reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki
Ja nie śpie od 6, mały szalał.Najpierw pogadał,pośmiał sie a potem zaczeły go swędzieć dziąsła.Krzyczał biedny,płakał,gryzł :-( Dopiero usnął

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Ja się fajnie dzisiaj czuje pomimo że M bedzie dłuzej w pracy a potem wieczorem jedzie do brata na boks bo Pudzian z Najmanem bedzie walczyc więc M jest napalony a ja niezanronie bo widze jak juz to przezywa hehe a niech sobie jedzie:-Dw niedziele sobie fajnie czas spędzimy:tak:
Witam dziewczynki. Ja dziś znów wpadłam w wir sprzątania. Mam już wysprzątane wszystkie szafki od wew. i od zew. w kuchni. Został mi tylko pokój i łazienka ale to pikuś:-)
Justysiu na pewno wszystko jest w porządku i nie martw się tak kochana. Ale zawsze możesz nam pisać o swoich zmartwieniach. Śmiać mi się czasami chce bo wszystkie tu jesteśmy jak jedna wielka grupa wsparcia:-D
Patrysiu gratuluje prawie finiszu:tak:

A u mnie już 5 dzień okres wita i wcale nie ma chyba zamiaru się wynieść. Jeśli poleje się ze mnie jeszcze tak długo to będę musiała iść do ginka bo mnie to już martwi. A tak poza tym to nie bez oporów ale zaczęłam brać te tabsy ale nie mam zamiaru ich brać za długo. Góra 2-3 miesiące.
masz niezły power do sprzatania;-)dziekuje:-)co do @ jak bedzie cię dalej zalewac to racja lepiej to skonsultuj z ginem:sorry:
Czesc :)

U mnie nadal bez zmian- brak @ wiec mnie to cieszy

Uciekam bo jade do kumpeli na kawke, bede pozniej

Madzia- glosy oddane

a Wy trzymajcie kciuki

Papa
kciukaski ob przyczyna braku @ była fasolka:-)
No lepiej zagłuszyć bo jeszcze mały policjant wpadnie :-D:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2: spodobał mi sie ten tekst;-)
Dziewczynki mam wiadomość od Justyś.Dziękuje Wam za trzymanie kciuków.Pojechała do szpitala,akurat jak miała badanie miała twardy brzuszek i szyjka jej sie skraca dlatego tak szybko ją przyjeli
Jutro chyba będzie miała usg
ojej a jednak jest źle:-(oby było wszystko dobrze:sorry:a czemu jest pod kroplówka a niewystarczą tabletki i leżenie przy skracaniu ja tak mam a groził mi poród i pomaga:tak:

DZIEŃ DOBRY:-)
Ja się fajnie dzisiaj czuje pomimo że M bedzie dłuzej w pracy a potem wieczorem jedzie do brata na boks bo Pudzian z Najmanem bedzie walczyc więc M jest napalony a ja niezanronie bo widze jak juz to przezywa hehe a niech sobie jedzie:-Dw niedziele sobie fajnie czas spędzimy:tak:

masz niezły power do sprzatania;-)dziekuje:-)co do @ jak bedzie cię dalej zalewac to racja lepiej to skonsultuj z ginem:sorry:

kciukaski ob przyczyna braku @ była fasolka:-)

:laugh2::laugh2::laugh2: spodobał mi sie ten tekst;-)

ojej a jednak jest źle:-(oby było wszystko dobrze:sorry:a czemu jest pod kroplówka a niewystarczą tabletki i leżenie przy skracaniu ja tak mam a groził mi poród i pomaga:tak:
Nie wiem Patrysiu,może to jakaś kroplówka wzmacniająca
Napisze potem do niej smska,pewnie ma jakieś badania teraz

Dziewczynki mam wiadomość od Justyś:tak:
U niej wszystko oki,mały ma 650 g,szyjka zamknięta :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem. Madziu super że Justyś ok - tak myślałam że wszystko dobrze ale lepiej że się upewnili i posprawdzali.

Biedny Kacperek z tymi ząbkami/dziąsłami. :-(

Cześć dziewczyny

Super, że u Justysi wszystko ok:tak:

Mnie rozłożyło na maxa :-(juz miałam 2 razy romans z kibelkiem:-D ale dobrze, ze Kacperkowi przeszło:tak:
Maggie bidulko z tym spaniem :-( a przysnił Ci się chociaż ten Antonio:-D
Madzia łagodzący buziak dla Kacperka

Cześć dziewczyny

Super, że u Justysi wszystko ok:tak:

Mnie rozłożyło na maxa :-(juz miałam 2 razy romans z kibelkiem:-D ale dobrze, ze Kacperkowi przeszło:tak:
Maggie bidulko z tym spaniem :-( a przysnił Ci się chociaż ten Antonio:-D
Madzia łagodzący buziak dla Kacperka
Ojj bidulko

Dziękujemy za buziaka:-)
A właśnie właśnie Maggie przyśnił Ci sie Antonio??:-p:-D

reklama
Do góry