reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

W OGÓLE!:wściekła/y:
Wszyscy klną i wyzywają, ale nic się nie da zrobić - NIC!:-(
Nawet paczki przynoszą położne! Można zwariować (ja na dodatek miałam pokój sama!) Nawet nie miałam do kogo się odezwać (poza Alusiem hehe)

o żesz w morde :wściekła/y: to niedobrze
ciekawe czy przy porodzie może być tatuś...
przy cesarce nie może, to wiadomo...

reklama
Ale ja właśnie byłam u lekarza i mi kazał natychmiast do szpitala a mi już tak nie wiele zostało :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Chce mi się płakać

Ja też trafiłam do szpitala z powodu nadcisnienia (gestozę nawet m zdiagnozowali:eek:)bo opuchnite stopy miałam...gdyby nie cesarka nie wiem jakby się potoczyło...bo już płakałam z myślą, że będę tam tkwić jak głupia, a przecież odwiedzin nie ma...

Help :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Byłam u gina.
Ciśnienie 150 na 110 (najniższe jakie udało się złapać)
Zaraz mnie szlak trafi. Schudłam 1,5 kg i podejrzenie że wody uciekają :szok: O 13.30 odbieram Jonasza i jadę do szpitala, nie wiem co się dzieje, w ogóle nie wiem nic!!!
o kuchnia!!!:szok:
a czułaś że coś może wyciekać?? Ja np. co dzień rano po przebudzeniu gdy wstanę z łóżka i zrobię parę kroków to czuję mokrawo i takie to śliskie jest. Ale tylko rano i też się zastanawiam czy to czasem nie wody!!!hm...

o żesz w morde :wściekła/y: to niedobrze
ciekawe czy przy porodzie może być tatuś...
przy cesarce nie może, to wiadomo...

Może:tak:
Położna mi wszytsko powiedziała, jak mnie przyjmowali na patologię;-)
Przy porodzie jak najbardziej może być tatuś, ale potm musi niestety sobie pójść:-(
Też marzyłam o takim porodzie:confused2:

Ja nie wiem, no coś tak od piątku, szczególnie jak wstałam albo kaszlałam to troszkę leciało ale przy zapaleniu oskrzeli kaszel wstrętny i myślałam, że to to

reklama
tam gdzie ja zamierzam rodzić tatuś może być nawet przy cesarce:tak:

Teraz przy porodzie jak miałam cc to pytałam anastazjologa czy często przy cc tatusiowie są, on odpowiedział, ze moga ale on osobiście nie wpuszcza bo tylko sie denerwuje, mówił, ze zazwyczaj kończy sie to tak, ze musza tatusiem się zająć. Co innego jak tatus jest lekarzem lub jak ma na co dzien stycznośc z operacjami, z takim widokiem. więc puenta taka: Nie mierz siły na zamiary;-)

Ostatnia edycja:
Do góry