reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Witam dziewczynki. Ja dziś znów wpadłam w wir sprzątania. Mam już wysprzątane wszystkie szafki od wew. i od zew. w kuchni. Został mi tylko pokój i łazienka ale to pikuś:-)
Justysiu na pewno wszystko jest w porządku i nie martw się tak kochana. Ale zawsze możesz nam pisać o swoich zmartwieniach. Śmiać mi się czasami chce bo wszystkie tu jesteśmy jak jedna wielka grupa wsparcia
Patrysiu gratuluje prawie finiszu
Madziu ale ten czas leci. Kacperek już nam w ząbki się wyposaża
Maggie a Ty uważaj na siebie bo sobie na sam koniec krzywdę zrobisz
A u mnie już 5 dzień okres wita i wcale nie ma chyba zamiaru się wynieść. Jeśli poleje się ze mnie jeszcze tak długo to będę musiała iść do ginka bo mnie to już martwi. A tak poza tym to nie bez oporów ale zaczęłam brać te tabsy ale nie mam zamiaru ich brać za długo. Góra 2-3 miesiące.
Justysiu na pewno wszystko jest w porządku i nie martw się tak kochana. Ale zawsze możesz nam pisać o swoich zmartwieniach. Śmiać mi się czasami chce bo wszystkie tu jesteśmy jak jedna wielka grupa wsparcia

A u mnie już 5 dzień okres wita i wcale nie ma chyba zamiaru się wynieść. Jeśli poleje się ze mnie jeszcze tak długo to będę musiała iść do ginka bo mnie to już martwi. A tak poza tym to nie bez oporów ale zaczęłam brać te tabsy ale nie mam zamiaru ich brać za długo. Góra 2-3 miesiące.
Madziaas
Już jesteś:)
Nie dyskutuj z ciężarówką bo myszki będziesz miała w domu![]()

Wyposaża,wyposażaWitam dziewczynki. Ja dziś znów wpadłam w wir sprzątania. Mam już wysprzątane wszystkie szafki od wew. i od zew. w kuchni. Został mi tylko pokój i łazienka ale to pikuś:-)

A co do okresu to zawsze miałaś tyle czasu? Ja zawsze do 6 dni,więc nie tęsknie za tym wcale
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Nie Madziu nie miałam tak długo ale powiem Ci że po każdej ciąży długość i intensywność okresu mi się zmieniała:-( Tak więc zobaczymy co tym razem się zmajstruje
Dziś przedłużyłam umowę na telefon i mają mi przysłać nowy aparat telefoniczny. Wybrałam sobie za 1zł Sony Ericssona T902. Nie jest może uroczy ale ma fajne bajerki.

Dziś przedłużyłam umowę na telefon i mają mi przysłać nowy aparat telefoniczny. Wybrałam sobie za 1zł Sony Ericssona T902. Nie jest może uroczy ale ma fajne bajerki.
Madziaas
Przy tabletkach może to tak maszNie Madziu nie miałam tak długo ale powiem Ci że po każdej ciąży długość i intensywność okresu mi się zmieniała:-( Tak więc zobaczymy co tym razem się zmajstruje
Oo to fajnie,a zaglądałam i fajny telefonik:-)
Madziaas
Dziękujemy za głosiki:-)Czesc
U mnie nadal bez zmian- brak @ wiec mnie to cieszy
Uciekam bo jade do kumpeli na kawke, bede pozniej
Madzia- glosy oddane
a Wy trzymajcie kciuki
Papa
Trzymamy trzymamy
Co tu tak cicho
Paula jak Kacperek??
Kinga a Twój mąż dzisiaj lepiej?
Maggie nie śpij

Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
moj mąż lepiej, teraz go nie ma ale jak wróci to sie wezmę za niego ;-)
Ola 3mam kciuki i ja!!!
Ola 3mam kciuki i ja!!!
reklama
Madziaas
moj mąż lepiej, teraz go nie ma ale jak wróci to sie wezmę za niego ;-)
Ola 3mam kciuki i ja!!!

Podziel się: