reklama
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja się fajnie dzisiaj czuje pomimo że M bedzie dłuzej w pracy a potem wieczorem jedzie do brata na boks bo Pudzian z Najmanem bedzie walczyc więc M jest napalony a ja niezanronie bo widze jak juz to przezywa hehe a niech sobie jedzie
w niedziele sobie fajnie czas spędzimy

spodobał mi sie ten tekst;-)
a czemu jest pod kroplówka a niewystarczą tabletki i leżenie przy skracaniu ja tak mam a groził mi poród i pomaga
Ja się fajnie dzisiaj czuje pomimo że M bedzie dłuzej w pracy a potem wieczorem jedzie do brata na boks bo Pudzian z Najmanem bedzie walczyc więc M jest napalony a ja niezanronie bo widze jak juz to przezywa hehe a niech sobie jedzie
w niedziele sobie fajnie czas spędzimy
masz niezły power do sprzatania;-)dziekuje:-)co do @ jak bedzie cię dalej zalewac to racja lepiej to skonsultuj z ginemWitam dziewczynki. Ja dziś znów wpadłam w wir sprzątania. Mam już wysprzątane wszystkie szafki od wew. i od zew. w kuchni. Został mi tylko pokój i łazienka ale to pikuś:-)
Justysiu na pewno wszystko jest w porządku i nie martw się tak kochana. Ale zawsze możesz nam pisać o swoich zmartwieniach. Śmiać mi się czasami chce bo wszystkie tu jesteśmy jak jedna wielka grupa wsparcia
Patrysiu gratuluje prawie finiszu
A u mnie już 5 dzień okres wita i wcale nie ma chyba zamiaru się wynieść. Jeśli poleje się ze mnie jeszcze tak długo to będę musiała iść do ginka bo mnie to już martwi. A tak poza tym to nie bez oporów ale zaczęłam brać te tabsy ale nie mam zamiaru ich brać za długo. Góra 2-3 miesiące.

kciukaski ob przyczyna braku @ była fasolka:-)Czesc
U mnie nadal bez zmian- brak @ wiec mnie to cieszy
Uciekam bo jade do kumpeli na kawke, bede pozniej
Madzia- glosy oddane
a Wy trzymajcie kciuki
Papa
No lepiej zagłuszyć bo jeszcze mały policjant wpadnie![]()

spodobał mi sie ten tekst;-)ojej a jednak jest źle:-(oby było wszystko dobrzeDziewczynki mam wiadomość od Justyś.Dziękuje Wam za trzymanie kciuków.Pojechała do szpitala,akurat jak miała badanie miała twardy brzuszek i szyjka jej sie skraca dlatego tak szybko ją przyjeli
Jutro chyba będzie miała usg
a czemu jest pod kroplówka a niewystarczą tabletki i leżenie przy skracaniu ja tak mam a groził mi poród i pomaga
Madziaas
Już jesteś:)
Nie wiem Patrysiu,może to jakaś kroplówka wzmacniającaDZIEŃ DOBRY:-)
Ja się fajnie dzisiaj czuje pomimo że M bedzie dłuzej w pracy a potem wieczorem jedzie do brata na boks bo Pudzian z Najmanem bedzie walczyc więc M jest napalony a ja niezanronie bo widze jak juz to przezywa hehe a niech sobie jedziew niedziele sobie fajnie czas spędzimy
masz niezły power do sprzatania;-)dziekuje:-)co do @ jak bedzie cię dalej zalewac to racja lepiej to skonsultuj z ginem
kciukaski ob przyczyna braku @ była fasolka:-)
spodobał mi sie ten tekst;-)
ojej a jednak jest źle:-(oby było wszystko dobrzea czemu jest pod kroplówka a niewystarczą tabletki i leżenie przy skracaniu ja tak mam a groził mi poród i pomaga
![]()
Napisze potem do niej smska,pewnie ma jakieś badania teraz
Dziewczynki mam wiadomość od Justyś

U niej wszystko oki,mały ma 650 g,szyjka zamknięta :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziaas
Oj biedny biedny:-(Pospał pół godzinkiJestem. Madziu super że Justyś ok - tak myślałam że wszystko dobrze ale lepiej że się upewnilicicposprawdzali.
Biedny Kacperek z tymi ząbkami. :-(
Lece zjeść i zrobie T kanapki do pracy
Ostatnia edycja:
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Cześć dziewczyny
Super, że u Justysi wszystko ok
Mnie rozłożyło na maxa :-(juz miałam 2 razy romans z kibelkiem
ale dobrze, ze Kacperkowi przeszło
Maggie bidulko z tym spaniem :-( a przysnił Ci się chociaż ten Antonio
Madzia łagodzący buziak dla Kacperka

Mnie rozłożyło na maxa :-(juz miałam 2 razy romans z kibelkiem
ale dobrze, ze Kacperkowi przeszło

Madziaas
Ojj bidulkoCześć dziewczyny
Mnie rozłożyło na maxa :-(juz miałam 2 razy romans z kibelkiemale dobrze, ze Kacperkowi przeszło
Dziękujemy za buziaka:-)
A właśnie właśnie Maggie przyśnił Ci sie Antonio??

maggie_f
Fanka BB :)
Ok. Ja sie chyba przekąpie i położe bo coś mi sie wydaje że mnie jakieś przeziębienie chwyciło.Oj biedny biedny:-(Pospał pół godzinki
Lece zjeść i zrobie T kanapki do pracy
p.s. Anonio niestety nie, przyśnił mi się M. i się działo

Ostatnia edycja:
Madziaas
Kurcze,to zrób herbatke z cytrynką i do łóżeczka:-)Ok. Ja sie chyba przekąpie i położe bo coś mi sie wydaje że mnie jakieś przeziębienie chwyciło.
M hmm

reklama
Podziel się: