ja też chodze często i dają mi zapisisDaffi jak często chodzisz na te ktg, bo też mnie to czeka- codziennie? No i czy oni Tobie dają jakieś zapisy, czy tylko sprawdzają dla swojej wiadomości, czy wszystko ok??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też chodze często i dają mi zapisisDaffi jak często chodzisz na te ktg, bo też mnie to czeka- codziennie? No i czy oni Tobie dają jakieś zapisy, czy tylko sprawdzają dla swojej wiadomości, czy wszystko ok??
Ja bym właśnie za wszelką cenę chciała uniknąć tych skurczy, no bo skoro i tak ma być cesarka, to po co się jeszcze męczyć ze skurczami.
a ja szczerze mówiąc mam już tak dosyć ,że chciałabym przed świętamiJa też się obawiam, że po odstawieniu Fenka mnie weźmie i też nie dotrwam do tego 28. Choć z drugiej strony szyjka na to nie wskazuje, ale kto to wie, jak odstawię te leki. A ja tak nie chcę być przez święta w szpitalu.
A tak w ogóle to wyczytałam gdzieś, że dziecię już od 38 tygodnia nie rośnie, tylko bodajże jeszcze mózg się rozwija, ale na długość już nie rośnie. A mi się nawet jeszcze brzuch nie obniżył i mam wrażenie, jakby ta ciąża miała jeszcze trwać i trwać, a suwak pokazuje 13 dni.
a ja szczerze mówiąc mam już tak dosyć ,że chciałabym przed świętami![]()
a ja wlasnie slyszalam ze dziecko rosnie ... czego najlepszym dowodem jest to ze dziecko przenoszone jest duuuzo wieksze ...
przybiera na wadze a rosnąc to już nie rośnie zbytnioA tak w ogóle to wyczytałam gdzieś, że dziecię już od 38 tygodnia nie rośnie, tylko bodajże jeszcze mózg się rozwija, ale na długość już nie rośnie. A mi się nawet jeszcze brzuch nie obniżył i mam wrażenie, jakby ta ciąża miała jeszcze trwać i trwać, a suwak pokazuje 13 dni.