Byliśmy dzisiaj na tych urodzinach..
Przyjechała też babcia M i kuzynka z mężem
Patryk dostał po 50 zł od babci i cioci... a Maks nicon chyba do ich rodziny nie należy
trochę mi się przykro zrobiło......bo Patryk dostał stówe a Maks nic:-(
trzeba jeszcze je mieć
MH ja miałam dzisiaj do niej napisać,ale z tego wsystkiego zapomnialamzaraz napisze....
oj to bardzo nie fajnie zachowała się rodzinka

nie rozumiem jak mogli tak postąpić

Hej ,ja na minutę
,u nas padał śnieg dziś i jest bielutko,na podwórku odpaliliśmy juz świąteczne lampki i jest naprawdę świątecznie
Ksawier chory mocno ,ma 39,8 stopnia gorączki,walczymy ze sobą ,czy jechac do szpitala czy zaczkać do jutra,bo było nie było to od piątku wieczorem ma non stop temperaturę powyzej 39 stopni regularnie tylko obnizana przez leki przeciwgorączkowe........
Jutro dam znak co i jak
oj zdrówka dla niego.ja bym jechała na pogotowie skorotka gorączka i utrzymuje się 3 dzień,nawet bym sie nie zastanawiała

Mh Medea mnie wyprzedzila bo bym zadzwonila
Medeuska nie martw sie Laura jset obkupowana przez moja rodzinke z drugiej strony sie nie wypowiadam
Madziula zdrowka zyczymy.Konieczmnie daj znac jutro jak minela nocka.A swiatelka robia fajna swiateczna atmosferke
Anaconda nie martw sie ja czasem tez mam takie niedziele
A tu moja Ela Modelana imprezie
no prosze jaka modelka.sliczna jest

pisałam do Patrysi- najprawdopodobniej sybciej urodzi. Szyjka jej sie skróciłaju 30-40%. Remont spoko- tylko mebli i lodówki im brakuje. nCały czas zalatana.....
Napisałam jej że ma się oszczedzac, bo nie ma żartów
tak właśnie czułm że tak to się skończy skoro ona w ogóle się nie oszczędza ale nie chciałam nic mówic i krakać

mam nadzieję ze przystopuje i wszystko będzie dobrze i dotrzyma do terminu.z całego serca jej tego życzę

a w którym tyg dokładnie jest teraz patrysia?bo już straciłam rachubę

Medeuska Strasznie to niesprawiedliwe ze Maksio nic nie dostal ANKA sliczna ta twoja panna MADZIULANATASZA 3 mam kciuki za malego Jeny jak slysze ze jest taka wysoka goraczka to sobie przypominam co przezywalam z Oliwka bo dokladnie tez taka byla Dziewczyny mam posputa klawiature i nie dzialaja mi wszystkie klawisze Daltego musze pisac ciagiem bez entera Dzis popoludniu wyszlysmy do domu Nie ma to jak w domu Bylam dzis bez Oliwki na zakupach Troce prezentow juz kupilam Sromne bo kasy brak ale zawsze sie to liczy Kupila dla niuni wozek dla lalek Jutro wkleje fotke Dobranoc mamuski ide na film i spac Oliwka juz dobrze spi sobie
super ze jesteście już w domu.a co w ogóle jej było?co mówili lekarze???
i super ze zakupy sie udały

i sluczne zdjęcie Oliwki wkleiłaś :-):-):-):-):-)