reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Super że wszystko dobrze u JUSTYŚ:-)
Oj bidulek z Kacperka:sorry:ale powiem że szybko ząbki dostaje mój synus jak miał roczek to chodził z dwoma ząbkami az potem zaczeły mu się sypać:tak:

reklama
Czesc :)

U mnie nadal bez zmian- brak @ wiec mnie to cieszy

Uciekam bo jade do kumpeli na kawke, bede pozniej

Madzia- glosy oddane

a Wy trzymajcie kciuki

Papa
Kciuki zaciśnięte!!:tak: Kiedy teścik Kochana?;-)

:laugh2::laugh2:

Maggie znowu nie ma Tancerzy :eek::eek:
Madzia tancerze już zakończyli ten sezon:tak: Ja też oglądałam:-) Czekam z niecierpliwością na kolejny sezon:tak:

Dziewczynki mam wiadomość od Justyś.Dziękuje Wam za trzymanie kciuków.Pojechała do szpitala,akurat jak miała badanie miała twardy brzuszek i szyjka jej sie skraca dlatego tak szybko ją przyjeli
Jutro chyba będzie miała usg
Trzymam kciuki by wszystko było oki:tak:

Przysłali dzisiaj ten szlafroczek bosssiu jakie to jest mięciutkie
A dla kogo zamawiałas? Bo mnie chyba omineło to:zawstydzona/y: Bo ja myślałam nad prezentem gwiazdkowym dla M i tak o szlafroczku meskim pomyślałam..;-)

:-D:-D:-D

Dziewczyny wybaczcie ale ja się juz odmeldowuje coś niewyraźnie się czuje. Mam nadzieję, że nie załapałam od Kacpra:-(
Oj.. bidulko... kładź się i odpoczywaj Kochana:tak:

A ja buszuje na allegro,nie wiem co małemu i mojemu T pod choinke kupić:eek:
Eh.. ja tez nie wiem:-( Kupilam na razie szalik męski w paski bo mu sie podobał.. no ale on o szaliku wie tylko go nie widział a chciałabym, żeby mial jakąs niespodziankę.. eh.. i co tu kupic:eek:

Witam Dziewczyny!

Mam pytanko kiedyś już dość dawno odwiedzałam ten wątek, czy tutaj są tylko byłe staraczki którym się udało czy również dziewczynki które nadal się starają o dzidzie?
Kochana witaj! Są tu kobietki starające się i takie którym już sie udało zajśc w ciąże:tak: Także zapraszamy do naszego skromnego grona:-)

Dziewczynki mam wiadomość od Justyś:tak:
U niej wszystko oki,mały ma 650 g,szyjka zamknięta :-)
Wspaniała wiadomośc!!:tak::-)

Poleżałaś troszke??
No właśnie zamiast sie przekąpać i wypić herbe to zaległam w łóżku. :-D:-D:-D Ale musze sie iść wykąpać bo sie spociłam więc chyba jakaś tempka mnie trzyma.
Brother do mnie dzwonił i sobie chwilke pogadaliśmy. Fajnie. Przylatuje w następną sobote i do Sylwestra będzie :tak:

Mój piesio się do mnie przyłaczył i spał pod kołdrą. Właśnie się obudził i wyszedł. Ale komicznie wygląda - normalnie paruje taki gorący i zaspany jest :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No właśnie zamiast sie przekąpać i wypić herbe to zaległam w łóżku. :-D:-D:-D Ale musze sie iść wykąpać bo sie spociłam więc chyba jakaś tempka mnie trzyma.
Brother do mnie dzwonił i sobie chwilke pogadaliśmy. Fajnie. Przylatuje w następną sobote i do Sylwestra będzie :tak:

Mój piesio się do mnie przyłaczył i spał pod kołdrą. Właśnie się obudził i wyszedł. Ale komicznie wygląda - normalnie paruje taki gorący i zaspany jest :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D

reklama
Ponieważ czasu mi brak nawet na to by posmakowac życia a i taraz w ogóle go zabraknie to przesyłam Wam życzenia:

kartka2434.jpeg

W noc wigilijną, w blasku świec
melodia kolęd płynie w mrok.
Niech Wam przyniesie radości moc
i wiele szczęścia w Nowy Rok...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=oSfFUm7Ddk8&feature=related"]YouTube- Świąteczna piosenka[/ame]

Do góry