reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

I ja sie obudzilam znowu .... ;-)

Biedna Dafffiii ze szok normalnie jak z nia pisalam w nocy o 3 to juz zasnac nie moglam tak mi jej szkoda ze niewiem.... a tak czlowiek chcialby pomoc no ale wiadomo nie da sie ehhh.... jkaby nie mogli jej dac wczesniej tego czopka zeby poszlo sprawniej.... ehhh:confused2:

reklama
Ale mam dzis suwaczek ..... termin porodu mija dzis:shocked2: ciekawe ....

a co z Mea?

a wie ktos co sie dzieje z Paulus bo jej chyba tez tu osttanio nie było za wiele??

Bidula ta nasza Daffi:-(

Marta najadłaś się?:-D Mi juz dzień wczesniej kazali pościć (tz kolacji nie jeść) więc wcinałam cały dzień:laugh2: a tak koło 20 na ovchodzie piłam sobie gorący kubek - lekarz pwoiedział, że to nie jest dobry pomysł; nie wiem czemu...a no i nie zwymiotowałam na szczęście, chociaż zbierało mi się.

Sypie śnieeg:-):-):-):-):-)
cudownie:-)
kurde mały mi w nocy brodawkę pogryzł i boli:shocked2:
posmarowałam maścią, zobaczę czy pomoże.

TYDZIEŃ DO ŚWIĄT!! Jejku czy wy też NIC nie macie na święta? Czy tylko ja taka w tyle?

Bidula ta nasza Daffi:-(

Marta najadłaś się?:-D Mi juz dzień wczesniej kazali pościć (tz kolacji nie jeść) więc wcinałam cały dzień:laugh2: a tak koło 20 na ovchodzie piłam sobie gorący kubek - lekarz pwoiedział, że to nie jest dobry pomysł; nie wiem czemu...a no i nie zwymiotowałam na szczęście, chociaż zbierało mi się.

kurde mały mi w nocy brodawkę pogryzł i boli:shocked2:
posmarowałam maścią, zobaczę czy pomoże.

TYDZIEŃ DO ŚWIĄT!! Jejku czy wy też NIC nie macie na święta? Czy tylko ja taka w tyle?

No, najadłam sie hehe, bo miałam mieć cc na drugi dzien a skurcze mnie jeszcze tego samego wieczora dopadły i musieli na stół wieźć;-)

Jeżeli masz pogryziona brodawkę to od razu nakładaj nakładke sylikonowa do karmienia:tak: mi Piotrus zmasakrował obydwie i ledwdo do siebie dochodzą sutki, takie błędne koło, bo zje, ja posmaruje, robi sie strupek a przy nastepnym karmieniu znowu mieknie i tak w kółko. ale nakąłdki pomagają:tak:

Ja prezenty swiateczne kupiłam wczesniej, przed rozwiązaniem, wiec mam z głowy;-)

Ale mam dzis suwaczek ..... termin porodu mija dzis:shocked2: ciekawe ....

a co z Mea?

a wie ktos co sie dzieje z Paulus bo jej chyba tez tu osttanio nie było za wiele??

Kurde mea pisala wczoraj ze jej padl laptop i tyle ! Napisze do niej zaraz co i jak bo sie martwie .wczoraj caly dzien szukalam barmki aby wyslac do niej esa i jak znalazlam to okazalo sie ze mea ma zablokowana funkcjie przyjmowania eswo hahaha a ja na karcie echo.zaraz zaladuje se i wysle jej esa!

o pulus nic niewiem :shocked2:

Joanna własnie sie dokopałam do Twoich linków;-) fajne ciuszko na chrzciny:-) My tez chcemy w styczniu zrobic, nad ubrankiem sie jeszcze nie zastanawiałam a Ty dałas mi inspiracje:tak:

NO kurde sa fajne tez inne ale nie sa cieple ,tylko to jedno znalazlam polarowe w miare cieplutkie ,a ze ja betow ne chce to musze znalezc cos cieplutkiego !

MOJ JAREK DZISIAJ BEDZIE POD WIECZOR :cool2::-D
Chyba polece do gina dzisiaj na wizyte !!! ;-);-);-)

No, najadłam sie hehe, bo miałam mieć cc na drugi dzien a skurcze mnie jeszcze tego samego wieczora dopadły i musieli na stół wieźć;-)

Jeżeli masz pogryziona brodawkę to od razu nakładaj nakładke sylikonowa do karmienia:tak: mi Piotrus zmasakrował obydwie i ledwdo do siebie dochodzą sutki, takie błędne koło, bo zje, ja posmaruje, robi sie strupek a przy nastepnym karmieniu znowu mieknie i tak w kółko. ale nakąłdki pomagają:tak:

Ja prezenty swiateczne kupiłam wczesniej, przed rozwiązaniem, wiec mam z głowy;-)

Mi nie krwawią na szczęście jeszcze, ale strasznie szczypią i widzę, że mały mi je podgryzuje, bo przy karmieniu czasami nie wyrabiam z bólu...i jak go teraz karmić?

Na 47 rozpakowanych mam 35 dzieciaczków przyszlo przed terminem ........ a dlaczego akurat moj niechce wyjsc :-(

za bardzo go pragne czy co ? ehhh:cool::cool::cool:

reklama
Siedze sobie i czytam, az tu patrze wielka plama na koszuli:szok: zalałam sie mlekiem, jak posmarowałam sobie maścią brodawki...całe gacie i koszula zalana...juznie wiem co robić

Do góry