luna665
Mama grudniowa 2007
POważnie? Ja dobrze pamiętam, że Twój to okropny zazdrośnik?luna w bunkrach nieja siedzę sobie na allegro i szukam przyjaciela
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
POważnie? Ja dobrze pamiętam, że Twój to okropny zazdrośnik?luna w bunkrach nieja siedzę sobie na allegro i szukam przyjaciela
![]()
Agnes serio serio?????????????????????????????
POważnie? Ja dobrze pamiętam, że Twój to okropny zazdrośnik?
no jazda to jest i to niezłaAgnes szalejesza z tym sklepem to niezla jazde musisz miec i pelne rece roboty
![]()
widać że ci pomagaOj, to ja bym w takim sklepie chciala i niechc iala pracować, juz widze ile duperelek mialabym w d omk u m ala m i po ma g a p pi sa c
No to zycze szybciutkiego zafasolkowaniaAgnes,suwaczek już od m-ca jest;-)
,a teraz to nawet w testy się zaopatrzyłam
.Teraz tylko do 18-go czekać
.
MALINUSwitam laski wieczorową porą
marta kazała zasiąść wieczorem z popkornem to zasiadłam oderatora trzeba słuchać
miłam do pogadania z moim pietruszką ale jak przewidziałam ze strachu zasnąłzła jestem jak diabli
trudno jutro on ma wolne to będzie miał dzień focha
muszę o 23 podać julce antybiotyk to czekam
marta........
agunia super że z mamą ok i że misie chwalą no zdolna po mamusi to się wiea co zrobiłaś z autem??????
zuzkus wybaczamy i liczymy na poprawę
natalineczka to oby mąż szybko wrócił
agnes a o ty sprzedajesz to są pamiątki ? zabawki?ubrania?pierdułki?![]()