reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam lasencje
Ja mimo ze dlugo popsalam to jestem niewyspana-jak zwykle zreszta hehe;-):-)Zjedlismy snaidanko i niedlugo pojdziemy na spacerek:tak::tak::tak::tak:Pogoda nie za fajna bo zimno i ciemno:no:I chyba zanosi sie na to ze bedzie sypal sniezek:tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej dziewczyny
wczoraj mnie nie było ,bo miałam zdziadziały nastrój,na razie nie nadrabiam ,przepraszm ,moze póżniej będę miała chwilke

Przyszłam sie poskarżyć ,ze Ksawier grypy zdaje mi sie dostał gorączka 39 stopni ,ból głowy ,całego ciała,mówi ,ze go wszystkoboli i kaszel mokry,no zajebiście.
Wczoraj też miałam rozmowe z Ksawierka wychowawczyia ,która znowu naciska na wizytę u ortopedy ,bo mówi ,ze Ksawier pod wzglęem ruchowym odstaje od grupy,wolniej biega ,bo stawia takie krótkie kroczki ,boi sie schodzić ze schodów sam ,potrzebuje poręczy i schodzi krokiem dostawnym ,a powinien już smigać po schodach,ma problemy na gimnastyce ,mówi nie duze ,ale odbiega od grupy.Dla mnie tak jest ,bo ja widzę tylko niego i nie mam porównania,poprosiłam ja zeby mi wszystkowypisała na kartce na co zwrócić uwagę ,bo przecież byliśmy u lekarza w czerwcu ,ortopeda go zbadał i powiedział ,że jest w porzaadku ,aa juz sama nie wiem,ogólnie :angry::angry::angry::angry::angry::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Klaudia dziś sama śpi u babci ,a Ksawierek w łóżku:confused2:

Witam:tak:

Moja Helnka pieknie spała :tak: nareszcie :tak:
Anika też nie najgorzej, wstała 2 razy na jedenie, ale ten 2 raz o piątej był koszmarny, bo nie mogła usnąć :eek:

Ni przez marsa, ale trasą na gdańsk, robią tam wiadukt:eek:

M<o żecie sobie zrobić taka tradycje :-p My co roku babciom na dzień babci wręczamy zdjęcia wnuczki :tak: Zawsze są zadowolone, że będą miały w miarę aktualne zdjęcie, zby koleżankom pokazywać :-p:tak:

Ale poszalałaś :tak:

a ja wyciągnęłam karton z ciuchami po Helenie, rozmiar 6-9 miesięcy i z radością stwierdziłam, że nic nie muszę Anicie kupować :-p:tak:
Ale masz fajnie:tak::tak::tak::tak:To jaka duza jest juz Anika?Bo moje tez nosza taki rozmiar ciuszkow no ewntualnie 80 ale to rzadki i podwijam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::szok::szok::szok::szok:

mamita widzisz, szkoda ze nie napisałas wczesniej... podałabys rozmiar, pokupowałabym Ci ciuszki i wysłała:tak::tak::tak:

kupiłam Maksowi troche ciuchów, ale jakoś szkoda mi kasy było.... 50% taniej, ale i tak drogo mi wychodziło , jak ja za grosze kupuje czasem w lumpku jakieś oryginalne ciuszki jak nowe.....:sorry:

kupiłam mu też zabawki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: SKUTER CHODZIK PLAYSKOOL - KRAKÓW REKLAMA TV (840712264) - Aukcje internetowe Allegro

za 80zł
i miasiaczka przytulaczka za 100zł.. z jego kasy praktycznie:-p co sprzedaje ciuszki jego co był na dziewczynke to odkładam mu kaskę żeby mu ni wydać na nasze zycie;-) w końcu to na niego było przeznaczone:tak::tak::tak::tak:

a ze była okazja ogromna to na zapas mu kupilam zabawki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ludzie kupowali hurtem- pewnie potem bda na allegro wystawiac- sama bym tak robiłs jakbym miala tyle kasy zeby kupowac po 50rzeczy :-D:-D:-D
No to zaszalalas:tak::tak::tak:Fajnie:-);-)

Co tutaj tak pusto dzisiaj?:szok::szok::szok::szok:Myslalam ze bede miala czytania a czytania a tu zaledwie kilka postow

MADZIULKA
ZDrowka dla mlodego:tak:Oby to nie bylo grypsko tylko zwykle przeziebienie
A jesli chodzi o tego ortopede to nei wiem:no:Moj Dominik jest w Jego wieku i w sumie smiga po schodach normalnie i niec mi nigdy nie mowili ze wolniej biega czy cos:szok:
Ale moze Jego wychowawczyni sie myli

Wiem Dowikla moze tak być ,ze po prostu jest wolniejszy i juz, nie każdy w końcu jest szybkobiegaczem ,Regina (wychowawczyni) mówił ,że jest w przedszkolu troje dzieci które odstają ,jeden ,bo jest wcześniakiem i jest bardzo niskji,może być róznie ,dla mnie on jest zwyczajnym chłopcem ,biega ,włazi gdzie sie da ,tłucze kolana ,ale dla niej coś jest nie tak-NIEWIEM,moze taka jego uroda ,a moze coś tam jest.Mój M wczoraj jak rozmawialiśmy powiedział ze on problemu nie widzi ,mówił ,ze on w ósmej klasie maił kolegę który bał sie wejsc na krzesło ,taki miał lek przestrzeni,że darł sie jak dziecko i drżał,a to ze ksawek boi sie wysokości to fakt jest i ze nie lubi wysokich schodów ,naprawdę mam mętlik w głowie:tak:

hej hej ja na szybciutko
Posty przelecialam po lebkach:zawstydzona/y:

Ja szaleje z salatkami, musze miesko przyprawic i wlosy umyc a najlepsze jest to ze mam dopiero 1,5 slatki zrobione a moj mi kazal na 14 przyjechac.Napoewno sie nie wyrobie:eek:
Laura u sasiadki wiec moge spokojnie robic bo tak siedzi ze mna w kuchni od 3 dni i chce razem ze mna wszystko robic a dzis na kuchence staly 2 wrzatki wiec chcialam uniknac wypadku i wlaczylam jej bajki ale sasiadka mnie uratowala.

Buziole na weekend

Ale masz fajnie:tak::tak::tak::tak:To jaka duza jest juz Anika?Bo moje tez nosza taki rozmiar ciuszkow no ewntualnie 80 ale to rzadki i podwijam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::szok::szok::szok::szok:

No to zaszalalas:tak::tak::tak:Fajnie:-);-)

Co tutaj tak pusto dzisiaj?:szok::szok::szok::szok:Myslalam ze bede miala czytania a czytania a tu zaledwie kilka postow
ja kupiłam Maksowi kurtke na zime na za rok 80-86 za 15zł- mam nadzieje, ze bedzie dobra:sorry::sorry: ale zal mi bylo nie wziac- przeceniona z 60 na 30 a jeszcze ta wyprzedaz to juz wogole byla tania:eek: i dwie bluzy jedna 68 i 74.... mam nadzieje ze sie przydadza... bo w sumie to nie wiem czy nie bedzie nosil takiego rozmiaru w lato:eek::eek:

Hej dziewczyny
wczoraj mnie nie było ,bo miałam zdziadziały nastrój,na razie nie nadrabiam ,przepraszm ,moze póżniej będę miała chwilke

Przyszłam sie poskarżyć ,ze Ksawier grypy zdaje mi sie dostał gorączka 39 stopni ,ból głowy ,całego ciała,mówi ,ze go wszystkoboli i kaszel mokry,no zajebiście.
Wczoraj też miałam rozmowe z Ksawierka wychowawczyia ,która znowu naciska na wizytę u ortopedy ,bo mówi ,ze Ksawier pod wzglęem ruchowym odstaje od grupy,wolniej biega ,bo stawia takie krótkie kroczki ,boi sie schodzić ze schodów sam ,potrzebuje poręczy i schodzi krokiem dostawnym ,a powinien już smigać po schodach,ma problemy na gimnastyce ,mówi nie duze ,ale odbiega od grupy.Dla mnie tak jest ,bo ja widzę tylko niego i nie mam porównania,poprosiłam ja zeby mi wszystkowypisała na kartce na co zwrócić uwagę ,bo przecież byliśmy u lekarza w czerwcu ,ortopeda go zbadał i powiedział ,że jest w porzaadku ,aa juz sama nie wiem,ogólnie :angry::angry::angry::angry::angry::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
zdrowka, a mam nadzieje co do tej wychowawczyni mam nadzieje ze to tylko jej mylne wrazenie:tak: trzymam kciuki kochana:tak:

Ostatnia edycja:
Witam przy kawusi
Dziewczynki spia a Dominik u siebie:tak::tak::tak:Dzisiaj umarł Jego chomiczek i przed spacerkiem bylismy Go zakopac na ogrodku:-(Dominik dzielnie sie trzyma-troszke byl smutny i lezka sie Jemu zakrecila ale juz jest dobrze:-):tak:
Na dworze zimno jak cholera i do tego wialo a ja madra bez rekawiczek bylam:no::szok:
No i odwalilam mega numer bo nei zkluczylam domu jak wychodzilismy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z tego wszystkiego zapomnialam:zawstydzona/y:Szlam do kanciapy po lopatke i wiedzialam ze zostawiam odkluczone drzwi ,wzielam lopatke i poszlismy na ogrodek:szok:No skleroza nie boli hehe

MEDEUSKA
Napewno te rzeczy sie przydadza:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Ja po zakupkach-miałam za talon kupić na świeta coś a straciłam 160zł i kupiłam tylko na bigos produkty:zawstydzona/y::wściekła/y:Z A. nie rozmawiam-chyba wrócił z pracy właśnie:sorry:

Hej dziewczyny

Zdrówka:tak:Oby to nie grypa:no:

ja kupiłam Maksowi kurtke na zime na za rok 80-86 za 15zł- mam nadzieje, ze bedzie dobra:sorry::sorry: ale zal mi bylo nie wziac- przeceniona z 60 na 30 a jeszcze ta wyprzedaz to juz wogole byla tania:eek: i dwie bluzy jedna 68 i 74.... mam nadzieje ze sie przydadza... bo w sumie to nie wiem czy nie bedzie nosil takiego rozmiaru w lato:eek::eek:

zdrowka, a mam nadzieje co do tej wychowawczyni mam nadzieje ze to tylko jej mylne wrazenie:tak: trzymam kciuki kochana:tak:
Żeś poszalała;-)Ale cosik mi sie zdaje że 68 to za małe na lato raczej na wiosne. Moja siostrzenica ma 5 -cy i nosi już 74:szok:A ważyła przy porodzie 2600:-)Ale ona normalnie już ziemniaki je, aż sie trzesie na żarcie.:-D:-D:-DAle bluzy na wiosne bedą dobre

Do góry