reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A ja zalegam cały czas. Ale chyba troszke lepiej jest. :tak:

Madziu ale się wku...... - On chce jeszcze raz przed końcem roku jechać. W d....... z tym wszystkim........... kur............ a obiecywał że to już ostatni raz przynajmniej aż się Klusek pojawi :-:)-:)-(

reklama
A ja zalegam cały czas. Ale chyba troszke lepiej jest. :tak:

Madziu ale się wku...... - On chce jeszcze raz przed końcem roku jechać. W d....... z tym wszystkim........... kur............ a obiecywał że to już ostatni raz przynajmniej aż się Klusek pojawi :-:)-:)-(
To dobrze,że jest lepiej :)
Maggie nie denerwuj sie tylko
Ale jeszcze raz? Kurcze przecież tu zaraz Święta,zaraz Klusek sie pojawi
Echh:eek:

No wlaśnie nawet wrócić nie zdążył jeszcze a tu jeszcze raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kłamczuch. Teraz już jestem pewna że ma wszystko w d...... i tylko kombinuje jak sie wywinąć od odpowiedzialności :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No staram się nie denerwować ale ciężko tak. Kurcze strasznie mi przykro i jak do wczoraj myślałam że będzie ok to już teraz wiem że nie będzie. Chyba w takim razie rozkładam łóżeczko i przestaje czekać na cud :-:)-(

Szkoda że nie moge drinka sobie chlapnąć...

No staram się nie denerwować ale ciężko tak. Kurcze strasznie mi przykro i jak do wczoraj myślałam że będzie ok to już teraz wiem że nie będzie. Chyba w takim razie rozkładam łóżeczko i przestaje czekać na cud :-:)-(

Szkoda że nie moge drinka sobie chlapnąć...
Maggie a może jeszcze będzie ok,wiem że łatwo mi mówić żebyś sie nie denerwowała.Ale może.....

Maggie a może jeszcze będzie ok,wiem że łatwo mi mówić żebyś sie nie denerwowała.Ale może.....
Wiesz co Madziu ja już sie chyba wole przestać łudzić. Tyle czasu nic sie nie wydarzyło więc tym bardziej przez te niecałe dwa tygodnie nic się nie stanie. Lepiej sie chyba pogodzić z rzeczywistością - może prędzej sie później pozbieram :-:)-(

reklama
Do góry