reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja dziś miałam okropną noc, zgaga i mocny ból brzucha(jak na okres tyle, że mocniejszy) połączony z mega twardością:eek:, dostałam kilka skurczy mocnych ale akcji zero:-(

ja tak tylko gwoli przypomnienia

nie zapomnijcie o zaswiadczeniu do becikowego zeby wam lekarz wypisal na ostatniej wizycie!! bo potem bedziecie gonic mezow do ginekologa :)

tak mi sie przypomnialo bo wlasnie sobie drukuje!!

Cześć dziewczyny,
mamy pierwszą nockę w domu za sobą. Młody szalał do 4-ej, co chwila wołał jeść, a potem chyba uznał, że noc i tak śpi do tej pory budząc się tylko na karmienie co 3 godzinki :-) Ciekawe kiedy uzna, że zaczął się dzień.
Mam pytanie do już rozpakowanych. M był załatwiać sprawy w przychodni i powiedzieli mu, że lekarz nie przychodzi do domu na wizytę patronażową, że przepisy się zmieniły i że teraz to my przywozimy dziecko do poradni na taką wizytę. Czy to prawda? Niecałe 4 lata temu u Stasia normalnie pediatra przyszedł do domu. Czy u którejś z was był lekarz?

dobra ja sie zbieram ... musze najpierw poplacic rachunki, potem do mamy na szybki barszczyk a potem odsiedziec swoje w poczekalni :) jestem tak padnieta po tej nieprzespanej nocy ze nawet oczu nie pomalowalam !!

No co do zaświadczenia to ja na śmierć zapomnialam wczoraj.. wiec teraz Nikola musi czekac jeszcze tydzien co tam sie zaczołgam :-D
a jak nie to Bartek to bedzie musial zalatwic.. :-D

co do szpitala w Rydach to chcialam napisac ale widze ze MEA ma informacje.. mi Plewka nic nie mowil o zadnym zakazie.. bo to ze tam odwiedzin nie ma to jest raczej normalna procedura.. tzn bynajmniej na oddziale.. a co do porodu rodzinnego mi Plewka mowil ze normalnie tatusia wpuszczaja.. :)

reklama
co do szpitala w Rydach to chcialam napisac ale widze ze MEA ma informacje.. mi Plewka nic nie mowil o zadnym zakazie.. bo to ze tam odwiedzin nie ma to jest raczej normalna procedura.. tzn bynajmniej na oddziale.. a co do porodu rodzinnego mi Plewka mowil ze normalnie tatusia wpuszczaja.. :)

czyli dwa pewne zrodla informacji mamy - nie ma sie czym stresowac !!!

uciekam - trzymajcie kciuki !!

Do góry