Prosze,prosze koga ja tu widze;-):-)witam drogie mamy..tak sobie myślę czego tu wcześniej nie zaglądnęłamSame znajome:-).
Marta masz charakterek;-) ja też jak mnie wkurzą to suchej nitki nie zostawię. A szczególnie jak z wózkiem dylam a temu nie chce się nacisnąć ....bo na pasach to przecież w deszczu można stać i się śmiać radośnie![]()
Witaj Kochana

Ale piekny widoczek

I macie super plac zabaw

Kochana ,jasne ze Cie przyjmiemycześć dziewczyny:-) przyjmiecie mnie do grona???ohhh. samotność mi doskwiera![]()

Ja tez Wam pokaze moje widokihehe no to super bo sama jak palec siedzę...a Michał nie gadatliwy. to może ja Wam pokaże moje widoki???

Zgadzam sie zgadzamKerna dzisiaj to sanki wyciągaj![]()

Ja tez chcialam cwiczyc,nawet juz zaczelam ale cwiczylam tylko jeden raz i mi sie odechcialoa ja zaraz ide cwiczyc... bo wczoraj sobie cwicenia odpuscilam a wieczorem chlopakom sie zachcialo placków ziemniaczanych... wiec zrobiłam.. i zjadłam 6 ze śmietaną i cukrem![]()
i taka moja dieta
i przed chwila jak przewijałam maksa złamałam sobie paznokcia az do skóry do krwia mialam takie długieeeeeeeeee
do świąt juz mi nie odrosną
muse obciac wszystkie![]()

A z paznokciem to nie zazdroszcze

U mnie jest teraz -7MH a co to za święto że małża masz w domku?????
u was jest -10u mnie -3 i tylko leciutko pruszy śnieżk dlatego po drzemce Tonisława ruszamy na mały spacerek
tońkowi wychodzi dolna 2 i chyba dlatego był ten płacz w nocy
Anaconda masa makowa hmmmm jedyny mak jaki ja znam to taki w puszce mieony z dodatkami![]()

No to sie witam:-)
Mlodzi ladnei spaly to ja sie prawie wyspalam;-):-)Obudzila mnie ciotka bo o 9;30 dzwonila do mnie telefonem

Ale na spacerek trzeba isc-chociaz na godzinke