reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes zaspiewaj razem z nia:-D:-D
Ale tatus szalal bo wiesz jak 3h dziecko spi to ma czas dla siebie a potem mamus sie mecz wieczorkiem:-D:-D

tak anka jak zaspiewam razem z nia to sie tak rozbawi ze o północy mi zasnie więc wolę siedzieć cicho :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D az jje się znudzi to śpiewanie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a tatus tak szalał pzred komputerem albo spał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wykorzystał :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja zaprowadzilam Laure do lozka bo tatus nie ma serca zeby corke zaprowadzic:-D:-D
Jak narazie wziela sobie grajaca rybke i slysze non stop te melodyjke:-D
Ale mam nadzieje ze do 22 muzyczka sie jej znudzi:-D:-D

Witam! My po hipoterapii. Zuza strasznie marudna, płakała dzisiaj oczywiście bez łez. Nie wiem co jej jest. Chciałaby juz chodzić i ciągle wyje jak sie ja zostawi-tylko prowadzać za rączki. A mnie juz sił brak. Miałam bigos gotować:-(Jutro musze wczesniej wstać bo rano na wymiane opon wreszcie:zawstydzona/y:

wpadłam z kawulcem:happy:
pietruszka w weekend wszystko wyprasował więc dziś mam luzik powinnam i owszem posprzątać np kuchnie na błysk ale co robić jak mi się nie chce:-p
Natalineczko kochanie nie odchodź od nas :no::no::no:
sama piszesz że nie masz nikogo komu możesz się wygadać.....twój M zrobił źle było ci ciężko chciałaś się wygadać i miałaś do tego prawo on chce mieć ciebie na wyłączność a ty w pewnym momencie poczujesz się jak więzień domu rodziny rutyny dom pranie sprzątanie mąż dziecko......a to wpędzi cię w doła i będziesz chciała uciec.......
najlepsze rozwiązanie rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa ale nie mów tego co on chciałby usłyszeć tylko to co ciebie boli nawet jak jego zaboli to może coś do niego dotrze:tak::tak:
tulam cię mocniutko:-***
MH mój pietruszka tez mówi że to forum to mój wentyl :-)czasami yta i jak o czym tam dzis gadałyście???ja mu np odpowiadam a o sexie;-)a on oooo to cos nowego dziś spróbujemy:-D:-D:-D:-D
Madziula ty wyłudzczu antybiotyków ty chomiku:-D:-D:-D
a doktor:wściekła/y::wściekła/y:no taaaa bo ty ze zdrowym dzieckiem przyszłaś bo ci się nudzi a w dodatku nie masz na co kasy wydawać:sorry::sorry::sorry:
zdrówwka dla Ksawka i Klauduśki:tak:
a brak kasy u mnie to standart:eek::eek::eek::eek:
Dorotka dużo zdrówka dla Oliwki czytam że dalej z M nie bardzo:no::no:szkoda powtórze się rozmowa rozmowa rozmowa stawianie małych celów w związku bo jak tego nie zrobicie to któreś z was będzie tym zmęczone i poszuka odskoczni(wiem coś o tym "mądry polak po szkodzie:sorry:")
Bystrzak a ten post to w odpowiedzi na?????????????????????
Antoszka śpi zdążyłam obiad podszykować pranie nastawić objechałam kuchnie wzrokiem :cool2:zrobiłam kawulca i co/???????do was:-D:-D:-D
na 14.15 do kontroli z julinką do lekarza do świąt już jej nie puszczę do szkoły po co na 5 dni a potem znów ma być chora:sorry:po nowym roku pójdzie :tak:

Jeszcze nie widziałam faceta z żelazkiem:-DWidze że te Twoje rozmowy daja efekty:-D:-D:-DMusze wiecej z moim A> rozmawiać:-p

A u mnie kluchy z truskawkami dzisiaj:-p;-):tak::-D:-D.
Mamitka,tu masz:

W przypadku wnioskowania o wymianę dowodu rejestracyjnego, w którym zabrakło miejsca na wpisy kolejnych terminów okresowych badań technicznych pojazdu pobierana jest opłata:

• w wysokości 48,50 zł (w tym opłata komunikacyjna 48,00 zł oraz opłata ewidencyjna 0,50 zł) za druk nowego dowodu rejestracyjnego, w przypadku pojazdów zarejestrowanych na tablicach starego typu - tzw."czarnych",
  • w wysokości 60,00 zł (w tym opłata komunikacyjna 59,00 zł oraz opłata ewidencyjna 1,00 zł) za druk nowego dowodu rejestracyjnego i znaki legalizacyjne, w przypadku, kiedy pojazd zarejestrowany jest na tablicach nowego typu - tzw."białych".
Dzięki! A co do tego balsamu to nie miałam sorayki ale polecam
balsam brazujący sopot ziaja:tak::tak::tak:

Zdjęcia wywoływane jeszcze z tamtego roku dlatego ich tyle:tak::tak::tak:
Ja też nie muszę nic tak naprawdę robić ale 2 ciasta to zrobię żeby potem nikt nie mówił że nic nie robię:tak::tak::tak:
A u nas cały czas za oknem prószy i ponoć dzisiaj Lublin jest najzimniejszym miastem w Polsce:szok::szok::szok:
To ileż Ty zapłaciłas za te zdjęcia?:szok:

Narazie dalszych kupek brak I zjadla troche ziemniaczkow od G sama sie ich upominala I otwierala szeroko buzie I dopila sama bez przymusu herbatki W sumie dzis zjadla te ziemniaczki i wypila 370 ml herbatki Jutro wybiore sie z nia do pediatry zobaczymy co mi powie Moze mi cos przepisze A jesli bedzie taka koniecznosc to pojdziemy do szpitala Ale juz nie do tego Ja nie chce do szpitala Bo juz mi niedobrze z tych szpitali Swieta zapasem Cce aby niunka byla zdrowa i aby sie w spokoju przygotowywac do swiat Ech co za zycie No ale mam nadzieje ze jutro przyniesie cos lepszego Dobranoc Ide na filmy Oliwka od 3 dni chodzi spac juz po 18 i spi do rana oczywiscie z pobutkami Dzis zasnela o 19.15 Ide na filmy i spac
Spróbuj jej kaszke z jagodami ugotowac. Albo kup deserek w słoiczku jagody. Świetnie działaja w takim wypadku:tak::tak::tak: A tak wogóle to jakie rozpoznanie masz we wypisie ze szpitala. Bo moze czegoś nie doczytałam:zawstydzona/y:
kupiłam Oliwce taki namiot
NAMIOT DZIECIECY SAMOROZKŁADAJĄCY / 6 wzorów / (850219437) - Aukcje internetowe Allegro

dzis kurier przywiózł,Oliwka jest zachwycona :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jest istne szaleństwo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też się cieszę że ona jest taka szczęśliwa :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
Fajniusi:tak:

Tak sie zastanawiam czy jak coś zamówie jutro i zaraz pieniądze przeleje to czy do świąt dojdzie?

Agnes rybka jest z maty Fisher Prica:-Ddzis |Laura byla ze mna w piwnicy i siegla do worka z zabwakami a poniewaz rybka byla na wierzchu to chciala ja koniecznie wziasc do domku:-D

Mamita wierze Ci ze nie masz sily.Obie sie meczycie.Przytulam Was

a ja już wymysliłam co kupię teściowej pod choinkę-żelazko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
tylko mam dylemat tefal czy philips????? poradzcie :tak::tak::tak:

ja osobiście mam tefala i jestem zadowolona ale sama nie wiem:sorry:

reklama
Do góry