reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mno wiecie co ale naskrobalscie od wczoraj:szok:
mowie od moment jak mnie wywalilo.

z cala odpowiedzialnosci moiwe ze nie!!!:-D:-D

I tu pozdrawiamy moderatora:rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
musialam poczytac poi sa posty,reszcie radze to samo:rofl2:

akurat teraz,bidulka :tak::tak::tak::tak::tak:
dzieki,no jak na zlosc mnie wywalilo

kurcze co ona ma z tym komputrem ze ja wywala :eek::eek::no::no::no:
bidoczek :tak::tak::tak:
to nie komp tylko net bo mam przez komrke,nieraz chodzi wszytso a nieraz tylko gg:-(

spojrzaalm na poczte a tam 120 wiadomości wszystko wiadomości z postów z bb :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: kto mi to teraz będze kasować :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ja akurat ten watek usunelam z subskrypcji bo bym nie ogarniala

ja na flaka w skarpetkch nie siadam mam focha:eek:
mam wibrujące pośladki na dzis zaklepane i przyjaciel w szufladzie leży:tak:
a tak właśnie a propo przyjaciela julka go ostatnio odkryła wyjeła z szuflady włączyła ja wchodzę do pokoju a ta śpiewa do niego:szok:
pytam julina co ty masz?a julinka mam mikrofon a on się trżzęsie ale nie gra:szok::szok:

o może uda jej się jeszcze wejść:tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a ja sie smiac nie moge no:-D:-D:-D:-D:-D

to u ciebie dziś indiańskie Tury:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie tez.widze ze polowa wczorraj albo na byku albo na malpie @@@@ siedziala:-)

Witam
OJ dziewczyny ale zescie naskrobaly a widze co jedna to bardziej napalona i nie wyrzyta;-);-);-):-):-):-) nadrobilam wszystko ale nie dam rady odpisac bo juz pozno i za duzo wszystkiego ale nasmialam sie niesamowicie:-D:-D
az m obudzilam:-D:-D
Ja byka nie bede dosiadac bo mam @ zreszta moj byczek juz dawno spi bo ma zapalenie ucha i straszny bol glowy wiec poszedl dzis szybko spac a ze nie chcial samotny byc w sypialni to mnie wziol ze soba :tak::tak::tak::tak:
Ale zescie wszystkie pokusily tym zasiadaniem byka:-D:-D:-D
Jak bym nie miala@ to juz bym dawno korzystala obudzialam bym m i hulaj duszo piekla niema a tak to lipa:-):-):-)

Czekam na jutrzejesze relacje ile z was po tych goracych postach dosiadlo swoich bykow:-):-):-):-):-)
oj zaluj Cie tiu wczoraj nie bylo:-)
zeby do polnocy laski siedzialy,toc to niepodobne
prosze o czseceij:tak::tak::tak::tak:

hejka zboczki :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka przespała calutką noc,spała pieknie za to janiewyspoana na maksa z wiadomych przyczyn :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

poszliśmy spać koło 1.30 albo i było dalej,już straciłam rachubę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziś musze sobie włożyc zapałki do oczu :tak::tak::tak::tak::tak:

ale dobry humor jeszzce mnie trzyma od wczoraj :-)

no prosze -widze ze Oliwka wiedziala ze ma grzecznie spac.i widzisz mowilam zeby siadala bo bedzie dobrze:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

Ja poczekam na bilans jakieś 9 miesięcy, hihi

Ja nie mama pojęcie o której poszliśmy spać, baaardzo późno już było, ale co tam, cieszę się, że Na tego byka w końcu wsiadłaś. Pogodzeni ma się rozumieć??? Ale wiesz, rozmowa być i tak powinna, a teraz to juz łatwiej :tak:
zazdrosczze udanej nocki:-)

A bardzo proszę-w rowie:))
tylko nie dochodz tam:-D:-D:-D:-D
to moja miejscowka:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam z rana
Dzisiaj Maja z rana miała focha - chciała przed wyjściem z domu zamienić się w księżniczkę i nikt z nas jej nie zapytał w którą księżniczkę chce się zamienić i się rozpłakała na dobre, mąż się wkurzył i pojechał sam do pracy (swoją drogą świnia że nie zaczekał tych 5 min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) więc ja musiałam się ubrać i zaprowadzić małą do przedszkola.
Idę teraz was poczytać:tak::tak:

kochana z pewnoscia nasze wczorajsze rozmowki nocne poprawia Ci humor:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oj, Anaconda, naczytasz sie :rofl2:
No a ja się zaczytałam, a M juz w samolocie siedzi a ja w proszku :szok:

Spadam, papa
jedz ostroznie!i go pomecz po powrocie:rofl2:

:-D:-D:-D
Spytalby tylko czy od wczoraj tu siedze:-D
Na szczescie wychodzil przed 7 wiec luzzzik

Myle co tu na obiad zrobic i chyba ryz z cyckami szczele
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobrze ze moj spi bo ja zamaist sie mala zajac to kawke i myk do kompa a mala Renifera Rudolfa oglada.trzeba nastroj swiateczny zapodac:rofl2::rofl2::rofl2:

A ja sobie banana zjem - tylko to mi zostało;-);-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzień dobry kobitki ;]

własnie dopijam kawkę i sobie czytam co tam smarowałyście;)
wczoraj położyłam się o 20 spać stwierdziłam ,że mam wszystko w nosie i musze się wyspać tatuś dzisiaj niewyspany będzie chodził ;D

witaj kochana dlugo Ci u nas nie bylo
co slychac?napisz w rowie jak sprawy!
gratuluje wyspania ale zaluj ze Cie wczorajw nocy nie bylo.idz poczytaj to i humor Ci sie porawi.ale to kilka ladnych stron czytania

Anaconda odrazu do psyhiatry:-D:-D szkoda ze Cie nie bylo ale przynajmniej sie usmialas z rana na poprawe nastroju

Luna ja sie zawiesilam na allegro:cool2:

Mlena witamy:-)

Anabuba troche tego nadrukowalysmy ale co zrobic jak sie ma dobry humorek to sie szaleje
Moja wlasnie sie obudzila wiec ide zrobic jej sniadanko a raczej podac bo juz gotowe:tak:

no to moge juz opowiadac wrazenia od sadysty?????????
moge ok:tak::tak::tak:

wiec pojechalam z bratem przed 14,droga w miare zleciala i juz po 15 bylismy na mijscu.wizyta niby o 15.30 a tu zaraz po czasie przychodzi pielegniarka i mowi ze jest obsowa godzine moze dwie bo maja cieki przpadek(dziecku podali cos na sendo narkozyi usnac nie chcialo wiec sie wszytsko przeciagalo).pya czy chce przelozyc-ja ze nie ,bo nie po to organizowalam pol rodziny itd zeby przyjechac za 2dni,ciekawe z kim:sorry:
moj p siedzila z dzieczynami do 17 pozniej momam przyszla.

wiec czekamy-braciak si wkurza,no ja tez ale co poradzic.w koncu o 17 nie zawolalo
siadam na fotel,oczyiwsice z nerwow mnie zaczelo tzasc i glupie zarty,ale lekarka spoko i pielegniarka tez:-)

dala mi jedno znieczulenie,ale jako tak slab dzialaoo wiec po kilu minutach dala mi drugie.najlepsze jest to ze dopeiro po godzinie od podania znieczulenia zdretwialo mi polowe twarzy,nawet wlosy z prawej strony mialam jakies dretwe(tzn skore):-)i w drodez do domu coraz gorzej mi sie gadalo:rofl2:

ale w miare szybko poszlo bo jak weszla o 17 to 17.30 bylo juz po wszytskim.no musiala sie troce nameczyc,niewiem jak ona to zrobila ,bo mam waskie usta,ale dobrze ze lekarka ma male dlonie,bo drobnejsza ode mnie.
nie powiem wrazenia jakie bierze narzedia itd byly straszne,ale nic a nic nie bolalo(to dal tych co sie boja).
moglam na wszytsko patrzec w szybce jaa lekarka miala na twarzy ale wolalam aptrzyc w lampy i tzrymac sie fotela:-):rofl2:

powiedzial mi zeszybko poszlo.mam zalozne chyba 3 szwy,od strony pliczka,za tydzien zdjecie.okazalo sie ze korzen na koncu byl zawiniety jak haczyk,czego na zdjeciu nie bylo widac,dobrze ze krotki:tak::tak::tak::tak:

dostalam ketonal i antybioty.wieczorem przykladalam lodem i wczoraj tez,ale toche spuchlam,na szczesce wosami bym jeszcze zakryla:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

maialm cale dlutowanie,wiercenia i inne cuda,ale nie boli,na prwde.zastrzyk puscil po 3 godzinach wiec czym predzej ketonal i lod bo akura zostaalm sama z dziewczynmi i musialam je klasc spac.no ale dalam rade:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to chyba tyle.jak ktoraschceznac ,makabryczn szczegoly to pytac:-)

Ja to dzisiaj zamierzam się tak wyspać bo wreszcie jutro nie będzie trzeba rano wstawać:tak::tak::tak::tak:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
10-lece do roboty, mój dzis do 14, bo chory i niewyspany....

moj to dopeiro jakos po 8 sie polozyl,przed 8 wrocil z roboty.wiecdam mu pospac gdzies do 14,bo o 16 to jedzie spowrotem

a ja sie dzis Pauliny pozbywam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Piotrek zabiera ja do wawy,tam ma ja przejac szwagier(maz siostry).no a moja siostra jej Pauliny chrzestna,wiec bedzie dzis nocowac u niej,jutro pojda do kina na "niko ratuje swieta" i przyjada po poludniu do Mrozow.wiec ja dzis na noc zostaje w domu tylko z mala:tak::tak::tak::tak::-)

mam nadzieje ze mi czegos z tej wawy nie przywloka.

no ja jeszcze w szlafroku.musze rozpalic w piecu bo za oknem +1(jeszcze nie ma sniegu:no::no::no::no:)
i pranie musze wtsawic.a na obiad-skopytka-jak postto post,z cebulka:-)a dzieciom trcohe sosu doloze:-)

koleznka dzis dzieciaki przywiezei ze szkoly bo ja z @ dosc mocno i opuchnieta gebanie wychodze do ludzi:-D

reklama
Do góry