reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no to ja was troszke poczytalam :) ... a jeszcze sie dzis okazalo ze kolegi zona popoludniu rodzila i owy kolega padl byl po 2h ... wyniesli go bialego jak sciana i potem musielismy go pilnowac co by dotrwal az zona skonczyla sie meczyc !! no i moj chlop totalnie spanikowal i powiedzial ze do porodu nie pojdzie i juz !!! wrrr ...

:-D biedulek
dlatego moj nigdzie nie idze
on mdleje na slowo zastrzyk, krew

reklama
no to ja was troszke poczytalam :) nie komentuje bo przyznam ze troche po lebkach przelecialam wszystko :)

popoludniu przyszedl maz i chcialam z nim troche czasu spedzic ... posiedzielismy na korytarzu troche mi humorek poprawil i pojechal ...

popoludniem gadalam z ginem i rzucil ze chyba jednak cesarka, a przed chwila byl na wizycie i ze jednak nie ... ze do domku bo nie ma sensu mnie trzymac ... ale ide jeszcze teraz na ktg na 18 to zobaczymy co pokaze - z tym ktg pojde do niego i niech sie skonkretyzuje ... cholera bo ja juz sie chyba psychicznie na ta cesarke ustawilam ... czy slusznie to nie wiem ale sie ustawilam ... a jeszcze sie dzis okazalo ze kolegi zona popoludniu rodzila i owy kolega padl byl po 2h ... wyniesli go bialego jak sciana i potem musielismy go pilnowac co by dotrwal az zona skonczyla sie meczyc !! no i moj chlop totalnie spanikowal i powiedzial ze do porodu nie pojdzie i juz !!! wrrr ...
ja piernicze :-D przeczytałam to mojemu i skomentował tak: CO TY???? JAAAAAAA!!!! heheh jestem ciekawa czy da radę:-D a niby tacy mocni Ci faceci....

no to ja was troszke poczytalam :) nie komentuje bo przyznam ze troche po lebkach przelecialam wszystko :)

popoludniu przyszedl maz i chcialam z nim troche czasu spedzic ... posiedzielismy na korytarzu troche mi humorek poprawil i pojechal ...

popoludniem gadalam z ginem i rzucil ze chyba jednak cesarka, a przed chwila byl na wizycie i ze jednak nie ... ze do domku bo nie ma sensu mnie trzymac ... ale ide jeszcze teraz na ktg na 18 to zobaczymy co pokaze - z tym ktg pojde do niego i niech sie skonkretyzuje ... cholera bo ja juz sie chyba psychicznie na ta cesarke ustawilam ... czy slusznie to nie wiem ale sie ustawilam ... a jeszcze sie dzis okazalo ze kolegi zona popoludniu rodzila i owy kolega padl byl po 2h ... wyniesli go bialego jak sciana i potem musielismy go pilnowac co by dotrwal az zona skonczyla sie meczyc !! no i moj chlop totalnie spanikowal i powiedzial ze do porodu nie pojdzie i juz !!! wrrr ...

eeee faktycznie zawracaja głowe :eek: wkurzajace jest takie czekanie i niewiedza na czym sie stoi :crazy: ale z tym ciśnieniem to niestety tak jest, bo groźne to strasznie a z drugiej strony jak sie uspokoilo to juz pewnie sami nie wiedza co robic...:crazy:

ja piernicze :-D przeczytałam to mojemu i skomentował tak: CO TY???? JAAAAAAA!!!! heheh jestem ciekawa czy da radę:-D a niby tacy mocni Ci faceci....

piotrek tez obstawial ze da rade !! i padl !! ale blady byl niemilosiernie !!!

mea daj znac co pow gin po ktg. czy do domku czy jednak cc. przy tym drugim to pewnie juz lada dzien co? miala byś juz spokój

no najpierw bede go musiala dopasc !! o 19 ma jeszcze jakies wizyty /prywatne w szpitalu :)/ wiec potem go sprobuje dopasc ... ma dzis nocke wiec bedzie na miejscu ...

reklama
Do góry