A
AnOoLa88
Gość
dlaczegoż to! ;>położna moja doświadczona kobieta, absolutnie zabroniła, nawet myślenia o tym!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlaczegoż to! ;>położna moja doświadczona kobieta, absolutnie zabroniła, nawet myślenia o tym!
NO mialam to samo pisac !!!!!!!!!!!! co by zakrety powyrabialy w drodze na wc ahahah co by sie nie optalapalyzebyscie tylko zakret zlapaly w drodze do kibelka
Vill chyba byla rekordzistka 42 t....NO mialam to samo pisac !!!!!!!!!!!! co by zakrety powyrabialy w drodze na wc ahahah co by sie nie optalapaly
Durne nie pic nic i cierpliwie czekac ! Brac przyklad z Daffi - ta to cierpliwa byla!!!!!!
a no wlasnie jeszcze nasz vill !!!!!!!!! Racja !Vill chyba byla rekordzistka 42 t....
Asia ale my juz kcemy Ty juz masz swojego slodziaka to cfanikujeszNO mialam to samo pisac !!!!!!!!!!!! co by zakrety powyrabialy w drodze na wc ahahah co by sie nie optalapaly
Durne nie pic nic i cierpliwie czekac ! Brac przyklad z Daffi - ta to cierpliwa byla!!!!!!
mi tez sie nie chce,Tyle czekalam że już wiecej sie mi nei chce!![]()
dzieki że trzymasz ze mnąmi tez sie nie chce,
protestuje
ten sposob z olejkiem to mi troche... smierdzi... ja sie boje...dzieki że trzymasz ze mną
teraz jeszcze musze chłopa przekonać do tego olejku bo on mowi ze nie bo jutro idzie na 16h do pracy i nie moge rodzić![]()
nie zadziałało..ten sposob z olejkiem to mi troche... smierdzi... ja sie boje...
moze sprobuj najpierw od 3x S?![]()