Natalineczka555
kocham kochać :)
dobranoc wszystkim 

a ja sama jak palec i z tym palcem

ech ciezkie zycie

a ja sama jak palec i z tym palcem

ech ciezkie zycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dzieci będzie z tej nocy?
A Oliwka mnie dzis rozwaliła tekstem,chyba ja M namówił bo sama to by raczej na to nie wpadła.
chodziła cały czas za mną i mówiła " Mamo ja chcę brata"
normalnie tak smiesznie to brzmiało w jej ustach![]()
Trzymamy kciukasy &&&Agnes,suwaczek już od m-ca jest;-)
,a teraz to nawet w testy się zaopatrzyłam
.Teraz tylko do 18-go czekać
.
Hej! Dzieciaki od kompa odgonilam wiec sama chwilke siadam poki M sie film nie skonczy, bo horror oglada a ja takich nie lubie.
Malo mnie teraz na bb wybaczcie. Nawet jak jestem chwilke to staram sie watki zamkniete ogarnac...i na wszystko brakuje czasu do czytania.
Pozdrawiam i jeszcze raz sorry ze mnie tak malo
...
i tak bez entuzjazmu z tym lotniskiem
Dobranoc
...
No dobra,malinka mnie podeszła;-)
.
Wczoraj do M przyjechali kumple z kursu i wiadomo jak się witali;-);-),jeden - starszy zaczął się rządzić u mnie w domu,do M stawiać i na ambicję mu wjeżdżać
,potłukł mi kieliszki i zapijanki. M z młodszym kumplem chcieli go z domu wyciągnąć ale dopiero po pół godzinie im się udało.Jak tylko wyszli a było już po 22-ej zamknęłam drzwi
.M dzwoni,żeby się zamknąć i tego starszego nie wpuszczać
,bo go specjalnie (a on nie z Chełma) zgubili i może przyleźć
.Patrzę przez wizjer a ten lizie po schodach,zaczął pukać a potem walić do drzwi
,ja po M dzwonię,gdzie oni są bo drzwi wywali
.Wpadł do bloku M z młodszym,starszy siedział po ciemku na wycieraczce,wziął go M za bety
,wywalił przed klatkę schodową i trochę bęcków mu nawciskał
,usiadł na nim chciał lać ale miał na tyle rozumu,że mu przeszło
.Sąsiad z parteru wyskoczył żeby M pomóc
,młodszy żeby się nie wtrącał i na policję zadzwonił,przyjechali,zwinęli starszego na izbę wytrzeźwień.Dziś dzwonił i do M z pretensjami zamiast za wszystko przeprosić
.
a ja wcinam czekoladę Wedla truskawkową![]()
Wstałam, policzyłam.U mnie z rana sztuki żadnej nie przybyło.
![]()
Ja nie mama pojęcie o której poszliśmy spać, baaardzo późno już było, ale co tam, cieszę się, że Na tego byka w końcu wsiadłaś. Pogodzeni ma się rozumieć??? Ale wiesz, rozmowa być i tak powinna, a teraz to juz łatwiejposzliśmy spać koło 1.30 albo i było dalej,już straciłam rachubę
ale dobry humor jeszzce mnie trzyma od wczoraj :-)