reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kimnelam sobie. Zamknelam drzwi,zeby mlody z nudow do babci nie wybral sie czasem,a jak obudzilam sie to mlody spal przytulony do mnie. Nie wiem od ktorej spi, w zasadzie to nawet nie wiem ile ja spalam,bo na zegarek nie spojzalam:sorry:

reklama
Justyna to ja jestem mega głąbem bo nie jarze tych oczek itd...:zawstydzona/y:
byliśmy na zakupach w drodze przypomniało mi się że listy żeśmy nie wzieli:no:no ale to co pamiętałam to kupiłam i bony się rozeszły i jeszcze nawet trzeba było dopłacac:sorry:tapeta i farba do sypialni też kupiona:-)jedynie nie kupiliśmy prezentów dla dzieci więc lece na allegro może tam coś kupię;-)

Monia gdybyś miała listę to byś mniej wydała:-p:-p:-p

Justyna ja nie jarzę tej roboty na drutach, ale moja mama od razu by wiedziała o co chodzi:tak:

Jutro jedziemy do Bydgoszczy z małym w czasie pracy ( ale cicho sza:rofl2:) J załatwi swoje a potem na zakupki, zaoszczędzimy na jednym dniu urlopu no i paliwie, Maja do przedszkola a potem do bratowej

Justyna ja może i jarzę ale jakoś nie widzę siebie z drutami:eek:

Tuśka pospała w dzień 2,5 godziny efekt taki ze jeszcze nie śpi:wściekła/y: ale przynajmniej grzecznie kula się u siebie w łóżku;-) ale po tym popołudniowym snu wstała zupełanie inna zero kataru i tylko trochę pokasłuje także mam nadzieję że jutro już będzie ok:tak: i może obędzie się bez wizyty w piątek w przychodni bo tak zamierzałam jeśli jej nie przejdzie:tak:

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś witam z pracy:-) uchuha uchuha nasza zima zła:-) u nas już pięknie biało mam nadzieję że do Świąt tak zostanie:tak: no ale coś za coś musiałam zakasać rękawy i odśnieżyć dojście do pensjonatu ale co tam trochę ruchu nie zaszkodzi;-) lecę sobie zaraz zrobić kawkę na rozgrzanie:-) Tuśka już w nocy nie kaszlała i kataru też już słychać nie było także mam nadzieję że będzie ok:-)

Hello, witam i ja
U nas tez zima postraszyło i ledwo się dotaskałam do pracy:szok::eek: Ale uwielbiam taką aure- zimno, biało -juhuuuuuuuu - byle mi do egzaminu wszystko zniknęło:-p
Powiem Wam, ze muszę chyba zacząć brać coś na pamięć- poszłam wczoraj zanieść buty do reklamacji- pomijam, że po drodze odpadło mu kółko od wózka i latałam po ulicy jak opętana za kółeczkiem ( dobrze, ze już było ciemno), Damian mi zaczynał marznąc, to na dokładkę zapomniałam wziąść paragonu, który w domu macałam i miałam włozycdo portfela:cool2:, ale że mały mnie czyms zagadał wiec go nie schowałam:sorry:. NA szczęście nie dałam zbytnio dojsć do słowa eksepdientce i przyjełą mi te buciory , tylko mam dzisiaj doniesc jej paragon. Problem z powrotem do domu tezsie rozwiazał bo akurat szwagier był osiagalny wiec zawiózł nas do domu i odrazu naprawił wózek:happy: Gdyby nie ta panujaca Syberia mogłabym sobie z małym urządzić dwugodzinny spacerek powrotny do domu, ale ze wzgledu na Młodego wolałam dzwonic po szofera:cool2:

Gagulec dobrze że babka ze sklepu przyjeła reklamacjie i nie na darmo szłaś w taką pogodę i biegałaś za kółeczkiem;-)
Aneta u nas też zima:-)i narazie wcale nie taka zła chociaż na minusie -9mrozu:szok:a ola ledwo sie obudziła to już mnie męczy żeby iśc na śnieg:-D
kupiłam wczoraj w nocy na allegro materac(Agulka ten co mi poleciłaś:tak:;-))i przez pomyłke zrobiłam 2 razy przelew:eek::crazy:pisałam już do gościa ale jak narazie zero odzwu pewnie lepiej będzie jak tam zadzwonie bo jeszcze mi przywiozą 2 materace :rofl2:
dzwoniła rano teściowa pytac o odcień drzwi co kupiliśmy na górę bo chcą kupic nam do sypialni i to będzie mój prezent na urodziny i dzieciątko:-)

Monia "prezent na urodziny i dzieciatko"?? Tzn. ze po to kupuja Wam drzwi do sypialni zebyscie w spokoju sobie 3 zrobili??
U nas bialo,no nie 10cm,ale jest i -10 mrozu i nie mamy wody. Przed 9 byla, chyba rura gdzies pekla albo cos:crazy: ciekawe kiedy puszcza

reklama
Monia no wlasnie o co z tym dzieciatkiem chodzi:sorry:Czyzby:cool2:

A ja przepadlam na ogladaniu filmow.Tak mnie wzielo ze hoho.
Zaraz beda Galerianki.

Do góry