anaconda27
styczniówka2006
A ja się zastanawiam gdzie tu się dzisiaj wybrać i czy w ogóle gdzieś się wybierać czy lepiej w domu posiedzieć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anabuba najważniejsze ze już po wszystkim, szkoda tylko że tyle czekać musieliście bo to czekanie chyba było najgorsze![]()
Anabuba Ty mi nic nie pisz o dentyście miałam niedawno 5 zębów robionych i znów kolejne do robienia;/
po tej ciąży wszystkie mi się posypały
wczorajsze przeczytam jak chałupę ogarnę bo pierdolnik straszny
Lena daje czadu bo jej zęby idą wczoraj na noc w końcu dałam jej czopek eferalganu dla dzieci i bidula pierwszą noc od 2 tyg. w miarę spokojnie przespała
Lecę pod prysznic bo od rana w piżamie latam po domu ;]
A ja do świąt nie będę już robiła większych zakupów bo te tłumy w marketach mnie dobijają![]()
e no to super, ze humorek dopisuje ;-);-)hejka zboczki :-):-):-):-)
Oliwka przespała calutką noc,spała pieknie za to janiewyspoana na maksa z wiadomych przyczyn
poszliśmy spać koło 1.30 albo i było dalej,już straciłam rachubę
dziś musze sobie włożyc zapałki do oczu
ale dobry humor jeszzce mnie trzyma od wczoraj :-)
ło jeziu ale masakra, a ja mam miec dłutowanie, i od razu mi powiedziala ze łatwo nie bedzieno to moge juz opowiadac wrazenia od sadysty?????????
moge ok
wiec pojechalam z bratem przed 14,droga w miare zleciala i juz po 15 bylismy na mijscu.wizyta niby o 15.30 a tu zaraz po czasie przychodzi pielegniarka i mowi ze jest obsowa godzine moze dwie bo maja cieki przpadek(dziecku podali cos na sendo narkozyi usnac nie chcialo wiec sie wszytsko przeciagalo).pya czy chce przelozyc-ja ze nie ,bo nie po to organizowalam pol rodziny itd zeby przyjechac za 2dni,ciekawe z kim
moj p siedzila z dzieczynami do 17 pozniej momam przyszla.
wiec czekamy-braciak si wkurza,no ja tez ale co poradzic.w koncu o 17 nie zawolalo
siadam na fotel,oczyiwsice z nerwow mnie zaczelo tzasc i glupie zarty,ale lekarka spoko i pielegniarka tez:-)
dala mi jedno znieczulenie,ale jako tak slab dzialaoo wiec po kilu minutach dala mi drugie.najlepsze jest to ze dopeiro po godzinie od podania znieczulenia zdretwialo mi polowe twarzy,nawet wlosy z prawej strony mialam jakies dretwe(tzn skore):-)i w drodez do domu coraz gorzej mi sie gadalo
ale w miare szybko poszlo bo jak weszla o 17 to 17.30 bylo juz po wszytskim.no musiala sie troce nameczyc,niewiem jak ona to zrobila ,bo mam waskie usta,ale dobrze ze lekarka ma male dlonie,bo drobnejsza ode mnie.
nie powiem wrazenia jakie bierze narzedia itd byly straszne,ale nic a nic nie bolalo(to dal tych co sie boja).
moglam na wszytsko patrzec w szybce jaa lekarka miala na twarzy ale wolalam aptrzyc w lampy i tzrymac sie fotela:-)
powiedzial mi zeszybko poszlo.mam zalozne chyba 3 szwy,od strony pliczka,za tydzien zdjecie.okazalo sie ze korzen na koncu byl zawiniety jak haczyk,czego na zdjeciu nie bylo widac,dobrze ze krotki
dostalam ketonal i antybioty.wieczorem przykladalam lodem i wczoraj tez,ale toche spuchlam,na szczesce wosami bym jeszcze zakryla
maialm cale dlutowanie,wiercenia i inne cuda,ale nie boli,na prwde.zastrzyk puscil po 3 godzinach wiec czym predzej ketonal i lod bo akura zostaalm sama z dziewczynmi i musialam je klasc spac.no ale dalam rade
to chyba tyle.jak ktoraschceznac ,makabryczn szczegoly to pytac:-)
a ja tak pol na pol spodenki ubrane ale gora jeszcze w pizamceja tez w pizamce ale mi to nie przeszkadza bo ja pizamowa laska jestem
Laura po sniadanku a ja bym tez musial cos wciagnac i sie na zakupy wybrac bo piersi w lodowce nie mam no i smietany
Popoludniu bedzie trzeba na wieksze zakupki sie zabrac i wymyslec te saltki![]()