reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczyny)
Nareszcie dopadlam internet.
4.12 urodzilam fajnego synka - Artura Mikolaja/ Drogami i silami natury, w wielkim bolu, stracilam duzo krwi ale zyje i sie ciesze ze wszystko dobrze poszlo. Potem napisze w odpowiednim watku wrazenia, tymczasem walcze z mlekiem, ucze sie jezyka niemowlat ;) i staram sie odpoczywac.
Pozdrawiam )

Daj wiecej informacji kochana waga ,cm i godzina do uzupelnienia listy
ps.mile widziane foto maluszka

informacja przeniesiona do odpowiedniego watku !

reklama
A ja siedze i czekam.........
Brzuch miękki, zero skórczy, moje maleństwo chyba woli brzuch mamusi.

Tylko jakiś taki spokojniejszy od wczoraj, prawda że pod koniec dzieci siły zbierają i mniej ruchów jest?? Gdzieś to czytałam, i nie wiem czy sie cieszyć czy bać że coś nie tak...

A ja siedze i czekam.........
Brzuch miękki, zero skórczy, moje maleństwo chyba woli brzuch mamusi.

Tylko jakiś taki spokojniejszy od wczoraj, prawda że pod koniec dzieci siły zbierają i mniej ruchów jest?? Gdzieś to czytałam, i nie wiem czy sie cieszyć czy bać że coś nie tak...
Mam dokladnie to samo ,mala jest jakby mniej aktywna i tez sie stresuje ,ze cos nie tak.Ale jak postukam troche po brzuchu to mala sie przeciaga.Moze zeczywiscie zbieraj sily ,zobaczymy w najblizszych dniach;-)

i tylko bym spała, aż w szoku jestem jak czytam co wyrabiają niektóre dziewczyny :)

ale cóż, mam już okna pomyte, domek posprzątany, obiadek z wczoraj mi został......może ciacho jakie zrobie

nie no dluzej jak pol godziny w lozku to juz za duzo ... a dzis jeszcze nawal porodow ... ida jedna za druga ... doktorka dopasc nie za bardzo jest jak bo jak nie na trakcie to na sali operacyjnej i tak non stop ... wlasnie mierzymy czas ile trwa potencjalna cesarka :) rowno o 12 laske zabrali to bede wiedziec kiedy wroci :) czyms trzeba sobie zajac czas :)
O mea trzymam kciuki oby bylo wszystko ok i zebs nie umarla z nudow.Moze poznasz dzidzie osobiscie jeszcze przed swietami;-)

Wika - ty sie moze pobzykaj z mezem po spacerze :) :-D:-D Trzymam kciuki aby sie cos ruszylo i Igorek zechcial wkoncu wyjsc !!!!!!!!!!!!!

Wiesz to wogole nie pomaga hehe juz wyprobowane duuuzo razy ale w sumie moze w połączeniu ze spacerkiem no i mieszkam na 4 p wiec troche schodow do pokonania hehe ... no on jest tak wyczekany ze normalnie niewiem ..
dzieki za kciuki oby Twoje kciukasy byly owocne :-D bo po tych dzisiejszych statystykach ranny sie zdołowałam hehe

Napewno idzie sie najesc w szpitalu:-D:-D:-Dgdyby nie to co sobie kupisz lub ktos przyniesie to waga napewno szla by ale nie w gore:no:ble.

To wiadomo i chcoiaz waga nie leci na plus a wiec sa plusy lezenia w szpitalu :-p

Do moich porannych ststystyk dolaczam gogane ktora rowniez przed ukonczeniem 40 urodzila a wiec 33 mamuski na 42 .............. przewaga jest ..... dlaczego ja do niej nie naleze jeszcze:-D :-( ale marudze wiem moj maz tez chyba ma juz dosyc mojego marudzenia i cala reszta hehehe ale moze to wlasnie oznaka zblizajacego sie porodu :confused2::confused2::confused2:

:confused2:-czuje sie tak ...... jak ta minka ,,,,,,, hehehehehhe

reklama
Do góry