reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mamita widzisz, szkoda ze nie napisałas wczesniej... podałabys rozmiar, pokupowałabym Ci ciuszki i wysłała:tak::tak::tak:

kupiłam Maksowi troche ciuchów, ale jakoś szkoda mi kasy było.... 50% taniej, ale i tak drogo mi wychodziło , jak ja za grosze kupuje czasem w lumpku jakieś oryginalne ciuszki jak nowe.....:sorry:

kupiłam mu też zabawki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: SKUTER CHODZIK PLAYSKOOL - KRAKÓW REKLAMA TV (840712264) - Aukcje internetowe Allegro

za 80zł
i miasiaczka przytulaczka za 100zł.. z jego kasy praktycznie:-p co sprzedaje ciuszki jego co był na dziewczynke to odkładam mu kaskę żeby mu ni wydać na nasze zycie;-) w końcu to na niego było przeznaczone:tak::tak::tak::tak:

a ze była okazja ogromna to na zapas mu kupilam zabawki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ludzie kupowali hurtem- pewnie potem bda na allegro wystawiac- sama bym tak robiłs jakbym miala tyle kasy zeby kupowac po 50rzeczy :-D:-D:-D

Witam:tak:

Moja Helnka pieknie spała :tak: nareszcie :tak:
Anika też nie najgorzej, wstała 2 razy na jedenie, ale ten 2 raz o piątej był koszmarny, bo nie mogła usnąć :eek:

...

oj widzisz a przez Marsa jechalas>bo tam to juz koszmranie:szok::szok::szok::szok::szok:
wydaje nmi sie ze nawet jesli juz nie ma problemow z napieciem to cwiczenia i tak jej nie zaszkodza,tylko wspomoga rozwoj:tak::tak::tak:

?Malinka bo antybiotyki na wirusy nie dzialaja...swoja droga po takim czasie powinno przejsc.a moze tylko oskrzela sa podraznione i daltego jeszcze kaszle..

...

Ni przez marsa, ale trasą na gdańsk, robią tam wiadukt:eek:

A&E w tam tym roku dostała właśnie taki kalendarz :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

więc w tym roku musi być coś innego :tak::tak::tak::tak:

M<o żecie sobie zrobić taka tradycje :-p My co roku babciom na dzień babci wręczamy zdjęcia wnuczki :tak: Zawsze są zadowolone, że będą miały w miarę aktualne zdjęcie, zby koleżankom pokazywać :-p:tak:

mamita widzisz, szkoda ze nie napisałas wczesniej... podałabys rozmiar, pokupowałabym Ci ciuszki i wysłała:tak::tak::tak:

kupiłam Maksowi troche ciuchów, ale jakoś szkoda mi kasy było.... 50% taniej, ale i tak drogo mi wychodziło , jak ja za grosze kupuje czasem w lumpku jakieś oryginalne ciuszki jak nowe.....:sorry:

kupiłam mu też zabawki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: SKUTER CHODZIK PLAYSKOOL - KRAKÓW REKLAMA TV (840712264) - Aukcje internetowe Allegro

za 80zł
i miasiaczka przytulaczka za 100zł.. z jego kasy praktycznie:-p co sprzedaje ciuszki jego co był na dziewczynke to odkładam mu kaskę żeby mu ni wydać na nasze zycie;-) w końcu to na niego było przeznaczone:tak::tak::tak::tak:

a ze była okazja ogromna to na zapas mu kupilam zabawki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ludzie kupowali hurtem- pewnie potem bda na allegro wystawiac- sama bym tak robiłs jakbym miala tyle kasy zeby kupowac po 50rzeczy :-D:-D:-D

Ale poszalałaś :tak:

a ja wyciągnęłam karton z ciuchami po Helenie, rozmiar 6-9 miesięcy i z radością stwierdziłam, że nic nie muszę Anicie kupować :-p:tak:

Ja sie nie wyspałam:eek:
Witam:tak:

Moja Helnka pieknie spała :tak: nareszcie :tak:
Anika też nie najgorzej, wstała 2 razy na jedenie, ale ten 2 raz o piątej był koszmarny, bo nie mogła usnąć :eek:

Ni przez marsa, ale trasą na gdańsk, robią tam wiadukt:eek:

M<o żecie sobie zrobić taka tradycje :-p My co roku babciom na dzień babci wręczamy zdjęcia wnuczki :tak: Zawsze są zadowolone, że będą miały w miarę aktualne zdjęcie, zby koleżankom pokazywać :-p:tak:

Ale poszalałaś :tak:

a ja wyciągnęłam karton z ciuchami po Helenie, rozmiar 6-9 miesięcy i z radością stwierdziłam, że nic nie muszę Anicie kupować :-p:tak:
to super:tak::-)

co tu tak pusto dzisiaj:szok::szok::szok::szok: mały mi sie obudzil a miłam sie wziac za prasowanie:confused2:

M u mamy maluje pokój,
jutro idziemy do bratanicy M na urodziny:tak::tak:

spróbuje sie wiac a to prsowanie może Maks sie sam soba zajmie;-);-);-):rofl2:

reklama
Witam i ja:biggrin2:.Śnieżek prószy,chłopaki pojechali na basen,Julu się samochodami bawi, flaczki nastawione to na chwilkę zasiadałam.

Trzeba było nie siedzieć ze mną na BB do tak późna:-p;-):tak::-D:-D.
Chlebek - pychotka:tak:.
fuuu flaczki:-p:-p ja nie lubie:-p:-p mi sie źle kojarza i dlatrgo od dzieciństwa nie tkne flaków:sorry:

ile ja mam prasowania:szok::szok::szok: a jak mi sie nie chce:eek::eek::eek: jeszcze nawet nie pościągałam wszystkigo z suszarki:eek::eek::eek::eek:

Do góry