reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
daffi,,, Tobie kochana przynajmniej ktos wczoraj odpisal, mnie jakby nie bylo- po raz kolejny olano zupelnie..:-(. ale przemilcze...:-( mam dzis nieciekawy dzien i przeryczalabym caly wiec nawet takie drobnostki zle na mnie dzialaja:no::-(

Nie smutaj sie kochana.. to musimy sie zjednoczyc i zalozyc pakt malodostrzegalnych hehe:-)

Jejku Mataka , Daffi - mnie nie bylo i nie nadrabialam postow .
Co ominelam moje bidulki?
Przeciez ja nie ignorantka.
Widzicie , kazda juz szaleje z dzidziusiami albo wiciem gniazd i do tego wszystkie rozkojarzone.
cmok cmok cmok - nie smucic sie tu!

ja sie nie smutam hehehe tak zazartowalam bo nikt nie zareagowal na moj wpis procz Cherie a to dla mnie taka radosna nowina byla i nadal jest!:-)

Nio i ja się dołączam:tak:
kurcze aż mi głupio ale ja teraz naprawde nie mam czasu nadrabiac zaległości.... ech... :-(

Tobie Martuś można to wybaczyć... masz już drugą dzidzię i wystarczy jak coś czasem napiszesz co u Ciebie i jak tam malenstwo.. nie watpie ze masz malutko czasu dla siebie.

ty nie mow hop bo sie mozemy jeszcze na oddziale spotkac !!

Ha ha ha a nie mówilam!!! juz dawno temu stwierdzialm ze jesczze mnie wyprzedzisz i wszystko jest mozliwe:-) takze trzymam kciuki:-)

A wiesz Karnitynka ,ze mi to przez mysl przeszlo ,ze moze oni jakies inne normy brali pod uwage. Bo niemozliwe byl ,zeby w tak krotkim czasie hemoglobina poleciala tak na leb w dol.
A nawet jesli , ktorejs sie zdarzy ,ze straci duzo krwi to nie panikowac. Mi tez dawali krew po pirwszymporodzie bo mialam taka anemie. Dostalam jak wampirek krew jakiegos faci i bylam jak nowonarodzona :).

Pisalam wczesniej ,ze mnie nic nie boli - bo nie boli. Ustal ten bol jak na miesiaczke. Jednak tak siedze i juz dwa razy mialam takie "ziiik" w plecach tuz nad koscia ogonowa. Bardzo krociutkie ale zauwazalne.
Hm...
moze jednak cos ruszy...

A wiesz Karnitynka ,ze mi to przez mysl przeszlo ,ze moze oni jakies inne normy brali pod uwage. Bo niemozliwe byl ,zeby w tak krotkim czasie hemoglobina poleciala tak na leb w dol.
A nawet jesli , ktorejs sie zdarzy ,ze straci duzo krwi to nie panikowac. Mi tez dawali krew po pirwszymporodzie bo mialam taka anemie. Dostalam jak wampirek krew jakiegos faci i bylam jak nowonarodzona :).

Pisalam wczesniej ,ze mnie nic nie boli - bo nie boli. Ustal ten bol jak na miesiaczke. Jednak tak siedze i juz dwa razy mialam takie "ziiik" w plecach tuz nad koscia ogonowa. Bardzo krociutkie ale zauwazalne.
Hm...
moze jednak cos ruszy...
NO widzisz jakiego czuja mialas wampirku :))) Trzymam kiciukasy no oby cos ruszylo ale to pewnie kwestia godzin.

NO wlasnie masz racje ale wiesz jak to panika sie wlaczy a moze wlasciwie Ty Mea tego nie wiesz hihi bo mi sie niestety zalacza mialam powtorzyc wynik ale moje odkrycie mnie od tego odwiodlo:)

poszlabys zrobic badania i by wyszlo ze jest ok ... tylko wqrzalabys sie na szpital :)

a co do tych recznikow i papieru to masz racje ... najczesciej zapomina sie o rzeczach najbardziej prozaicznych !!!

Ha ha ha a nie mówilam!!! juz dawno temu stwierdzialm ze jesczze mnie wyprzedzisz i wszystko jest mozliwe:-) takze trzymam kciuki:-)

laski ale ja naprawde nie wiem jakie wyjscie bedzie dobre ... i mam cholernie mieszane uczucia ...
1. chcialabym juz urodzic skoro jest szansa, mialabym cesarke, szybko i bez meczarni, Agatka bylaby na swieta i mialabym pretekt pozbycia sie nawalu gosci !! same plusy !!! /z reszta juz dzis szfagierce powiedzialam ze ma zabrac babcie i tesciowa do siebie jak ja urodze bo chce miec troche spokoju!!/ plecy by odpoczely, opuchlizna by zeszla ... moze nareszcie zaczelabym normalnie oddychac i ta ZGAGA!!!!! nie wspominam o zagrozeniu dla malej jesli sie faktycznie cos zlego dzieje ... bo to wogole nie podlega dyskusji ...

ale

2. jesli udalo by mi sie donosic do stycznia to mala ma rok w kieszeni !! urodzilabym naturalnie wiec dla malej lepiej /mniejszy szok/ lepiej z pokarmem i wogole ja jestem pro naturalna wiec chyba bym sie psychicznie lepiej czula ... mariusz moglby byc przy porodzie /on jeszcze nie wie czy by tak naprawde chcial ale ja bym chciala ... wiedzialby ze to nie takie hop siup/ moglabym spokojnie pojesc w swieta, i mialabym 2 tyg macierzynskiego gratis :) poza tym mariusz ma po swietach wypisany urlop o ktory tak walczylam :) a tak to bedziemy musieli cos przekombinowac !!!

jak myslicie co lepsze ?

Ale tu dzis cichutko:-) Mąż z kolegami w jakims barze ogląda walke a ja zrobiłam dzis ciacho, zupke, posprzatałam i nawet gości juz miałam.
No i kolejna pralka maluszkowych ciuszków sie suszy. Moje Kochanie poprasowało poprzedni wsad- cudowny jest ze mi nie każe tego robić. A i nawet różyczke dziś dostałam- tak bez okazji:-):-)
Mea, mnie się tez zdaje że poobserwuja Cie i jednak wypuszcza do domu.
Karnitynko fajnie że jednak to tylko fałszywy alarm.

Ale tu dzis cichutko:-) Mąż z kolegami w jakims barze ogląda walke a ja zrobiłam dzis ciacho, zupke, posprzatałam i nawet gości juz miałam.
No i kolejna pralka maluszkowych ciuszków sie suszy. Moje Kochanie poprasowało poprzedni wsad- cudowny jest ze mi nie każe tego robić. A i nawet różyczke dziś dostałam- tak bez okazji:-):-)
Mea, mnie się tez zdaje że poobserwuja Cie i jednak wypuszcza do domu.
Karnitynko fajnie że jednak to tylko fałszywy alarm.

fajnie tak dostac kwiatek bez okazji :)

reklama
Ja tam pronaturalna jestem i bardzo bym chciała żeby moje maleństwo tak właśnie się urodziło.
Ale fakt- jak mówi Emwu- gdybanie nie a sensu. Ja tam myslę że \ci małej nie yciągna jeszcze ale jak wyciągna to przeciez i tak płakać nie będziesz;-)- w końcu sa plusy tego.
Dziewczyny, jak tam się sprawy maja u Cherie i Nessi? Wiecie cos?

Do góry