzeniu pasażera z przodu i się przewróciła, ja stałam na światłach i żeby zupa się nie wylała to się schyliłam i ją podniosłam, nie wiem jak ale puściłąm hamulec i samochód mi się stoczył pod tira:szok::szok::szok::szok::szok:wjechałam pod taki metalowy wałek od windy, on nic nawet nie poczuł bo jak tylko zapaliło się zielone to sobie pojechał a ja mam wgniecioną maskę i przesunięty reflektor, maska mi się nie domyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie głupia baba jestem bo od czego jest ręczny, zwykle jak stoję na światłach to zaciągam ręczny a dzisiaj nie wiem co mi odbiło:no::no::no:
no to rzeczywiscie cie zupka urzadziła :tak::tak::tak::tak:
dobrze zes sie nie zachaczyla o tego tira bo by cie jeszcze zacholował
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kurcze sorki alem sobie to wyobrazila
ja na pięttrze ale mam firanki bo lubię ale takie krótkie do połowy okna:tak:
a jak by chcieli sąsiedzi poatrzeć a proszę nawet w akcji mi tam to nie przeszkadza:-D:-D:-D
a net mi tak muli że post wczytuje się wieki:wściekła/y:
hardcore ;-);-);-);-);-)
co Cie goni????? dostałaś biegunki???? :sorry::sorry::sorry::sorry:
w sumie mozna to tak nazwać czasem :tak::tak::-D:-D:-D:-D
Sorki Marta ogólem mowilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marta cos Cie goni czy ktos?

Malinka to wez no nagraj poogladamy a Ty mozesz myslec ze podgladamy:-D
o i to jest dobry pomysł :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

jezu czary i Anabubka zaraz będzie i Lunka wróciła no wróżka jestem serio serio:-D:-D:-D
nie uciekajcie idę Julce dać antybiotyk i zaraz wracam(budzenie jej to masakra oczy otwarte siedzi gada ze mną a spi:szok: i buzi nie otweira:szok::szok:)

reklama
Agnes zrobię domowego bb bradera i bedziecie sobie oglądać o dowolnej porze:-D:-D:-D:-D:-D
no dzis byście zobaczyły chrapiącego pietruszkę w sexi dresach i skarpetkach:-D:wściekła/y::wściekła/y:no nadal mam nerwa na niego:wściekła/y:
Lunka lulaj wicie i chodź do nas na impre:-D:-D:-D
no i mi nie powiedziałyście coo z naszą Anabubką?????

dochodzi:-DLauna pisala ze na tajnym

Do góry