A probowalas wystawic na BB????Skończyłi dalej mi zalega
.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
medeuska
październikowa mama'09
mamita widzisz, szkoda ze nie napisałas wczesniej... podałabys rozmiar, pokupowałabym Ci ciuszki i wysłała

kupiłam Maksowi troche ciuchów, ale jakoś szkoda mi kasy było.... 50% taniej, ale i tak drogo mi wychodziło , jak ja za grosze kupuje czasem w lumpku jakieś oryginalne ciuszki jak nowe.....
kupiłam mu też zabawki

SKUTER CHODZIK PLAYSKOOL - KRAKÓW REKLAMA TV (840712264) - Aukcje internetowe Allegro
za 80zł
i miasiaczka przytulaczka za 100zł.. z jego kasy praktycznie
co sprzedaje ciuszki jego co był na dziewczynke to odkładam mu kaskę żeby mu ni wydać na nasze zycie;-) w końcu to na niego było przeznaczone

a ze była okazja ogromna to na zapas mu kupilam zabawki

ludzie kupowali hurtem- pewnie potem bda na allegro wystawiac- sama bym tak robiłs jakbym miala tyle kasy zeby kupowac po 50rzeczy

kupiłam Maksowi troche ciuchów, ale jakoś szkoda mi kasy było.... 50% taniej, ale i tak drogo mi wychodziło , jak ja za grosze kupuje czasem w lumpku jakieś oryginalne ciuszki jak nowe.....

kupiłam mu też zabawki

za 80zł
i miasiaczka przytulaczka za 100zł.. z jego kasy praktycznie

ludzie kupowali hurtem- pewnie potem bda na allegro wystawiac- sama bym tak robiłs jakbym miala tyle kasy zeby kupowac po 50rzeczy

Marta1981
Rodzyneczka
Medea to widzę,ze zakupy udane;-)
.

medeuska
październikowa mama'09
noooooMedea to widzę,ze zakupy udane;-).

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam
Moja Helnka pieknie spała
nareszcie 
Anika też nie najgorzej, wstała 2 razy na jedenie, ale ten 2 raz o piątej był koszmarny, bo nie mogła usnąć
Ni przez marsa, ale trasą na gdańsk, robią tam wiadukt
M<o żecie sobie zrobić taka tradycje
My co roku babciom na dzień babci wręczamy zdjęcia wnuczki
Zawsze są zadowolone, że będą miały w miarę aktualne zdjęcie, zby koleżankom pokazywać 

Ale poszalałaś
a ja wyciągnęłam karton z ciuchami po Helenie, rozmiar 6-9 miesięcy i z radością stwierdziłam, że nic nie muszę Anicie kupować

Moja Helnka pieknie spała

Anika też nie najgorzej, wstała 2 razy na jedenie, ale ten 2 raz o piątej był koszmarny, bo nie mogła usnąć

...
oj widzisz a przez Marsa jechalas>bo tam to juz koszmranie
wydaje nmi sie ze nawet jesli juz nie ma problemow z napieciem to cwiczenia i tak jej nie zaszkodza,tylko wspomoga rozwoj
?Malinka bo antybiotyki na wirusy nie dzialaja...swoja droga po takim czasie powinno przejsc.a moze tylko oskrzela sa podraznione i daltego jeszcze kaszle..
...
Ni przez marsa, ale trasą na gdańsk, robią tam wiadukt

A&E w tam tym roku dostała właśnie taki kalendarz
więc w tym roku musi być coś innego![]()
M<o żecie sobie zrobić taka tradycje

mamita widzisz, szkoda ze nie napisałas wczesniej... podałabys rozmiar, pokupowałabym Ci ciuszki i wysłała
kupiłam Maksowi troche ciuchów, ale jakoś szkoda mi kasy było.... 50% taniej, ale i tak drogo mi wychodziło , jak ja za grosze kupuje czasem w lumpku jakieś oryginalne ciuszki jak nowe.....![]()
kupiłam mu też zabawkiSKUTER CHODZIK PLAYSKOOL - KRAKÓW REKLAMA TV (840712264) - Aukcje internetowe Allegro
za 80zł
i miasiaczka przytulaczka za 100zł.. z jego kasy praktycznieco sprzedaje ciuszki jego co był na dziewczynke to odkładam mu kaskę żeby mu ni wydać na nasze zycie;-) w końcu to na niego było przeznaczone
ludzie kupowali hurtem- pewnie potem bda na allegro wystawiac- sama bym tak robiłs jakbym miala tyle kasy zeby kupowac po 50rzeczy![]()
Ale poszalałaś

a ja wyciągnęłam karton z ciuchami po Helenie, rozmiar 6-9 miesięcy i z radością stwierdziłam, że nic nie muszę Anicie kupować

medeuska
październikowa mama'09
Ja sie nie wyspałam
:-)

to superWitam
Moja Helnka pieknie spałanareszcie
Ni przez marsa, ale trasą na gdańsk, robią tam wiadukt![]()
M<o żecie sobie zrobić taka tradycjeMy co roku babciom na dzień babci wręczamy zdjęcia wnuczki
Zawsze są zadowolone, że będą miały w miarę aktualne zdjęcie, zby koleżankom pokazywać
Ale poszalałaś
a ja wyciągnęłam karton z ciuchami po Helenie, rozmiar 6-9 miesięcy i z radością stwierdziłam, że nic nie muszę Anicie kupować![]()

Marta1981
Rodzyneczka
Witam i ja
.Śnieżek prószy,chłopaki pojechali na basen,Julu się samochodami bawi, flaczki nastawione to na chwilkę zasiadałam.
;-)

.
Chlebek - pychotka
.

Trzeba było nie siedzieć ze mną na BB do tak późnaJa sie nie wyspałam![]()

Chlebek - pychotka

reklama
medeuska
październikowa mama'09
fuuu flaczkiWitam i ja.Śnieżek prószy,chłopaki pojechali na basen,Julu się samochodami bawi, flaczki nastawione to na chwilkę zasiadałam.
Trzeba było nie siedzieć ze mną na BB do tak późna;-)
.
Chlebek - pychotka.

ile ja mam prasowania

Podziel się: