reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam dziewczynki. Ja dziś znów wpadłam w wir sprzątania. Mam już wysprzątane wszystkie szafki od wew. i od zew. w kuchni. Został mi tylko pokój i łazienka ale to pikuś:-)
Justysiu na pewno wszystko jest w porządku i nie martw się tak kochana. Ale zawsze możesz nam pisać o swoich zmartwieniach. Śmiać mi się czasami chce bo wszystkie tu jesteśmy jak jedna wielka grupa wsparcia:-D
Patrysiu gratuluje prawie finiszu:tak:
Madziu ale ten czas leci. Kacperek już nam w ząbki się wyposaża:-D
Maggie a Ty uważaj na siebie bo sobie na sam koniec krzywdę zrobisz:szok:

A u mnie już 5 dzień okres wita i wcale nie ma chyba zamiaru się wynieść. Jeśli poleje się ze mnie jeszcze tak długo to będę musiała iść do ginka bo mnie to już martwi. A tak poza tym to nie bez oporów ale zaczęłam brać te tabsy ale nie mam zamiaru ich brać za długo. Góra 2-3 miesiące.

Nie dyskutuj z ciężarówką bo myszki będziesz miała w domu :-D:-D:-D
:-D:-D
Witam dziewczynki. Ja dziś znów wpadłam w wir sprzątania. Mam już wysprzątane wszystkie szafki od wew. i od zew. w kuchni. Został mi tylko pokój i łazienka ale to pikuś:-)
Justysiu na pewno wszystko jest w porządku i nie martw się tak kochana. Ale zawsze możesz nam pisać o swoich zmartwieniach. Śmiać mi się czasami chce bo wszystkie tu jesteśmy jak jedna wielka grupa wsparcia:-D
Patrysiu gratuluje prawie finiszu:tak:
Madziu ale ten czas leci. Kacperek już nam w ząbki się wyposaża:-D
Maggie a Ty uważaj na siebie bo sobie na sam koniec krzywdę zrobisz:szok:

A u mnie już 5 dzień okres wita i wcale nie ma chyba zamiaru się wynieść. Jeśli poleje się ze mnie jeszcze tak długo to będę musiała iść do ginka bo mnie to już martwi. A tak poza tym to nie bez oporów ale zaczęłam brać te tabsy ale nie mam zamiaru ich brać za długo. Góra 2-3 miesiące.
Wyposaża,wyposaża :-D
A co do okresu to zawsze miałaś tyle czasu? Ja zawsze do 6 dni,więc nie tęsknie za tym wcale

Nie Madziu nie miałam tak długo ale powiem Ci że po każdej ciąży długość i intensywność okresu mi się zmieniała:-( Tak więc zobaczymy co tym razem się zmajstruje:wściekła/y:
Dziś przedłużyłam umowę na telefon i mają mi przysłać nowy aparat telefoniczny. Wybrałam sobie za 1zł Sony Ericssona T902. Nie jest może uroczy ale ma fajne bajerki.

Nie Madziu nie miałam tak długo ale powiem Ci że po każdej ciąży długość i intensywność okresu mi się zmieniała:-( Tak więc zobaczymy co tym razem się zmajstruje:wściekła/y:
Dziś przedłużyłam umowę na telefon i mają mi przysłać nowy aparat telefoniczny. Wybrałam sobie za 1zł Sony Ericssona T902. Nie jest może uroczy ale ma fajne bajerki.
Przy tabletkach może to tak masz
Oo to fajnie,a zaglądałam i fajny telefonik:-)

Czesc :)

U mnie nadal bez zmian- brak @ wiec mnie to cieszy

Uciekam bo jade do kumpeli na kawke, bede pozniej

Madzia- glosy oddane

a Wy trzymajcie kciuki

Papa

Czesc :)

U mnie nadal bez zmian- brak @ wiec mnie to cieszy

Uciekam bo jade do kumpeli na kawke, bede pozniej

Madzia- glosy oddane

a Wy trzymajcie kciuki

Papa