luna665
Mama grudniowa 2007
POważnie? Ja dobrze pamiętam, że Twój to okropny zazdrośnik?luna w bunkrach nieja siedzę sobie na allegro i szukam przyjaciela
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
POważnie? Ja dobrze pamiętam, że Twój to okropny zazdrośnik?luna w bunkrach nieja siedzę sobie na allegro i szukam przyjaciela
![]()
Agnes serio serio?????????????????????????????

POważnie? Ja dobrze pamiętam, że Twój to okropny zazdrośnik?

zazdrośnik może trochę 

teraz jak widzi ze szukam to tylko kręci głową juz się tak bardzo nie sprzeciwia 

no jazda to jest i to niezłaAgnes szalejesza z tym sklepem to niezla jazde musisz miec i pelne rece roboty
![]()

i tyle go widzę ,prawie sie nie widujemy jedynie ustalamy wszystkie rzeczy telefonicznie bo on wiecznie w rozjadach bo ma kilka sklepów 

;-)
.
,do M stawiać i na ambicję mu wjeżdżać
,potłukł mi kieliszki i zapijanki. M z młodszym kumplem chcieli go z domu wyciągnąć ale dopiero po pół godzinie im się udało.Jak tylko wyszli a było już po 22-ej zamknęłam drzwi
.M dzwoni,żeby się zamknąć i tego starszego nie wpuszczać
,bo go specjalnie (a on nie z Chełma) zgubili i może przyleźć
.Patrzę przez wizjer a ten lizie po schodach,zaczął pukać a potem walić do drzwi
,ja po M dzwonię,gdzie oni są bo drzwi wywali
.Wpadł do bloku M z młodszym,starszy siedział po ciemku na wycieraczce,wziął go M za bety
,wywalił przed klatkę schodową i trochę bęcków mu nawciskał

,usiadł na nim chciał lać ale miał na tyle rozumu,że mu przeszło

.Sąsiad z parteru wyskoczył żeby M pomóc
,młodszy żeby się nie wtrącał i na policję zadzwonił,przyjechali,zwinęli starszego na izbę wytrzeźwień.Dziś dzwonił i do M z pretensjami zamiast za wszystko przeprosić
.widać że ci pomagaOj, to ja bym w takim sklepie chciala i niechc iala pracować, juz widze ile duperelek mialabym w d omk u m ala m i po ma g a p pi sa c

No to zycze szybciutkiego zafasolkowaniaAgnes,suwaczek już od m-ca jest;-)
,a teraz to nawet w testy się zaopatrzyłam
.Teraz tylko do 18-go czekać
.

MALINUSwitam laski wieczorową porą
marta kazała zasiąść wieczorem z popkornem to zasiadłam oderatora trzeba słuchać
miłam do pogadania z moim pietruszką ale jak przewidziałam ze strachu zasnąłzła jestem jak diabli
trudno jutro on ma wolne to będzie miał dzień focha
muszę o 23 podać julce antybiotyk to czekam
marta........
agunia super że z mamą ok i że misie chwalą no zdolna po mamusi to się wiea co zrobiłaś z autem??????
zuzkus wybaczamy i liczymy na poprawę
natalineczka to oby mąż szybko wrócił
agnes a o ty sprzedajesz to są pamiątki ? zabawki?ubrania?pierdułki?![]()