reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj, to ja bym w takim sklepie chciala i niechc iala pracować, juz widze ile duperelek mialabym w d omk u m ala m i po ma g a p pi sa c

Agnes szalejesz :) a z tym sklepem to niezla jazde musisz miec i pelne rece roboty:tak:
no jazda to jest i to niezła :tak::tak::tak::tak::tak:
tym bardziej że jestem tam tylko sama,szef przywozi mi jedynie towar i odbiera kase :tak::tak::tak::tak::tak: i tyle go widzę ,prawie sie nie widujemy jedynie ustalamy wszystkie rzeczy telefonicznie bo on wiecznie w rozjadach bo ma kilka sklepów :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

więc na dobrą sprawę ja sama prowadzę ten sklep,wszystko jest na mojej głowie więc zapierdziel jest,jak jest mniejszy ruch to trzeba posprzatac zresztą wiecie same :tak::tak::tak::tak::tak:

No dobra,malinka mnie podeszła:-p;-):tak::tak:.
Wczoraj do M przyjechali kumple z kursu i wiadomo jak się witali;-);-),jeden - starszy zaczął się rządzić u mnie w domu:crazy:,do M stawiać i na ambicję mu wjeżdżać:wściekła/y:,potłukł mi kieliszki i zapijanki. M z młodszym kumplem chcieli go z domu wyciągnąć ale dopiero po pół godzinie im się udało.Jak tylko wyszli a było już po 22-ej zamknęłam drzwi:-p:tak:.M dzwoni,żeby się zamknąć i tego starszego nie wpuszczać:no:,bo go specjalnie (a on nie z Chełma) zgubili i może przyleźć:confused2:.Patrzę przez wizjer a ten lizie po schodach,zaczął pukać a potem walić do drzwi:szok:,ja po M dzwonię,gdzie oni są bo drzwi wywali:wściekła/y::wściekła/y:.Wpadł do bloku M z młodszym,starszy siedział po ciemku na wycieraczce,wziął go M za bety:-p,wywalił przed klatkę schodową i trochę bęcków mu nawciskał:ninja2::ninja2::ninja2:,usiadł na nim chciał lać ale miał na tyle rozumu,że mu przeszło:huh::huh::huh:.Sąsiad z parteru wyskoczył żeby M pomóc:tak:,młodszy żeby się nie wtrącał i na policję zadzwonił,przyjechali,zwinęli starszego na izbę wytrzeźwień.Dziś dzwonił i do M z pretensjami zamiast za wszystko przeprosić:confused2:.

reklama
Agnes,suwaczek już od m-ca jest:sorry:;-):tak::-D:-D,a teraz to nawet w testy się zaopatrzyłam:tak:.Teraz tylko do 18-go czekać:ninja2:.
No to zycze szybciutkiego zafasolkowania:tak::tak::tak::tak:
witam laski wieczorową porą:ninja2::ninja2:
marta kazała zasiąść wieczorem z popkornem to zasiadłam oderatora trzeba słuchać:-D:-D:-D
miłam do pogadania z moim pietruszką ale jak przewidziałam ze strachu zasnął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zła jestem jak diabli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro on ma wolne to będzie miał dzień focha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
muszę o 23 podać julce antybiotyk to czekam:tak:
marta........
agunia super że z mamą ok i że misie chwalą no zdolna po mamusi to się wie:tak: a co zrobiłaś z autem??????
zuzkus wybaczamy i liczymy na poprawę:-p
natalineczka to oby mąż szybko wrócił:tak:
agnes a o ty sprzedajesz to są pamiątki ? zabawki?ubrania?pierdułki?:-D
MALINUS
A moze On tylko udaje ze spi;-):-D:-D:-D:-D:-D

Moje mlode jzu zasypiaja w wyrkach a Dominik juz spi:tak::tak::tak::tak:
Dziewczynki chcialy zebym Im porobila zdjecia przed spaniem to Im porobilam i chcialam wstawic tam gdzie jest na to miejsce ale nie chce mi otworzyc tego watku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused2::confused2::confused2::confused2:
Ja oczywiscie leze juz w wyrku

Do góry