reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cześć dziewczyny,
mamy pierwszą nockę w domu za sobą. Młody szalał do 4-ej, co chwila wołał jeść, a potem chyba uznał, że noc i tak śpi do tej pory budząc się tylko na karmienie co 3 godzinki :-) Ciekawe kiedy uzna, że zaczął się dzień.
Mam pytanie do już rozpakowanych. M był załatwiać sprawy w przychodni i powiedzieli mu, że lekarz nie przychodzi do domu na wizytę patronażową, że przepisy się zmieniły i że teraz to my przywozimy dziecko do poradni na taką wizytę. Czy to prawda? Niecałe 4 lata temu u Stasia normalnie pediatra przyszedł do domu. Czy u którejś z was był lekarz?

Ja jeszcze nie rozpakowana ale jak bylam zapisac sie do przychodni to blizej domku i wybrac polozna i pediatre powiedzieli ze jak przyjdzie ze szpitala ze maly sie juz urodzil to wysla do mnie pediatre do domu ! i dadza znac wczesniej ze przyjdzie :):-) wiec zalezy moze jaka przychodnia .............

cześć dziewczyny. jadę na ktg, mały coś nie bardzo się chce ruszać a brzuch mnie boli od wczoraj, poza tym znowu pękłam i się krew sączy z miejsc intymnych :confused2:
odezwę się później.

Hej laski ja dopiero wstałam i zajadam się mandarynami:)
Daffi to może cały oddział postawisz w stan gotowości:))))

jak bedzie taka potrzeba to na pewno.. juz ja to widze jak bede sie DARŁA!!!! heheh zapamietaja mie tam dlugo... we wtorek zrobie sobie lewatywe i pojde do szpitala oczyszczona i gotowa na wszystko:-)

ja tak tylko gwoli przypomnienia

nie zapomnijcie o zaswiadczeniu do becikowego zeby wam lekarz wypisal na ostatniej wizycie!! bo potem bedziecie gonic mezow do ginekologa :)

tak mi sie przypomnialo bo wlasnie sobie drukuje!!

no i superrrr... ja juz mialam ostatnia wizyte hehe... ale powiem lekarzowi w szpitalu to mam nadzieje nie zrobi mi problemu zreszta on bardzo fajny jest:-)

Cześć dziewczyny,
mamy pierwszą nockę w domu za sobą. Młody szalał do 4-ej, co chwila wołał jeść, a potem chyba uznał, że noc i tak śpi do tej pory budząc się tylko na karmienie co 3 godzinki :-) Ciekawe kiedy uzna, że zaczął się dzień.
Mam pytanie do już rozpakowanych. M był załatwiać sprawy w przychodni i powiedzieli mu, że lekarz nie przychodzi do domu na wizytę patronażową, że przepisy się zmieniły i że teraz to my przywozimy dziecko do poradni na taką wizytę. Czy to prawda? Niecałe 4 lata temu u Stasia normalnie pediatra przyszedł do domu. Czy u którejś z was był lekarz?

u mojej bratowej byl pediatra w domu.

reklama
Hej laski, jestem,
nie wiem czy pamiętacie mnie jeszcze:tak::tak:
cały czas w dwupaku i mega dołem, nie wiem co się ze mną dzieje, ale na nic nie mam ochoty, nic nie robię, z nikim nie mam ochoty rozmawiać, koty kurzu ganiają po podłodze a mnie nic nie wzrusza:-:)-(

Do góry