reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam! Ja znów po batalii z porządkami:rofl2:
Maggie no masz na sam koniec cię chorubsko dopadło. Masz rację wygrzej się w wyreczku i na pewno ci przejdzie:tak:
Madziu współczuje Kacperkowi. Ucałuj go od e-cioci:-D
Paulinko Tobie też współczuje :no:
Cieszę się, że z Justysią wszystko w porządku:-D
A ja dziś dostałam nowy telefonik i właśnie staram się go rozpracować:eek: Troszkę to potrwa bo ja raczej nie jestem dobra w te klocki:zawstydzona/y: Co do prezentów to ja mam M kupić hantelki pod choinkę. No niestety uprał się i nie da się mu tego wyperswadować;-) Natomiast dla mamy będę kupowała jakiś dobrą książkę albo filiżankę bo ona bardzo lubi takie gadżety. Tata ostatnio narzekał tradycyjnie przed Gwiazdką na brak skarpetek... więc chyba je dostanie:tak: No a bratu i bratowej już dziś upatrzyłam taki drewniany zestaw (łopatka, widelec itp.) do patelni teflonowych, żeby się nie rysowały:tak:
No ciekawe tylko co mi przyniesie Mikołaj bo listę do wyboru przedstawiłam dość długą:-p

reklama
Magda zagłosowałam na Kacperka! :tak::-)
Dziękujemy:tak:
A co tu takie pustki??:eek:;-)
Maggie a ja myślałam, ze to ja najdlużej z Was zalegam w wyrku:-D
My z Kacperkiem też teraz pospaliśmy:-)
Zamawiałam dla mojego 1,5 rocznego chrześniaka:-D

Ja też troche poleżałam bo M był w domu teraz wyjechał dopiero jutro wróci:-( ale już mi troche lepiej:tak:
:-)
Ponieważ czasu mi brak nawet na to by posmakowac życia a i taraz w ogóle go zabraknie to przesyłam Wam życzenia:

kartka2434.jpeg

W noc wigilijną, w blasku świec
melodia kolęd płynie w mrok.
Niech Wam przyniesie radości moc
i wiele szczęścia w Nowy Rok...

YouTube- Świąteczna piosenka
Dziękujemy:tak:
Witam! Ja znów po batalii z porządkami:rofl2:
Maggie no masz na sam koniec cię chorubsko dopadło. Masz rację wygrzej się w wyreczku i na pewno ci przejdzie:tak:
Madziu współczuje Kacperkowi. Ucałuj go od e-cioci:-D
Paulinko Tobie też współczuje :no:
Cieszę się, że z Justysią wszystko w porządku:-D
A ja dziś dostałam nowy telefonik i właśnie staram się go rozpracować:eek: Troszkę to potrwa bo ja raczej nie jestem dobra w te klocki:zawstydzona/y: Co do prezentów to ja mam M kupić hantelki pod choinkę. No niestety uprał się i nie da się mu tego wyperswadować;-) Natomiast dla mamy będę kupowała jakiś dobrą książkę albo filiżankę bo ona bardzo lubi takie gadżety. Tata ostatnio narzekał tradycyjnie przed Gwiazdką na brak skarpetek... więc chyba je dostanie:tak: No a bratu i bratowej już dziś upatrzyłam taki drewniany zestaw (łopatka, widelec itp.) do patelni teflonowych, żeby się nie rysowały:tak:
No ciekawe tylko co mi przyniesie Mikołaj bo listę do wyboru przedstawiłam dość długą:-p
Ucałowałam:-)
Fajne prezenciki:tak:

Hejka ja po zakupach. Byliśmy z M w Stokrotce na godzinkę i normalnie padam na twarz:eek: brzuszek mi stwardniał jakbym kamien miała:eek: Muszę się połozyc. Nienawidzę zakupów teraz w obecnym moim stanie:-D Za szybko sie męczę, nogi bolą wystac przy półce nie mozna ze mną:-D A jutro od rana znów zakupy i sprzątanie w domku:tak: Będziemy też choinke ubierac i mieszkanko juz na święta przystrajac bo w następny weekend jade do szkoły i nie będzie kiedy;-)
Ide sie połozyc:tak: musze nabrac siły na jutrzejsze buszowanie po sklepach z M. Trzeba rodzince prezenty juz kupic:tak::-)

Hejka ja po zakupach. Byliśmy z M w Stokrotce na godzinkę i normalnie padam na twarz:eek: brzuszek mi stwardniał jakbym kamien miała:eek: Muszę się połozyc. Nienawidzę zakupów teraz w obecnym moim stanie:-D Za szybko sie męczę, nogi bolą wystac przy półce nie mozna ze mną:-D A jutro od rana znów zakupy i sprzątanie w domku:tak: Będziemy też choinke ubierac i mieszkanko juz na święta przystrajac bo w następny weekend jade do szkoły i nie będzie kiedy;-)
Ide sie połozyc:tak: musze nabrac siły na jutrzejsze buszowanie po sklepach z M. Trzeba rodzince prezenty juz kupic:tak::-)
To uważaj na siebie,nie przemęczaj sie

reklama
Do góry